TV lica

Andjela Veštica Mitkovski – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram

Kada je 2016. godine postala jedna od učesnica popularnog i veoma gledanog rijaliti programa „Farma“, Anđela Veštica je zaintrigirala širu javnost najpre svojom atraktivnom pojavom,  a onda i žustrim temperamentom zahvaljujući kojem ostavlja utisak devojke koja je u svakom trenutku i pred bilo kim spremna da iskaže svoj stav.

Prilikom ulaska na čuveno imanje u Lisoviću, Anđela se publici i ostalim učesnicima predstavila kao starleta, igračica i beogradska klaberka, ali je po napuštanju takmičenja odlučila da započne muzičku karijeru, tačnije karijeru rep pevačice.

Ukoliko želite da saznate više o tome ko je Anđela Veštica, predlažemo vam da sa pažnjom pročitate njenu biografiju.

Anđela Veštica Mitkovski – biografija

Ono što malo ljudi zna, jeste da je pravo ime Anđele Veštice zapravo Anđela Mitkovski.

Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica, rođena je 16. septembra 1991. godine u Prokuplju.

U svom rodnom gradu Prokuplju, Anđela je živela sve do završetka drugog razreda osnovne škole, to jest sve do svoje osme godine.

Nakon toga, zajedno sa svojim roditeljima, Anđela se preselila u Bor gde je živela sve do svoje petnaeste godine.

Odluku da sa petnaest godina napusti svoj roditeljski dom u Boru i da se preseli u Beograd, Anđela je donela vođena željom da upiše srednju stomatološku školu.

Nakon što se sa petnaest godina preselila u Beograd, Anđela je ostvarila svoju želju, upisala je i četiri godine kasnije je i završila srednju stomatološku školu.

Činjenica da je veoma mlada započela samostalan život u Beogradu i da je bila daleko od roditelja, uticala je na Anđelu tako što je ona veoma rano počela da radi i da sama zarađuje novac koji joj je potreban za život.

Neposredno po završetku srednje škole, Anđela je počela da se bavi plesom po beogradskim klubovima i postala je jedna od poznatijih klaberki u gradu.

Vođena željom da u toku svojih nastupa po klubovima izgleda što atraktivnije i da tako privuče što je moguće veći broj publike, Anđela se podvrgla brojnim estetskim operacijama o kojima za razliku od mnogih svojih koleginica otvoreno govori.

U okviru podvrgavanja estetskim operacijama, Anđela je ugradila silikonske implante u grudi, povećala je usne i u značajnoj meri je korigovala fizionomiju čitavog lica.

Ono što je po njenom mišljenju najvažnije, jeste da je hirurškim operacijama kojima se podvrgla postigla efekat koji je želela i da je dobila izgled koji joj je potreban kako bi imala što brojniju publiku tokom nastupa u klubovima i kako bi samim tim mogla da kaže da je uspešna u poslu kojim se bavi.

Anđela Veštica – učešća u rijaliti programima

Uprkos činjenici da se dugi niz godina bavila plesom i da je nastupala u brojnim beogradskim klubovima u kojima je bila omiljena među publikom, Anđela Veštica ipak nije bila poznata široj javnosti sve do trenutka kada je 2016. godine postala jedna od takmičarki sedme sezone čuvenog rijaliti programa „Farma“ koji je sniman u produkciji televizije „Pink“ i koji je emitovan na programu televizije „Pink“.

Neposredno nakon što je ušla na čuveno imanje u Lisoviću, Anđela je pridobila pažnju gledalaca i to kako zahvaljujući svom atrativnom izgledu, tako i zahvaljujući temperamentu koji je prilično buran i dinamičan.

Vođena takvim temperamentom, Anđela je često ulazila u verbalne sukobe sa ostalim učesnicima rijaliti programa „Farma“, a osoba sa kojom je najčešće ulazila u sukobe jeste Jelena Golubović sa kojom se Anđela posvađala već prve večeri nakon što je zakoračila na „Farmu“.

Osim po verbalnim sukobima u kojima je učestvovala, Anđelin boravak na imanju u Lisoviću, ostao je upamćen i po njenom odnosu sa Nikolom Lakićem u kojeg se Anđela kako je tada javno priznala zaljubila.

Nakon što je izašla sa „Farme“, Anđela Veštica je uspela da zadrži i da sačuva medijsku pažnju, pa se shodno tome neretko pojavljivala kao gost u brojnim televizijskim emisijama koje su mahom emitovane na programu televizije „Pink“. Jedna od takvih emisija, u kojima je Anđela Veštica učestvovala po izlasku sa „Farme“, jeste emisija „Amy G Show“, čiji je autor i voditelj Ognjen Amidzić.

2017. godine, Anđela Veštica je postala jedna od takmičarki novog rijaliti programa „Zadruga“, koji se baš kao što je to bio slučaj i sa rijaliti programom „Farma“ snima u produkciji televizije „Pink“ i koji se emituje na programu televizije „Pink“.

Međutim, na žalost publike koja je navijala da upravo Anđela odnese pobedu na kraju ovog rijaliti takmičenja, Anđela je ipak diskvalifikovana, a samim tim i izbačena iz daljeg takmičenja i to zbog fizičkog obračuna sa Jelenom Golubović u okviru kojeg je Jelenu počupala za kosu.

Anđela Veštica – muzička karijera

2016. godine, nakon što je prestala da se takmiči u rijaliti programu „Farma“, Anđela Veštica je donela odluku o tome da započne muzičku karijeru i to kao rep pevačica.

Svoju odluku, Anđela je veoma brzo sprovela u delo, pa je tako već do sada snimila i objavila dve pesme.

Svoju prvu pesmu, koja nosi naziv „Ja se ne menjam“, Anđela je objavila u martu 2017. godine, a svoju drugu pesmu koja nosi naziv „Crna duša“, Anđela je snimila i objavila u septembru 2017. godine.

Za obe pomenute pesme, Anđela Veštica je snimila atraktivne video spotove koji su doprineli popularnosti pesama.

O tome da su i koliko su Anđeline pesme dobro prihvaćene od strane publike, dovoljno svedoči podatak da one od trenutka objavljivanja na YouTube-u pa do danas imaju čak nekoliko miliona pregleda.

Srazmerno činjenici da je Anđela i dalje predana svojoj odluci da gradi muzičku karijeru, njena publika, unapred može očekivati nova muzička iznenađenja koja će Anđela u budućnosti sigurno prirediti.

Anđela Veštica – humanitarni rad

Ono što kada u javnosti govori o sebi, Anđela Veštica nikada nije želela posebno da eksponira niti da naglašava, jeste da se bavi humanitarnim radom i to veoma aktivno kroz dugi niz godina.

U okviru bavljenja humanitarnim radom, Anđela veoma često organizuje i podržava različite humanitarne akcije među kojima su često i one koje su posvećene pružanju pomoći napuštenim i gladnim životinjama kojima su pre svega potrebni sigurnost i dom.

Ime i prezime: Anđela Mitkovski (Anđela Veštica)

Datum i mesto rođenja: 16. septembar 1991. godine, Prokuplje, Srbija

Zanimanje: Plesačica, Pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/AndjelaVesticaa/

Instagram: https://www.instagram.com/andjela_vestica/  (@andjela_vestica)

Twitter: https://twitter.com/andjela_vestica (@andjela_vestica)

Sponzorisano:

Loading...
loading...