TV lica

Zerina Hećo – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Poznata bosanska starleta Zerina Hećo je nekadašnja učesnica reality programa „Parovi na TV „Happy“, koja je proglašena najskandaloznijom čak i za ovaj format, a trenutno je publika gleda u reality šou „Zadruga 2“, u koji je ušla kao devojka Baneta Čolaka, koji se već u par navrata zbog nje fizički sukobio sa pojedinim ukućanima, te njegova majka smatra da će mu starleta sasvim upropastiti život i da će zbog nje na kraju biti i izbačen iz „Zadruge“.

U nastavku ćemo pogledati njenu biografiju.

Zerina Hećo – biografija

Iako se o popularnoj starleti Zerini Sarah, odnosno udatoj Hećo, kod nas ne zna naročito mnogo, poznato je da se ona proslavila učešćem u „Parovima“, a koje je jednom prilikom morala da napusti, jer je pak njen nekadašnji suprug Rusmir Hećo, podneo krivičnu prijavu i zahtevao od Centra za socijalni rad da se njihova četvorogodišnja ćerka dodeli njemu na staranje, jer je Zerina sasvim nepodobna da joj bude majka.

Inače, Zerininu ćerku čuva njena majka, te je ona i dalje u njenom domu, i nije joj oduzeta zbog optužbi bivšeg muža za nnedolično ponašanje u reality programu „Parovi“.

Inače, iako su sada na kraju u u korektnim odnosima, pre svega za dobrobit zajedničke ćerke koju imaju, Zerina i Rusmir Hećo koji su bili u braku od 2014. godine, po njenim tvrdnjama su se ipak i razveli jer ju je on fizički zlostavljao.

U rodnoj Bosni je Zerina najpre postala pooznata po nekim svojim veoma „glupavim“ izjavama u jednoj emisiji u kojoj treba postati zvezda na 24 sata, ali joj je to „optvorilo vrata“ vrlo poznatih reality programa, u kojima se čini se odlično snašla, te je nakon napuštanja „Parova“, postala pak i učesnica „Zadruge 2“.

Skandalozno ponašanje bosanske starlete u reality programu „Parovi“

Nekadašnjeg muža starlete Zerine Hećo, Rusmira Heća, podstaklo je da zatraži starateljstvo nad njihovom malom ćerkom, pre svega to što se starleta ponaša sasvim neprimereno u pomenutom šou programu, te je pored toga što spava sasvim naga i što je većinu vremena bila u potpuno „ludom“ i alkoholisanom stanju, imala i pred kamerama reality programa intimne odnose sa Nikolom Lakićem, te se ponašala razuzdano i ljubila sa Ivanom Marinkovićem, igrala pijana na kiši, a takođe je imala i čin „isterivanja đavola“ u ovom šou, što je sasvim bilo pak neprihvatljivo za njenog bivšeg muža.

Takođe, u jedan telefonski razgovor se uključio i izvesni makro Suad zvani Suki, koji je Zerinin nekadašnji momak, te koji je u zatvoru u Hrvatskoj bio zbog organizovane prostitucije, a koji je u vreme dok je bio sa Zerinom bio oženjen, te koji je i nju optuzžio za prostituciju (naveo je i njeno ime Zerina Hećo Sarah, i to da se bavi prostitucijom od svoje 13. godine), pa i sa kojim je ona po sopstvenom priznanju ostala u drugom stanju te i abortirala nerođeno dete, i koga se boji, te je i sam Rusmir Hećo zbog toga smatrao da ćerka treba da pripadne njemu.

U „Parovima 6“ 2017. godine, je Zerina Hećo priznala da je pretrpela fizičko zlostavljanje kao i silovanje, ali i da je prebrodila tumor, a takođe je izjavila da ne krija da ima ugrađene dosta predimenzionirane silikonske implante u grudima i u usnama.

Iako je Zerinu Hećo, Nikola Lakić ostavio u samom finalu „Parova“, te je ona zbog toga tada i napravila čitavu dramu, ipak je njega optužila za prevaru preko svog Facebook profila, i poručila fanovima da ne brinu, te da je ona srećna da se posveti kariojeri i svojoj ćerkici.

Učešće poznate starlete Zerine Hećo u „Zadruzi 2“

Zerina Hećo je u „Zadrugu 2“, ušla kao devojka Baneta Čolaka, a već je napravila nekoliko skandala, i proglašena je za „prvi dekolte“ pomenute „Zadruge 2“, jer ima prevelike silikonske implante.

Samo nekoliko dana nakon ulaska, Zerina Hećo se posvađala sa Doroteom Jovanović, koja ju je izvređala, te je dođlo do žestokog okršaja, u kome je Zerina lepu plavušu ispolivala vodom, a veći sukob je sprečilo obezbeđenje.

Nakon toga je Zerinin momak Bane Čolak, najpre došao u sukob sa Borom Santanom, koga je zbog svoje devojke uhvatio za vrat, pa je opet reagovalo obezbeđenje, a potom se sukobio sa Tomom Panićem, sa kojim se Zerina verbalno sukobila, te je Bane i na njega nasrnuo fizički, kako bi zaštitio Zerinu.

Ime i Prezime: Zerina Sarah, udata Hećo

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: starleta; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/zerinaheco/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...