Muzičari TV lica

Stanija Dobrojević – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook, Youtube

Stanija Dobrojević, jedna je od prvih starleta koje su se pojavile i koje su i dalje prisutne na domaćoj javnoj sceni.

Deo javnosti, Staniju je upoznao pre gotovo čitave decenije, tačnije 2008. godine kada su na internetu osvanule njene provokativne fotografije koje su joj navodno, kako je tada tvrdila ukradene i koje su objavljene mimo njenog znanja o tome.

Šira javnost, Staniju je upoznala nekoliko godina nakon toga, tačnije 2012. godine, kada je postala jedna od učesnica tada aktuelnog i veoma popularnog rijaliti programa “Survivor” koji je sniman na ostrvu Kostarika i koji je odatle i emitovan. Nakon svog učešća u pomenutom rijaliti programu, Stanija nije prestajala da intrigira javnost i sve do danas, ostala je neko ko je veoma često prisutan u medijima.

O tome na koje je sve načine Stanija Dobrojević zaintrigirala javnost od trenutka zauzimanja svoje pozicije na javnoj sceni do danas, ali i o tome ko je i kakva je ova devojka privatno, moći ćete da saznate kroz sadržaj njene biografije.

Stanija Dobrojević – biografija

Stanija Dobrojević, rođena je 17. marta 1985. godine u gradu Virovitica koji se nalazi u Hrvatskoj. Do svoje šeste godine, Stanija je imala besprekorno srećno i bezbrižno detinjstvo i rasla je pored svoje majke Slavice, pored svog oca Dragana i pored svog nekoliko godina starijeg rođenog brata Sanija. Međutim, 1991. godine, kao i sve ostale porodice u Hrvatskoj i Stanijinu porodicu, zahvatio je vihor rata koji je trajao sve do 1995. godine. S obzirom da je Stanijin otac Dragan po zanimanju bio ekonomista i političar, ratna dešavanja nisu mogla da ga zaobiđu i on je kao jedan od učesnika rata, 1995. godine na žalost tragično izgubio život. Taj događaj, iz korena je promenio i poremetio tok Stanijinog odrastanja i ona je kao devojčica od svega deset godina, bila prinuđena da se sa svojom majkom i sa svojim rođenim bratom Sanijem pridruži izbeglicama koje su morale da napuste svoje rodno mesto i da prebegnu u Srbiju.

Nakon što je sa majkom i sa bratom prebegla u Srbiju, Stanija je svoje odrastanje nastavila u Rumi, gde je završila preostala četiri razreda osnovne škole i gde je živela sve do trenutka započinjanja srednjeg obrazovanja i do preseljenja u Sremsku Mitrovicu.

Period odrastanja koji je obeležen tragičnim gubitkom oca i promenom mesta stanovanja, Stanija opisuje kao najstresniji i najteži period u svom životu. U tom periodu, ona je doslovno preko noći morala da promeni sve do tada formirane stavove u životu i morala je da se navikne na okolnosti u kojima se mimo svoje želje i mimo svoje volje našla.

Stanijina majka Slavica, svim svojim snagama i koliko god je to bilo u njenoj moći, trudila se da Staniji i njenom starijem bratu Saniju obezbedi sve što im je bilo potrebno i da im na taj način bar malo pomogne da savladaju i da prihvate gubitak oca, ali je uprkos njenom trudu, na njihovim, baš kao i na njenom srcu zauvek ostao neizbrisiv ožiljak.

U periodu pohađanja osnovne škole, Stanija je bila izuzetno vredan i učenju posvećen đak i odličnim ocenama koje je dobijala, trudila se da svojoj majci oda zahvalnost za svu pažnju i svu ljubav koje joj je ona uprkos teškom životu i svim problemima koje je imala neumorno upućivala.

Po završetku osnovne škole, Stanija je odlučila da upiše Srednju ekonomsku školu i vođena tom odlukom, preselila se u Sremsku Mitrovicu u kojoj je i završila pomenutu srednju školu.

Po završetku srednje škole, u kojoj je takođe bila izuzetno vredan i učenju posvećen đak, Stanija se preselila u Novi Sad i tu je upisala Ekonomski fakultet.

Program “Work and travel”

Po završetku druge godine studija na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu, Stanija Dobrojević je konkurisala za učešće u čuvenom programu “Work and travel” zahvaljujući kojem je dobila priliku da kao student ekonomije otputuje u Ameriku i da se tamo zaposli. Stanija je u Ameriku otputovala 2005. godine i tamo je živela narednih nekoliko godina, započevši svoju karijeru krupijea u jednom od luksuznih kazina, tačnije u kazinu “Harrahs” (“Haras”) koji se nalazi u Atlantik Sitiju. U okviru svog poslovnog angažmana u pomenutom kazinu, 2008. godine, Stanija je proglašena njegovim zaštitnim licem.

Od manekenke do “Playboy” devojke

Paralelno sa karijerom krupijea, Stanija Dobrojević je u Americi gradila i karijeru manekenke i modela. Shodno tome, ona se prijavljivala na različite modne kastinge i učestvovala je u snimanju nekoliko modnih kampanja. Kako navodi, u okviru svoje posvećenosti modelingu, Stanija je bila izuzetno uspešna i cenjena kao bikini model i njeni angažmani, bili su uglavnom vezani za modne agencije koje se nalaze na prostoru Majamija.

Ono što Stanija sa posebno izraženim ponosom i veoma često spominje i naglašava u javnosti i ono zahvaljujući čemu je donekle i uspela da dospe u žižu interesovanja domaćih medija, jeste to što je tokom svog boravka u Americi proglašena najlepšom “Playboy” golf devojkom. Pomenuta titula, na koju je kao što smo takođe pomenuli Stanija izuzetno ponosna, omogućila joj je da dobije poziv lično od Hju Hefnera i da bude gost u njegovoj čuvenoj “Playboy” vili. Svoje gostovanje u “Playboy” vili, Stanija je ovekovečila brojnim fotografijama sa Hefnerom, kao i sa njegovim čuvenim zečicama, a autor tih fotografija jeste popularni svetski fotograf Arni Frajtag.

Stanijina podrška Novaku Đokoviću

2007. godine, dok je još uvek vreme provodila u Americi i dok je Novak Đoković bio tek na početku svetske slave, prilikom njegovog učešća na čuvenom “US Open-u”, Stanija je rešila da ga podrži tako što je kupila oko 100 ulaznica za njegovu utakmicu i tako što je te ulaznice poklonila srpskim studentima koji su se u tom trenutku našli u Americi.

“Lice sa naslovnice”

Nakon što su 2008. godine do domaćih predstavnika sedme sile dospele Stanijine provokativne fotografije, koje su prethodno osvanule na internetu, ona je svojim izgledom privukla pažnju velikog dela javnosti i postala je obasuta ponudama za slikanje za muške časopise. Takve ponude, Stanija je uglavnom prihvatala i shodno tome, njene fotografije su se našle na stranicama, a često i na naslovnim stranama muških časopisa kao što su “Playboy” (srpsko izdanje), “CKM” i “MAXIM”.

Učešće u rijaliti programu “Survivor”

Četiri godine nakon što je postala poznata jednom delu domaće javnosti, Stanija Dobrojević je odlučila da postane jedna od učesnica tada aktuelnog i izuzetno popularnog rijaliti programa “Survivor”, koji je sniman na ostrvu Kostarika i koji se odatle i emitovao. Razlog Stanijine želje da učestvuje u pomenutom rijaliti programu, kako je navela ogledao se u njenoj potrebi da se javnosti predstavi kao devojka koja pored fizičkih atributa, poseduje i intelektualne i duhovne osobine, kojima takođe može da se pohvali. Naime, s obzirom da je deo javnosti Staniju upoznao isključivo posredstvom njenih golišavih fotografija koje su osvanule na internetu i na stranicama brojnih časopisa, ona sve do ulaska u rijaliti takmičenje nije imala priliku da pokaže i da dokaže kakva je kao osoba. U želji da tu činjenicu promeni, Stanija je sa još 17 takmičara otputovala na Kostariku.

Međutim, nasuprot njenoj nameri da se u takmičenju zadrži dugo i da se samim tim što bolje predstavi javnosti, Stanija je već desetog dana takmičenja sa “Glavnog ostrva” u skladu sa pravilima igre “proterana” na “Ostrvo odbačenih”, odakle je sedamnaestog dana takmičenja i konačno diskvalifikovana iz takmičenja. Razlog Stanijine diskvalifikacije, bilo je to što se potukla sa drugom učesnicom takmičenja, Aleksandrom Nakovom. Kako se kasnije ispostavilo, tačnije kako je lično Aleksandra priznala, njena i Stanijina tuča, bila je iscenirana i bila je deo njenog plana koji je trebalo da dovede do toga da lično ona bude diskvalifikovana i da ode kući. Ipak, prema pravilima produkcije, samim tim što je učestvovala u tuči, diskvalifikovana je ne samo Aleksandra, već i Stanija.

Stanija Dobrojević – “Umri bez mene”

Po povratku sa ostrva Kostarika, tačnije po završetku takmičenja u rijaliti programu “Survivor”, iste godine, dakle 2012. godine, Stanija Dobrojević je odlučila da se oproba kao pevačica i vođena tom odlukom, snimila je i objavila je pesmu pod nazivom “Umri bez mene” koju izvodi zajedno sa Marjanom Kamenovićem. Reakcije javnosti na pomenutu pesmu, nisu dostigle Stanijina očekivanja i mnogi su prokomentarisali da Stanija zapravo ne peva već šapuće u pesmi koju je snimila i objavila.

Promoterka turističkih ponuda

Jedan određeni period koji se vezuje za vreme nakon njenog povratka iz Amerike, Stanija je radila kao promoterka turističkih ponuda. U okviru takve vrste poslovnih angažmana, Stanija je najčešće promovisala Kopaonik, a jednom prilikom, tačnije u martu 2013. godine, promovisala je i turističke destinacije Egipta i to u okviru sajma turizma u Srbiji i u okviru sajma turizma u Nemačkoj. Kako bi kao promoterka mogla da učestvuje na sajmu turizma u Nemačkoj, Stanija je od strane Egipatskog turističkog autoriteta (“ETA”), koji kao oblik neprofitne organizacije pripada Ministarstvu turizma Arapske Republike Egipat, dobila besplatan sedmodnevni boravak u Nemačkoj. Svoje angažmane koji su vezani za promovisanje turističkih ponuda, Stanija pamti po izuzetno lepim i pozitivnim uspomenama, koje je stekla upoznajući različite ljude.

Učešće u rijaliti programu “Farma”

Stanija Dobrojević je čak dva puta učestvovala u rijaliti programu “Farma” i to u okviru četvrte sezone koja je počela i završila se 2013. godine i u okviru šeste sezone koja je počela i završila se 2015. godine.

Stanijino učešće u četvrtoj sezoni rijaliti programa “Farma”, ostalo je upamćeno po njenoj emotivnoj vezi sa manekenom Filipom Panajotovićem. Naime, njih dvoje su svoju emotivnu vezu započeli na poznatom imanju u Lisoviću i ta veza je trajala i nekoliko meseci nakon njihovog izlaska sa “Farme”.

U pomenutoj sezoni takmičenja, Stanija je osvojila značajnu naklonost publike i zahvaljujući toj činjenici, dospela je do samog finala takmičenja u kojem je osvojila prestižno drugo mesto, dok je prvo, pobedničko mesto osvojio takmičar po imenu Sulejman Haljevac, poznatiji kao Memo.

Osim sa svojim emotivnim partnerom Filipom Panajotovićem, u toku svog učešća u četvrtoj sezoni rijaliti programa “Farma”, Stanija je bila bliska i sa crnogorskim pevačem Danijelom Alibabićem i sa njegovom tadašnjom devojkom i budućom suprugom Jovanom Nikolić. U česte verbalne sukobe, Stanija je dolazila sa poznatom pevačicom Zoricom Marković, koja je takođe bila jedna od takmičarki pomenute sezone ovog popularnog rijaliti programa.

U šestoj sezoni rijaliti programa “Farma”, Stanija Dobrojević se poučena svojim prethodno stečenim iskustvom postavila kao solo igrač i shodno tome, nije želela da započinje nikakvu emotivnu vezu. U toj sezoni takmičenja, Stanija je najviše bliskosti i najkvalitetniju komunikaciju ostvarila sa Kristijanom Golubovićem koji je takođe bio jedan od učesnika takmičenja.

U šestoj sezoni takmičenja, Stanija je baš kao i u okviru četvrte sezone osvojila značajnu naklonost publike i takođe je dospela do finala u kojem je ovog puta odnela titulu pobednika rijaliti programa.
Kao pobednica šeste sezone rijaliti programa “Farma”, Stanija Dobrojević je osvojila prestižnu novčanu nagradu koja je iznosila čak 50.000 evra.

I u toku prvog i u toku drugog Stanijinog učešća u rijaliti programu “Farma”, njoj su nesebičnu podršku pružali njena majka Slavica i njen stariji brat Sani i upravo ta činjenica, bila je nešto na šta se Stanija neretko oslanjala u trenucima kada joj je bilo najteže i kada je emotivno postajala slomljena zbog čestih verbalnih sukoba sa ostalim takmičarima.

Uloga u TV seriji “Zvezdara”

U toku Stanijinog boravka na popularnom imanju u Lisoviću, tačnije tokom njenog učešća u četvrtoj sezoni rijaliti programa “Farma”, na programu televizije Pink, 24. marta 2013. godine, emitovana je epizoda Tv serije “Zvezdara” u kojoj se Stanija našla u epizodnoj ulozi. U pomenutoj ulozi, Stanija se pojavljuje u provokativnom izdanju, tačnije u toplesu i to kao devojka izvesnog mafijaša.

Uloga u spotu

2015. godine, Stanija Dobrojević se pojavila u video spotu za pesmu pod nazivom “Ja te ne dam nikom” koju izvodi Perica Peca Jovanović.

Stanija Dobrojević – “Glavni akteri”

2016. godine, po drugi put u svojoj karijeri, Stanija Dobrojević nije odolela svojoj odluci da se oproba kao pevačica. Ovog puta, ona je svoju odluku realizovala tako što je snimila i objavila pesmu pod nazivom “Glavni akteri”. Za pomenutu pesmu, Stanija je snimila video spot u kojem se lično pojavljuje.

Za razliku od pesme koju je kao svoju prvu pesmu snimila i objavila Stanija Dobrojević, njena druga pesma, ocenjena je kao nešto bolja i propraćena je nešto pozitivnijim komentarima. Ipak i dalje ima dosta onih koji dele mišljenje da Stanija nije rođena da bude pevačica i da bi u budućnosti trebalo da bude usmerena ka nekim drugim vrstama poslovnih angažmana. O tome da li će Stanija poslušati sud onih koji je ne podržavaju u nameri da bude pevačica ili će ostati dosledna svojoj želji, odlučiće vreme.

Nakon što je snimila i objavila pomenutu pesmu pod nazivom “Glavni akteri”, u želji da je promoviše i približi što većem delu javnosti, Stanija je gostovala u nekoliko televizijskih emisija.

Ne krije silikone

Stanija Dobrojević, jedna je od devojaka sa javne scene koja je javno priznala da u grudima ima ugrađene silikone. Kako je više puta navela gostujući u različitim televizijskim emisijama i davajući izjave za pisane medije, Stanija je silikone u grudi ugradila isključivo iz želje da njena figura izgleda što skladnije i lepše i činjenicu da je to uradila, ona nikada nije čak ni pokušala da opovrgne i da negira. Po mišljenju njene brojne publike, Stanija je dimenzije silikona uskladila sa svojom konstitucijom i zahvaljujući tome, što je izuzetno pohvalno, njene grudi izgledaju prirodno i proporcionalno u odnosu na njenu celokupnu figuru.

Ime i prezime: Stanija Dobrojević

Datum i mesto rođenja: 17. mart 1985. godine, Virovitica, Hrvatska

Zanimanje: Starleta

Visina: 168 cm

Težina: 50 kg

YouTube:

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...