TV lica

Nina Prlja – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram

Ninu Prlju, jedan deo javnosti je upoznao kao takmičarku šeste sezone popularnog i veoma gledanog rijaliti programa „Parovi“ koji se emituje na programu televizije „Happy“.

Međutim, za Ninu Prlju, mnogi su čuli i ranije, tačnije pre nego što je ona zakoračila u čuvenu vilu u Zemunu.

Naime, krajem 2016. godine, svi vodeći, kako pisani, tako i elektronski mediji u zemlji, objavili su vest o hapšenju takozvane narko starlete koja je uhvaćena i sprečena u pokušaju prenošenja izvesne količine kokaina u Dubai.

Nakon što je uhapšena i nakon što je otkriveno da je pokušala da prenese oko 100 grama kokaina u Dubai, Nina Prlja je osuđena na zatvorsku kaznu koju je trebalo da odsluži u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Jedan deo kazne, Nina je kako je prvobitno i bilo određeno odslužila u CZ-u, a drugi deo kazne, Nini je preinačen iz zatvorskog u kućni pritvor.

Konkretnije, u aprilu 2017. godine, Nina Prlja je iz CZ-a poslata na kućno izdržavanje kazne u okviru kojeg je bila u obavezi da nosi nanogicu.

Nina Prlja – biografija

Nina Prlja, rođena je 1992. godine u Beogradu, gde je i odrasla i gde je živela sve do svoje odluke da se preseli u Dubai.

Pre nego što se preselila u Dubai, Nina je čak punih sedam godina radila kao frizerka u različitim frizerskim salonima u Beogradu.

Kako ona lično navodi, frizerski zanat, doneo je Nini priliku da veoma mlada počne da zarađuje i da ostvaruje prihod koji joj je bio dovoljan da može da živi baš onako kako želi, bez neizvesnosti i bez straha od sutrašnjice.

Ono što je pored zadovoljavajuće zarade frizerski zanat takođe doneo Nini, jeste prilika da se odlično zabavlja, da posećuje različita modna dešavanja u Beogradu, kao i van Beograda i da upoznaje različite poznate ličnosti sa kojima je neretko počinjala da se druži i privatno.

U trenutku kada je nakon sedam godina bavljenja frizerskim zanatom u Beogradu u sebi prepoznala ideju da se istim poslom bavi i u inostranstvu, Nina je donela odluku o tome da se preseli u Dubai.

Nakon što se preselila u Dubai, Nina je jedan određen period bila posvećena svojoj struci i radila je kao frizerka, a nakon toga, odlučila je da se oproba i kao hostesa pa je učestvovala u realizaciji različitih zabavnih dešavanja i skupova u Dubaiju.

U periodu kada je radila kao hostesa u Dubaiju, Nina je dobila priliku da upozna mnoge enormno bogate ljude koji su posećivali dešavanja i skupove u čijoj realizaciji je ona učestvovala.

Neki od njih, neretko su joj veoma otvoreno stavljali do znanja da ih je očarala svojim fizičkim izgledom i nudili su joj velike svote novca u zamenu za vreme koje bi provodili sa njom.

Kako lično priznaje, neke od tih ponuda, Nina je prihvatala i neretko je provodila vreme večerajući i družeći se sa bogatim ljudima koji su živeli u Dubaiju ili koji su vođeni poslovnim ili privatnim obavezama odlučivali da posete Dubai.

Ninini donekle ostvareni snovi o životu u Dubaiju, prekinuti su onog trenutka kada je ona postala umešana u narko aferu koju smo pomenuli u samom uvodnom delu ovog teksta i kada je uhapšena zbog pokušaja prenošenja 100 grama kokaina u Dubai.

Nakon što je uhapšena, kao što smo takođe već naveli, Nina je krajem 2016. godine osuđena na izdržavanje zatvorske kazne u Centralnom zatvoru u Beogradu, a u aprilu 2017. godine, njena zatvorska kazna je preinačena u kućni pritvor.

Nakon što je odslužila kaznu za delo za koje je prethodno uhapšena i osuđena, Nina Prlja je postala jedna od takmičarki šeste sezone rijaliti programa „Parovi“ koji se emituje na programu televizije „Happy“.

Ime i prezime: Nina Prlja

Datum i mesto rođenja: 1992. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: Starleta, TV lice

Visina: /

Težina: /

Instagram: https://www.instagram.com/ninaprlja/ (@ninaprlja)

Sponzorisano:

Loading...
loading...