TV lica

Marija Jakovljević – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram

Iako sebe opisuje kao jednu potpuno običnu mladu devojku koja se kao takva ni po čemu ne razlikuje od ostalih devojaka, Marija Jakovljević je jedna od retkih devojaka sa naših prostora koja je veoma mlada postala poznata kao internet zvezda.

Činjenica da je Marija postala poznata kao internet zvezda, proistekla je iz toga što se ona pre gotovo punih sedam godina pojavljivala u gotovo svim video klipovima, to jest u brojnim vlogovima koji su objavljeni kao sadržaj na YouTube kanalu njenog tadašnjeg dečka Nenada Marinkovića koji je poznatiji kao Gasttozz.

Marijina popularnost, iznenadno je dodatno postala izražena 2015. godine, kada je upravo njen tadašnji dečko Nenad Marinković postao jedan od takmičara popularnog rijaliti programa “Parovi”.

Ukoliko želite da saznate više o Mariji Jakovljević, predlažemo vam da pročitate njenu biografiju.

Marija Jakovljević – biografija

Marija Jakovljević, rođena je 27. novembra 1998. godine u Svilajncu. Svoje detinjstvo, Marija je provela u svom roditeljskom domu, okružena porodicom koju opisuje kao jednu pravu tradicionalnu srpsku porodicu.

Veoma mlada, tačnije tek neposredno nakon što je upisala srednju školu, Marija je uplovila u ljubavnu vezu sa Nenadom Marinkovićem Gasttozzom, za kojeg i danas mnogo godina od tada može reći da je njena najveća ljubav.

O tome koliko je ljubav između Marije i Gasttozza bila velika, dovoljno svedoči podatak da je ona trajala i opstajala duži niz godina, uprkos činjenici da su oboje u trenutku kada su je započeli bili veoma mladi i moglo bi se reći nedovoljno životno zreli.

Naime, od prvog dana kada su započeli svoju emotivnu vezu, Marija i Gasttozz su svaki slobodan trenutak provodili zajedno i trudili su se da između sebe izgrade izuzetno privržen i kvalitetan odnos, koji kao takav nije bio blizak niti svojstven ogromnoj većini njihovih vršnjaka.

S obzirom da je Gasttozz od Marije stariji oko 6 godina, on je na određen način uticao na način na koji je ona sazrevala.

Srazmerno činjenici da je Marijina, kao i Gasttozzova okolina njihovu ljubav mogla da prepozna kao iskrenu i čistu, njih dvoje, u svakom trenutku su imali podršku svojih porodica, kao i svojih prijatelja.

Naime, iako su Gasttozzovi roditelji, kao što je javnosti dobro poznato celog života živeli razdvojeno i iako Gaztozz nije čak ni priznat od strane svog oca i Gasttozzova sada nažalost pokojna majka i njegov otac, od prvog dana su prihvatili Mariju i kroz godine kroz koje je trajala njena emotivna veza sa njihovim sinom, doživljavali su je kao svoju buduću snaju.

Isti pristup Marijinoj i Gasttozzovoj vezi, imali su i Marijini roditelji.

Godine provedene u Parizu

Nakon izvesnog vremena koje su proveli gradeći i održavajući čvrstu i kvalitetnu emotivnu vezu u svom rodnom gradu Svilajncu, Marija Jakovljević i njen tadašnji dečko Nenad Marinković Gasttozz, doneli su zajedničku odluku da se presele u Pariz.

Njihova zajednička odluka, proistekla je iz planova o zajedničkoj budućnosti, ali i iz činjenice da je Gasttozzova majka Goca u to vreme već živela u Parizu i da je samim tim svom sinu i kako se nadala budućoj snaji mogla da omogući priliku da se i sami presele u Pariz.

U Parizu, Marija Jakovljević i Gasttozz su živeli pune tri godine i to vreme, tačnije taj period i danas oboje mogu opisati kao jedan od najlepših perioda u svom životu.

Udaljenost od rodnog grada, ali i zajednički snovi i ciljevi kojima su težili, Mariju i Gasttozz su samo dodatno zbližili.

Od anonimne devojke do internet zvezde

Neposredno nakon što su se Marija i Gasttozz preselili u Pariz, Gasttozz interesovanja, postala su vezana za snimanje i objavljivanje video blogova, to jest za snimanje i objavljivanje vlogova. Shodno tome, on je doneo odluku da gotovo svakodnevno snima novi vlog i da vlog za vlogom objavljuje na svom zvaničnom YouTube kanalu. S obzirom da su svaki mogući trenutak koji su mogli da provedu zajedno i provodili zajedno, Marija je pored Gasttozz bila i onda kada je snimao pomenute vlogove, tako da se našla u gotovo svakom od njih. U nekima od tih vlogova, Marija se pojavljivala tek u Gasttozzovoj pozadini, dok je u nekim od njih imala i svoje uloge.

Gasttozzovi vlogovi, ubrzo su naišli na pozitivne reakcije internet publike, tako da je njegov zvanični YouTube kanal za veoma kratko vreme stekao ogroman broj vernih pratilaca, od kojih su neki čak počeli da se deklarišu kao njegovi fanovi.

S obzirom da se kao što smo već i naveli u gotovo svim vlogovima zajedno sa Gasttozzom našla i Marija, Gasttozzova verna internet publika, postala je i Marijina internet publika i Gasttozzovi fanovi postali su i Marijini fanovi.
Na taj način, Marija Jakovljević je može se reći preko noći od jedne potpuno anonimne mlade devojke postala internet zvezda.

Emotivna prekretnica

U periodu koji su provodili zajedno u Parizu i u kojem su enormnom brzinom na internetu osvajali naklonost svoje brojne publike, ni po čemu nije moglo čak ni da se nasluti da će se stvari promeniti iz korena i da će se mladi par naći na emotivnoj prekretnici.

Međutim, neočekivano, stvari između Marije i Gasttozza, počele su da se menjaju onog trenutka kada je Gazztoz odlučio da se vrati u Srbiju i da postane učesnik jednog od najgledanijih i samim tim najpopularnijih rijaliti programa “Parovi”.

Naime, nakon što je doputovao u Srbiju i nakon što je kao jedan od tamičara ušao u čuvenu vilu “Parova”, Gazztoz je na neki način poklekao svojoj iznenadno stečenoj popularnosti i uživeo se u ulogu velikog zavodnika u vili.

Ubrzo po ulasku u vilu, Gazztoz je počeo da flertuje i da se zbližava sa brojnim ukućankama vile, pa je tako bio intiman najpre sa Macom Diskrecijom, a zatim i sa Tijanom Ajfon i sa Natašom Šavijom.

Navedena činjenica, potpuno očekivano povredila je i razočarala je Mariju Jakovljević, tako da je ona odlučila da stavi tačku na dugogodišnju emotivnu vezu i da Gasttozzu ne oprosti za sve što je učinio po ulasku u vilu “Parova”.
Po donošenju takve odluke, Marija je odlučila da se iz Pariza vrati u Srbiju i da nastavi da živi u Beogradu.

Saznavši da mu je Marija zamerila na ponašanju i da nije spremna da mu oprosti, već da je prepuštena odluci da prekine ne samo emotivni odnos, već i svaki kontakt sa njim, Gasttozz je često posustajao pred svojim emocijama i plakao je pričajući javno o svojoj ljubavi sa Marijom i o tome koliko je velika i posebna ta ljubav bila.

Svaki trenutak u kojem je Gazztoz javno govorio o Mariji, tačnije o svojoj ljubavi sa njom i prema njoj, Mariji je donosio pažnju publike, tako da je ona mimo svoje volje, ali i želje još više izašla iz okvira anonimnosti i postala još popularnija.

Shodno tome, od produkcije televizije “Happy” koja je odgovorna i zaslužna za realizaciju rijaliti programa “Parovi”, Marija Jakovljević je čak dobila ponudu da i sama postane jedna od učesnika ovog televizijskog takmičenja.
Ipak, kako lično nikada nije bila zainteresovana za medijsku slavu, pa samim tim ni za pojavljivanje na televiziji, Marija je takvu ponudu odbila i nije pristala da svom tada već bivšem dečku postane cimerka u vili.

Spekulacije o ponovnom pomirenju i o ponovnom raskidu

Duži vremenski period nakon raskida između Marije Jakovljević i Gasttozza, u javnosti se nije čak ni spekulisalo o njihovom pomirenju.

Naime, nakon što je prvi put učestvovao u rijaliti programu “Parovi”, Gasttozz je iste godine i po drugi put postao takmičar nove sezone istog rijaliti programa.

Tokom svog drugog učešća u “Parovima”, Gasttozz je započeo svoju emotivnu vezu sa Zoricom Dukić, koja je takođe bila jedna od takmičarki “Parova”.

Za svo to vreme, Marija Jakovljević je vodila svoj život, daleko od očiju javnosti i posvećena svojim novim ciljevima koji su samo njoj poznati.

Međutim, krajem 2016. godine, kada je Gasttozzova majka Goca iznenadno preminula, na njenoj sahrani u Svilajncu, pojavila se Marija.

Na taj način, Marija je ponovo uspostavila kontakt sa svojim bivšim dečkom Gasttozzom, a njena želja da ga podrži u trenutku najveće tuge, bila je toliko velika i jaka da je ona u toku cele sahrane stajala uz njega pored kovčega njegove majke.

Ta činjenica, ni najmanje se nije dopala tadašnjoj Gasttozzovoj devojci Zorici Dukić koja je stajala po strani i sa kojoj je Gasttozz ubruo nakon smrti majke i raskinuo.

Od trenutka kada je Gasttozz raskinuo sa Zoricom Dukić, u medijima je počelo da se spekuliše o tome da je došlo do njegovog pomirenja sa Marijom.

Međutim, nedugo nakon toga, već u martu 2017. godine na brojnim internet portalima, osvanula je i vest da su Marija i Gasttozz ponovo raskinuli.

Da li su ovo dvoje mladih ljudi koji su nekada sigurno bili srećno zaljubljeni par zaista pokušavali da obnove svoju emotivnu vezu i da li su nakon toga zaista ponovo raskinuli ili su se ipak pomirili samo kao prijatelji, ostaće poznato jedino njima i krugu njihovih bliskih prijatelja.

Ime i prezime: Marija Jakovljević

Datum i mesto rođenja: 27. novembar 1998. godine, Svilajnac, Srbija

Zanimanje: Internet zvezda, TV lice

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/MARIJAJAK321/

Instagram: Nije poznato

Twitter: https://twitter.com/marijaaah (@marijaaah)

Sponzorisano:

Loading...
loading...