TV lica

Nevena Arsić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Nevena Arsić je jedna od dve prelepe plave bliznakinje, koje su postale nove učesnice „Zadruge 2“, a javnost ih je upoznala kao voditeljke reality programa „Maldivi“ na TV „Happy“, kada im je produkcija ove TV kuće dala ulogu voditeljki ovog šou formata.

Iako su se posle neuspelog voditeljskog angažmana, lepe sestre povukle iz javnosti, i o njima se skoro tri godine nije znalo ništa, one su odlučile da uđu u „Zadrugu 2“, a jedna od kvalifikacija za njihovo pojavljivanje u ovom šou programu, jeste izjava da one već godinama dele istog dečka, koji je uz sve to transseksualac, odnosno predstavlja se kao muškarac, a u stvari je još uvek žena.

U nastavku ćemo pogledati Neveninu biografiju.

Nevena Arsić – biografija

Nevena Arsić je po profesiji diplomirani komunikolog, te je kao i njena sestra završila Fakultet za kulturu i medije, na jednom privatnom Univerzitetu u Beogradu, a radi pak kao i voditeljka i PR menadžer, a bavi se i fitnesom te je i lični trener.

Jedna od sestara Arsić, Nevena je kao i njena sestra poznata po tome što se ofarbala u plavo, te ugradila silikone i kako sa sestrom Miljanom deli sve, tako deli i svog dečka Stanka Stankića, koji je poznat u estradnim krugovima kao neko ko je vrlo galantan prema partnerkama, ali je u suštini osoba koja je ženskog pola i koja se predstavlja kao muškarac, te očekuje operaciju promene pola.

Nevena i njena sestra su pred ulazak u „Zadrugu 2“, obećale pravi šou, jer su pre svega veoma „željne slave“, i ne stide se da se opuste pred kamerama, ainače su osobe koje obožavaju da se druže, te i uživaju u noćnim provodima i imaju veliki broj prijatelja među javnim ličnostima.

Tokom učešća u reality programu „Maldivi“, Nevena i njena sestra su bile skromne brinete, ali svakako dovoljno atraktivne da dobiju ponudu za voditeljski posao, no u njemu se baš i nisu posebno snašle, te su se povukle sa javne scene, ali su u suštini ostale doslčedne sebi, te su uživale u izlascima i provodu, a promenile su obe i svoj „lični opis“, pa su ugradile silikone u grudi i usne, te su obe sestre Arsić postale fatalne plavuše.

Devojke su inače poznate kao osobe slobodnih shvatanja, te uopšte i ne mare za to šta će njihova okolina da misli ili da kaže, pa se od obe sestre u „Zadruzi 2“, zasigurno može svašta i očekivati.

Momak bliznakinja Arsić, Stanko, viđen je i na promociji albuma Milice Pavlović, koja nije objašnjavala ko je njen pratilac, ali je pak u užim estradnim krugovima, ime ovog gospodina već uveliko poznato.

Nevena Arsić iako je bliznakinja sa svopjom sestrom Miljanom, ima nešto veće silikone u svojim usnama, te ima i izvajanije i definisane mišiće, a jedini način da se dve sestre razlikuju jeste po tome što imaju mladeže na različitim stranama lica, pa kada se malo bolje „zagleda“ ipak je pak i moguće na neki način i razlikovati dve sestre.

Pored blizanaca Mike i Gibe, dakle u „Zadruzi 2“ je još jedan blizanački par, a kako dva brata imaju tendenciju da promene pol, možda uz sestre Arsić i oni jednoga dana postanu fatalni za muškarce u nekom novom reality programu.

Pred sam ulazak u šou su obe sestre izjavile da su u odnosu na sve ostale takmičare već bogatije jer imaju jedna drugu, ali i da su ušle kao slobodne devojke te da ne isključuju da im se desi neka ljubav u „Zadruzi 2“, mada se u medijima spekuliše da Nevena Arsić ipak ima pomenutog dečka Stanka, kome će ostati verna.

Inače Nevena Arsić i njena sestra Miljana imaju i mlađu sestru za koju su veoma vezane, te kažu da će im njihovi roditelji, baka i sestra veoma nedostajati dok budu boravile u reality programu.

Kako će Nevena Arsić da reaguje ako njena sestra Miljana bude izbačena iz „Zadruge 2“, pošto je izabrana za „potrčka“, ostaje da vidimo u narednim danima, te da se nadamo da gledaoci neće da dozvole da se ove dve sestre razdvoje već na početku reality-ja.

Inače, kako je majka bliznakinja Slađana Arsić otkrila u medijima, njene ćerke imaju jednu vrlo zanimljivu taktiku koju primenjuju od malena, i sigurno će da je iskoriste i u „Zadruzi 2“, a to je da prekrivaju puderom mladeže koji su im na različitim stranama lica, i na osnovu kojih se njih dve razlikuju, te da tako zbunjuju ostale i nikako se tada ne može razaznati koja je koja, osim po tome što je Miljana malo impulsivnija od svoje sestre Nevene.

Ime i Prezime: Nevena Arsić

Nadimak: Nensi

Datum i mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: diplomirani komunikolog; fitnes treener; PR; voditeljka; reality učesnica

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/gospodjica_arsic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...