TV lica

Tamara Djurić – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook

U poslednjih nekoliko godina, Tamara Đurić važi za jednu od napopularnijih i najintrigantnijih devojaka sa domaće javne scene. Svoju veliku popularnost, Tamara je stekla kroz učešće u šestoj sezoni rijaliti programa “Farma” u kojem je dospela do samog finala takmičenja i u kojem je osvojila prestižno drugo mesto.

Pre učešća u pomenutom rijaliti programu, Tamara Đurić je takođe bila poznata jednom delu javnosti i to kao devojka koja se pojavila u dva video spota. Reč je o video spotu za pesmu pod nazivom “Dugme po dugme” koju izvodi popularni reper Dalibor Andonov koji je javnosti poznatiji po svom nadimku Gru i o video spotu za pesmu pod nazivom “Letnje avanture” koju izvodi pevačica Snežana Nena Nešić.

Ukoliko se i vi ubrajate u red osoba koje je Tamara Đurić svojim prisustvom na javnoj sceni, bar na trenutak zaintrigirala, predlažemo vam da saznate nešto više o njoj i to tako što ćete pročitati njenu biografiju.

Tamara Đurić – biografija

Tamara Đurić, rođena je 4. novembra 1989. godine u Smederevskoj Palanci. U rodnoj Smederevskoj Palanci, Tamara je provela celokupan period odrastanja, a odatle se preselila u Beograd u trenutku kada je poželela da upiše Frizersku akademiju, koju je i završila.

U periodu detinjstva, Tamara je bila prilično nestašna devojčica, pa je zbog toga, često bila i kažnjavana od strane svog oca Predraga Đurića, koji je neretko pribegavao batinama kao metodama kojima je želeo da vaspita svoju ćerku. Ipak, s obzirom da je Tamara kako njeni roditelji tvrde rođena kao jako temperamentna i kapriciozna osoba, najčešće ni batine nisu bile dovoljne da promene i da koriguju njeno ponašanje i ona je rasla kao devojčica koja je uvek radila samo i isključivo ono što ona hoće i koju niko i ni na koji način nije mogao da spreči u tome.

Nasuprot Tamarinog oca Predraga koji je neretko bio prek i strog prema Tamari, Tamarina majka Vesna, bila je neko ko je u periodu Tamarinog odrastanja uvek bio popustljiv i ko je pokazivao mnogo više razumevanja za sve njene nestašluke i želje.

Zbog te činjenice, u periodu najranijeg detinjstva, Tamara je mnogo više bila privržena majci nego ocu, ali je njen odnos sa ocem postajao sve kvalitetniji i sve prisniji kako je odrastala.

Tamara ima rođenu sestru Aleksandru, koju smatra jednom od najbitnijih osoba u svom životu i svojom najvećom životnom podrškom. Svi oni koji su imali prilike da vide Tamarinu sestru Aleksandru, dele isto mišljenje, a to je da su ona i Tamara i fizički i psihički izuzetno slične.

S obzirom da je rasla kao devojčica sklona nestašlucima, Tamara Đurić je u periodu detinjstva volela da je stalno u pokretu i važila je za dete koje “ne drži mesto”. Zbog te osobine, Tamara je često imala problema nakon polaska u osnovnu školu, jer većinu vremena koje je trebalo da provodi učeći, Tamara je provodila napolju, igrajući se.

Vođena svojom dinamičnom prirodom i svojom željom da je stalno u pokretu i “u centru dešavanja”, Tamara Đurić je veoma rano, tačnije već po završetku osnovne škole počela da izlazi, da konzumira alkohol i da živi ponašajući se kao da je mnogo starija i mnogo zrelija nego što je zaista bila u tom periodu.

Meta čestih ogovaranja

S obzirom da je Smederevska Palanka veoma malo mesto i s obzirom da u njoj živi dosta ljudi koji su skloni prepričavanju tuđih života, zbog mere u kojoj je izlazila, Tamara Đurić je veoma često bila meta ogovaranja i glasine o njenom ponašanju u toku noćnih izlazaka, neretko su stizale do njenih roditelja koji inače važe za veoma ugledne i fine ljude u tom mestu.

Naime, kako lično Tamarini roditelji navode, u periodu kada je njihova ćerka Tamara počela da izlazi u grad, mnogi su pričali o tome da je ona u vezi sa nekim od lokalnih mladića koji pripadaju kriminalnom miljeu i koji kao takvi nisu baš najbolja “prilika” za mladu devojku. Međutim, kako su Tamarini roditelji verovali više Tamari nego glasinama naroda, njih takve informacije nisu mnogo potresale i to se nije odražavalo na njihov odnos sa Tamarom.

Veza sa starijim muškarcem

Ono što je potreslo Tamarine roditelje, bila je glasina, ali i Tamarino priznanje da se zabavlja sa oko trideset godina starijim muškarcem. Naime, dok je još uvek bila maloletna, Tamara Đurić je započela emotivnu vezu sa oko trideset godina starijim muškarcem Dejanom Palićem koji je poznatiji po svom nadimku Makarona. Dejana Palića, Tamara je upoznala preko zajedničkih prijatelja, u trenutku kada je on nakon više godina, iz Rusije u kojoj ima uspešno razvijen privatni biznis, doputovao u rodnu Smederevsku Palanku. Osim zbog toga što je Dejan oko trideset godina stariji od Tamare, nešto zbog čega su se Tamarini roditelji protivili njenoj vezi sa njim, bilo je to što je on oženjen i što u Rusiji ima ženu i ćerku.

U želji da spreče Tamarinu vezu sa Dejanom, njeni roditelji, a posebno njen otac, pokušali su doslovno sve, od toga da su Tamaru pokušavali rečima da ubede da odustane od te veze, preko toga da su je tukli, do toga da su je zatvarali i zaključavali u kući.

Međutim, ni jedan od navedenih pokušaja, nije bio dovoljno efikasan da Tamaru natera da odustane od veze sa Dejanom i nakon nekog vremena, on se čak razveo kako bi bio slobodan i neograničen pred mogućnošću da bude u vezi sa njom.

Tamarina i Dejanova veza, u jednom trenutku je otišla toliko daleko, da su njih dvoje obavestili Tamarine roditelje o tome da žele da se venčaju. Ipak, od takve ideje, uz mnogo uloženog truda i napora, uspeo je da ih odgovori Tamarin otac.

Kako je vreme prolazilo, videvši da je Dejan zaista dobar prema Tamari i da joj poklanja bezuslovno mnogo pažnje i ljubavi, njeni roditelji su počeli da popuštaju i konačno su odobrili vezu kojoj su se duži vremenski period protivili.

Iako je Dejan Tamari poklonio veliki broj luksuznih i izuzetno skupih poklona kao što su stan na Dedinju, BMW X6, Porše, Rendž Rover i gliser koji košta čak oko 50.000 evra, pred roditeljima, pred sestrom i prijateljima, a kasnije i pred javnošću, Tamara je ostala dosledna svojim tvrdnjama da je u vezi sa njim iz razloga što ga voli, a ne iz koristi.
Tamarina veza sa Dejanom, trajala je dugi niz godina i okončana je tek neposredno nakon njenog izlaska sa “Farme”, tačnije 2016. godine. Nakon raskida dugogodišnje emotivne veze, Tamara i Dejan su ostali u korektnim prijateljskim odnosima i u javnosti su i tada veoma često mogli biti viđeni zajedno.

Najpoznatija klaberka u Beogradu

Nakon što je upisala Frizersku akademiju, Tamara Đurić se preselila u Beograd u kojem i danas živi. Po započinjanju nove životne etape, tačnije po dolasku u Beograd, Tamara Đurić je postala jedna od najpoznatijih i najatraktivnijih beogradskih klaberki.

Naime, svo svoje slobodno vreme, Tamara je trošila na izlaske po beogradskim klubovima u kojima su svi prisutni postajali svedoci njene raskošne lepote. U periodu kada je najviše bila posvećena noćnim izlascima i kada je počela da se deklariše kao klaberka, Tamara Đurić je uspostavila brojna poznanstva i prijateljstva sa ličnostima sa javne scene.

Uloge u video spotovima

Tamarina poznanstva i prijateljstva sa ličnostima sa javne scene, ali i njen atraktivni fizički izgled pre svega, rezultirali su time da se ona našla u prilici da zauzme ulogu u čak dva video spota. Reč je o video spotu za pesmu koja nosi naziv “Dugme po dugme” koju izvodi popularni reper Dalibor Andonov koji je javnosti poznatiji po svom nadimku Gru i o video spotu za pesmu koja nosi naziv “Letnje avanture” koju izvodi pevačica Snežana Nena Nešić.

Kroz svoje uloge u pomenutim video spotovima, Tamara je doslovno zablistala kao izuzetno atraktivna i privlačna devojka i već tada, ona je skrenula pažnju jednog dela javnosti na sebe.

Tamarino učešće u rijaliti programu “Farma”

Široj javnosti, Tamara Đurić se predstavila kroz svoje učešće u šestoj sezoni rijaliti programa “Farma” koja je emitovana 2015. godine na programu televizije “Pink”. Prilikom ulaska na čuveno imanje u Lisoviću, ostalim učesnicima takmičenja, ali i gledaocima, Tamara se predstavila kao klaberka.

Njeno učešće u rijaliti programu, bilo je toliko zapaženo od strane publike, tačnije od strane gledalaca, da je Tamara dospela do samog finala takmičenja u kojem je osvojila prestižno drugo mesto.

Osobe sa kojima je Tamara bila bliska u periodu učešća u ovom takmičenju, jesu Jelena Krunić, Vladimir Vlada Stanojević, Miloš Radičević i Aleksandar Aca Živanović. U periodu koji se vezuje upravo za njen boravak na imanju u Lisoviću, Tamara je započela emotivnu vezu sa mladim pevačem Aleksandrom Acom Živanovićem, koji je baš kao i ona bio jedan od takmičara. Tamarinoj želji i odluci da započne vezu sa Acom, nije smetala činjenica da je ona tada još uvek bila u vezi sa svojim dugogodišnjim partnerom Dejanom Palićem Makaronom.

Ono što je izazvalo različite stavove i polemike velikog dela javnosti u to vreme, bilo je to što je Dejan uprkos tome što je njegova devojka započela vezu sa drugim muškarcem, ipak nastavio da joj šalje poklone i da je podržava u nameri da stigne do finala takmičenja. Po izlasku sa “Farme”, Tamara i Aca su još neko vreme bili u vezi, ali se njihova veza brzo prekinula upravo zbog toga što je Aci smetalo to što se Dejan i dalje veoma često pojavljivao u Tamarinoj blizini, kao prijatelj sa kojim je ona do nedavno bila u emotivnoj vezi.

Tamara Đurić kao pevačica

Nakon što je završila svoje učešće u rijaliti programu “Parovi”, Tamara Đurić se oprobala kao pevačica i to tako što je u saradnji sa Tečom Gambinom snimila i objavila pesmu pod nazivom “Panamera”. Pomenutu pesmu, Tamara je ispratila kvalitetnim video spotom u kojem se lično pojavljuje.

Žrtva estetske hirurgije

U cilju da izgleda što lepše i što atraktivnije i u želji da na taj način bude što zadovoljnija samom sobom, Tamara Đurić je puno puta pribegla podvrgavanju estetskim operacijama. Naime, sa samo osamnaest godina, ona je ugradila silikone u grudi, a nakon toga, ugradila je i silikone u usta i podvrgla se i drugim takođe estetskim zahvatima. Međutim, sredinom aprila 2017. godine, javnost je potresla vest da je Tamara na samoj ivici između života i smrti i to upravo zbog toga što se podvrgla još jednoj u nizu estetskih operacija i što je tom prilikom postala žrtva estetske hirurgije.

Naime, početkom aprila 2017. godine, Tamara Đurić se podvrgla ubrizgavanju akva filera u zadnjicu u želji da joj taj deo tela izgleda punije i lepše. Za pomenuti zahvat, kojem se podvrgla na jednoj privatnoj klinici, Tamara je izdvojila oko 5.000 evra, verujući da će za tu sumu novca dobiti najkvalitetniji materijal i najkvalitetniju uslugu. Međutim, stvari su se otrgle kontroli i došlo je do toga da su akva fileri koji su ubrizgani u Tamarinu zadnjicu izazvali infekciju u njenom organizmu, što je dalje dovelo do opšteg kolapsa njenog organizma.

Naime, nakon što je obavila pomenuti estetski zahvat, Tamara je dobila ekstremno visoku temperaturu praćenu jakom drhtavicom, izgubila je apetit i kilograme i našla se u stadijumu u kojem se jedva održava na nogama. U takvom stanju, Tamara je sa privatne klinike u kojoj je bila podvrgnuta ubrizgavanju akva filera, hitno prebačena na VMA, gde od sredine aprila, tačnije od velikog petka, još uvek leži. Lekari sa VMA, daju sve od sebe da što brže i što efikasnije pomognu Tamari, ali njihove prognoze, navode na zaključak da bi njen oporavak mogao da potraje čak i mesecima.

Kako Tamara ima želju i potrebu da što pre izađe iz nemile situacije u kojoj se našla, ona razmišlja o tome da lečenje već početkom maja 2017. godine nastavi u Brazilu ili u Češkoj, gde postoje klinike u kojima rade lekari koji su iskusniji u rešavanju ovakve vrste problema.

O tome da li će Tamara otputovati u Brazil ili u Češku ili će pak lečenje ipak nastaviti na VMA, javnost će biti naknadno obaveštena.

Ono što je Tamara poručila svim devojkama, nakon iskustva kroz koje prolazi, jeste da nauče da na vreme cene svoju prirodnu lepotu i da se ne izlažu opasnosti kojoj se ona na žalost izložila.

Naime, poučena svojim lošim iskustvom, Tamara je odlučila da se u budućnosti više nikada ne podvrgne ni jednoj jedinoj estetskoj operaciji i da i silikone koje ima, tačnije koje je do sada ugradila, izvadi iz svog tela.

Ime i prezime: Tamara Đurić

Datum i mesto rođenja: 4. novembar 1989. godine, Smederevska Palanka, Srbija

Zanimanje: Klaberka, Starleta, TV lice

Visina: /

Težina: /

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...