TV lica

Ana Mihajlovski – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Ana Mihajlovski je veoma rano počela da se bavi voditejskim poslom, tokom svoje višegodišnje karijere vodila je mnogobrojne emisije, a neke od najpoznatijih su: “48 sati svadba“; “Leteći start“, kao i razna muzička takmičenja poput: “X Faktor- a“; “Ja imam talenat“ i mnoge druge.

Bez obzira što iza sebe ima neuspešan brak, Ana se odlično snašla u ulozi majke.

Naime, iz vanbračne zajednice i braka ima dve ćerke i sina.

Tokom svoje karijere imala je dosta uspona i padova, nešto ćemo reći o njenim počecima, kao i privatnom životu.

Voditeljska karijera Ane Mihajlovski

Prelepa voditeljka rođena je u Srbiji, u Beogradu, 20. oktobra 1982. godine, gde i danas živi i radi. Još kao srednjoškolka uplovila je u voditeljske vode, naime, svoju karijeru započela je početkom 2000- ih godina, tačnije 2001. godine, kada se pojavila u emisiji “Zvučnik“ koja se u to vreme prikazivala na kanalu “YU Info“. Bez obzira što do tada nije imala slično iskustvo, Ana se odlično pokazala u ulozi voditeljke.

Nekoliko godina kasnije, 2003. godine, potpisuje ugovor sa Emotion production- om (Emoušn produkcija), koji predstavlja važan korak ka izgradnji ozbiljnije karijere.

Možemo slobodno reći da je Emotion jedna od vodećih nezavisnih producijskih kuća u regionu, koja od 2001. godine pa do danas pravi veliki broj TV emisija koje se sa ogromnim uspehom prikazuju u našoj zemlji i regionu.

Te iste 2003. godine Ana Mihajovski, zajedno sa popularnim voditeljem Milanom Kalinićem, vodi emisiju pod nazivom “Leteći start“, u kojoj je neophodno da svi kandidati spakuju stvari koje misle da će im biti neophodne, da uzmu svoje pasoše, te da stignu do aerodroma pre drugog kandidata i voditelja koji je sa njim… Mihajlovski je ovu emisiju vodila od 2003. do 2004. godine.

Emisija koje ju je dosta proslavila bila je “48 sati svadba“ u kojoj se milionska publika kraj malih ekrana upoznaje sa prijavljenim parom kom se daje šansa da dobije kompletno plaćeno venčanje zajedno sa romantičnim mesecom, ukoliko ispune zadatak koji su dobili.

Vodila je muzički festival “Sunčane skale“ 2003. godine, u Herceg Novom, koji se nažalost više ne organizuje zbog finansijskih razloga. Festival je imao dugu tradiciju, od 1994. godine, pa sve do 2016. godine (sa izuzetkom 1999. godine zbog NATO bombardovanja) redovno se održavao i okupljao mnogobrojne muzičare, a zajedno sa njima i ljubitelje dobre muzike.

Od 2004. do 2006. godine pojavljuje se u seriji “Jednostavan život“, koja zapravo predstavlja verziju američke televizijsko- rijaliti serije pod nazivom “The Simple Life“, u kojoj glavne uloge igraju Paris Hilton i Nikol Riči. Zajedno sa njom, u našoj verziji, glavnu ulogu igra prelepa Marijana Mićić.

Emitovale su se ukupno dve sezone serije “Jednostvan život“, u prvoj sezoni njih dve su 35 dana provele u selu Komanice kod porodice Božić, koja im je dodeljivala razne zadatke. Njih dve su morale da ustaju rano, da obavljaju sve seoske poslove, od čuvanja ovaca do čišćenja stale, a pored svega toga mobilni telefon i novac im nisu bili dostupni.

U drugoj sezoni koja je nosila naziv “Jednostavan život: Pripravnice“ Ana i Marijana su imale nešto teži zadatak, naime trebalo je da stignu sa Svetog Stefana do Beograda, stim da opet nisu imale novca niti mobilne telefone. Sve što im je bil dostupno bila je njihova snalažljivost i šarm.

Ana je od 2007. do 2013. bila jedna od voditeljki tada najgledanijeg rijaliti programa “Veliki brat“, čije su se prve tri “Vip“ sezone emitovale na televiziji B92, dok su se preostale dve “Vip“ sezone, zajedno sa četvrtom regularnom sezonom, emitovale na jednoj od najgledanijih televizija na našem regionu, televiziji “Pink“.

U međuvremenu, 2008. godine, zajedno sa Milanom Kalinićem, Nikolinom Pišek i Draganom Marikovićem Macom vodila je šou pod nazivom “Operacija trijumf“, u kom su se okupljali u takmičili muzički talenti iz pet zemalja: Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije. Prikazivanje “Operacije trijumf“ započeto je 2008. godine, a završeno je 2009. godine, a pobednik ovog rijaliti- šou- a bio je Adnan Babajić.

2012. godine, dobija novu ponudu, naime, postaje voditeljka “Noćnog TV projekta“. Zajedno sa glumcem Zlatkom Rakonjcem dobila je zadatak da vodi emisiju humorističkog karaktera pod nazivom “Ana i Rakonjac večernja TV dostava“, koja nažalost nije pronašla svoje mesto među publikom, te je ubrzo skinuta sa programa usled lošeg rejtinga.

Uled nazadovoljstva radnim uslovima, prvenstveno politikom vođenja same Emoušn produkcije, Ana je istu produkciju napustila 2013. godine. Ona je na svom instagram profilu istakla da je sve poslove radila u produkciji, zapravo ona je tvrdila da je bila izložena mobingu, kao i da su je ljudi koji su radili na popularnoj televiziji B92 sabotirali. S obzirm da je ova produkcija omogućila Ani da se probije u svetu televizije, nije želela da vodi “Prvi glas Srbije“ i emisiju “Bulevar“, kako kaže iz zahvalnosti prema njima, zbog čega se kasnije pokajala.

Ana Mihajlovski je vodila prvu sezonu muzičkog spektakla “X Faktor“ koji je emitovan 2014. godine. Ovo muzičko takmičenje sastojalo se od nekoliko faza, prva faza bila je „Audicija“ na kojoj se takmičari koji su se prijavili pojavljuju da nastupaju pred producentima, oni koji taj deo prođu, odlaze dalje na audiciju koja se održava pred sudijama.

Takmičari moraju da dobiju 3 ili 4 “da“ od sudija kako bi se plasirali u drugu fazu takmičenja koja se naziva “Butkamp“. U ovoj fazi nastupaju sa drugim takmičarima, gde kao novi izazov imaju i smišljanje koreografije. Nakon nastupa sudije biraju šestoro iz svake grupe, koje pripremaju za dalju fazu takmičenja “Kuća sudija“.

U trećoj fazi takmičari se ponovo pojavljuju pred sudijama, stim što je novina da sudija poziva gosta sudiju koji mu pomaže pri donošenju odluke u odabiru takmičara koji će u emisijama uživo predstavljati njega i grupu.

“Emisije uživo“ predstavljaju četvrtu i ujedno i završnu fazu ovog muzičkog takmičenja. Takmičari nastupaju uživo pred publikom, koja nakon nastupa glasa za njih i odlučuje ko će od njih nastupati sledeće nedelje. Glasovi publike takođe jedini odlučuju o pobedniku takmičenja. U ovoj prvoj sezoni, pobedu je odneo Danijel Kajmakoski.

Dve godine kasnije pojavila se u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato“, ovoga puta ne u ulozi voditeljke, već takmičara. Još jednom je pokazala svoj ogroman talanat imitirajući: Lejdi Gagu, Nikol Kidman, Jelenu Rozgu, Džejm Bonda i mnoge druge.

Iste godine Ana ponovo sklapa ugovor sa produkcijom Emoušn gde postaje voditeljka, u to vreme najpoznatijeg, muzičkog takmičenja “Ja imam talenat“ koji se emitovao na Radio Televiziji Srbije. Ana je ovu emisiju vodila od 2016. do 2017. godine.

Pojavljuje se u mjuziklu “Pepeljuga“ u ulozi Pepeljugine zle polusestre, ovaj mjuzikl je premijerno prikazan u Novom Sadu, Nišu, kao i u Beogradu.

Privatni život Ane Mihajlovski

Jedno vreme se zabavljala sa pevačem Sandi Cenovim, nakon čega je ušla u vanbračnu zajednicu sa vlasnikom produkcijske kuće Emoušn, Goranom Stamenkovićem, sa kim je dobila ćerku Ivu 2006. godine.

Ana je započela vezu sa marketing direktorom kompanije zadužene za proizvodnju ortopedske obuće “Grubin“, Markom Grubinom. Par je počeo da se zabavlja 2008. godine, a već naredne godine 26. januara su se venčali. Njihovo venčanje bilo je intimno, sem kumova nije bilo više zvanica, o čemu govori činjenica da je javnost za njihovo venčanje saznala tek godinu dana kasnije.

2010. godine dobijaju svoje prvo dete, Anino drugo, ćerku koju nazivaju Zoja, a pet godina kasnije dobijaju sina.

Nažalost, nisu uspeli da opstanu kao par, rastali su se 2016. godine, a starateljstvo nad decom pripalo je Ani.

Jednom prilikom, došla je u konflikt sa zakonom, Ana se 2015. godine posvađala sa ekipom Parking servisa koji su samo obavljali svoj posao te su zbog njenog nepropisnog parkiranja želeli da joj odnesu automobil. Kako se rasprava nastavila, i policajci su bili prsutni, koje je ona vređala zbog čega su je priveli. Ani je tom prilikom pozlilo te je završila u Urgentnom centru. Ana Mihajlovski je rekla da ju je policija tretirala kao kriminalca, a zbog rizične trudnoće se nije pojavila da da izjavu.

Ime i Prezime: Ana Mihajlovski

Datum i mesto rođenja: 20. oktobar 1982. godine, Beograd

Zanimanje: Voditeljka

Težina: /

Visina: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...