TV lica

Nikola Bokun – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Nikola Bokun je novi učesnik reality programa „Zadruga 2“, a u javnosti je poznat kao takmičar „Zvezda Granda“, kao i veliki prijatelj pevačice Milice Pavlović, te je napustio posao učitelja muzičkog obrazovanja u Beogradu, kako bi sebe u reality programu predstavio kao pevača, i pokušao da pak izgradi svoju muzičku karijeru i pokaže svoj neosporni talenat.

Za početak, pogledajmo Nikolinu biografiju.

Nikola Bokun – biografija

Mladi pevač je rođen u Vršcu, 22. juna 1990. godine, ali živi u Banatskim Karlovcima, i zaposlen je kao učitelj muzičkog, te je u toku takmičenja za „Zvezde Granda“ u nekoliko sezona, kao mlad pevač imao veliku podršku svojih đaka.

Nikola se u Banatskim Karlovcima nastanio sa svojim roditeljima i sa bratom i sestrom, a prve pak muzičke početke je stekao pevajući u horu Srednje muzičke škole u Pančevu, te je i najpre učestvovao na takmičenju „Deca pevaju hitove“, a posle i na brojnim drugim takmičenjima u solo pevanju.

Nikola je pohađao muzičku školu Aleksandre Radović, gde je kao vrsni talenat dobio i stipendiju, a od 2009. godine je počeo da peva uz pratnju klavijature, pre svega u kafićima i lokalima opštine Alibunar.

Nikola Bokun je u Pančevu završio Srednju Muzičku školu „Jovan Bandur“, odsek solo-pevanje, a potom je upisao i završio i Učiteljski fakultet u Vršcu.

U „Zvezdama Granda“ je učestvovao 2011. godine, a potom i 2012. i 2015. godine, kada se dalje plasirao u baraž, ali nije postigao neki zapaženiji uspeh, pa je radio kao profesor muzičkog sve do svog ulaska u „Zadrugu 2“.

Nikola je snimio solo pesmu „Odakle ti lova“, u kojoj se pojavila i njegova najbolja prijateljica, poznata pevačica „Zvezda Granda“, Milica Pavlović.

Nikola Bokun – pevač, učitelj i reality zvezda

Odluku da uđe u reality „Zadruga 2“, Nikola Bokun je obrazložio time da smatra da ima da pokaže dosta toga, ali pre svega da publici pokaže svu raskoš svog pevačkog talenta, pa je dao otkaz na radnom mestu profesora muzičkog obrazovanja, kako ne bi došlo do sukoba intresa, te kaže da je već spremio dve solo numere koje treba da se emituju dok on bude u „Zadruzi 2“, i da smatra da će mu učešće u reality programu doneti samo dobre stvari u životu.

Iako je pokušao da se dokaže i pokaže kao pevač u „Zvezdama Granda“, u čak tri sezone, 2011., 2012. i 2015. godine, i postao miljenik nekih članova žirija, pre svega pop dive Jelene Karleuše, Nikola Bokun nije uspeo da pronađe svoje mesto na estradnom nebu, te se zaposlio kao učitelj.

Poznato je da je Nikolina dugogodišnja prijateljica Milica Pavlović, i on ističe da je poznaje već preko deset godina, te da se sa njom savetuje kako da pokrene svoju karijeru pevača, obzirom da je mlada pevačica neko ko je velika zvezda kod nas, kao i u regionu i dijaspori, te Nikola ističe i da ima veliku podršku od Milice za svoje učešće u „Zadruzi 2“.

Međutim, iako važi za veoma mirnog i vaspitanog momka, Nikola se u „Zadruzi 2“ već sukobio sa takmičarem Tomom Panićem, koga je na iznenađenje brojnih ukućana maneken pljunuo u lice.

Naime, sve je počelo jednom bezazlenom „čarkom“, kada su Bokun i Dean Stejin pravili spisak za kupovinu namirnica, te im je maneken Toma Panić prišao i na Nikolinu molbu da se pomeri, Toma ga je pljunuo u lice, ali je njihov sukob počeo još i ranije jer je maneken pevača Nikolu bokuna u par navrata optužio da je homoseksualac, te je veći fizički obračun sprečio Vladimir Tomović.

Još jedna bezazlena šala produkcije popularnog reality formata, veoma je iznenadila i zabrinula mladog pevača, kada je rečeno da treba da se spakuje i da napusti šou, ali je na kraju izjavljeno da je reč o šali, i mladi pevač kao i njegova majka Svetlana, nisu bili raspoloženi za takve šale, jer smatraju da se pevač još uvek nije pokazao i dokazao u „Zadruzi 2“.

Kao svoje pevačke idole, mlada „Zvezda Granda“, često navodi Željka Joksimovića, Zdravka Čolića i Sergeja Ćetkovića, a ne retko ističe da mu je Aleksandra Radović ukazala pomoć kada je on njoj napisao pismo i na jednom nastupu u Pančevu joj ga predao, uz molbu da ga primi u svoju muzičku školu kao stipendistu, jer njegovi roditelji koji su školovali i njega i sestru, nisu mogli da mu priušte da pohađa školu pevanja poznate pop pevačice.

Aleksandra je pozvala Nikolu Bokuna da dođe da ga ona čuje, te kada je procenila da ima veliki talenat, ona je odlučila da Nikola bude stipendista njene škole, i izuzetno mu je pomogla da se pevački usavršava, zbog čega pevač ne propušta priliku da joj se javno zahvali za sve što je za njega učinila.

Inače, pred sam ulazak u „Zadrugu 2“, Nikola je zbog stresa i rada na dve nove pesme, te i svega što se događalo oko priprema za ulazak u reality, oslabio preko 5 kg, pa je zabrinuo svoju bližu porodicu i prijatelje, ali je obećao da će se u „Zadruzi 2“ posvetiti pevanju i da će se barem manje nervirati.

Ime i Prezime: Nikola Bokun (umetničko ime Bokun)

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 22. jun 1990. godine, Vršac, Srbija

Zanimanje: pevač; reality takmičar; učitelj

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/BOKUN.NIKOLA/

Instagram: https://www.instagram.com/mrbokun/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...