TV lica

Ivana Željković Žizela – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Nova učesnica sedme sezone reality programa „Parovi“, koji se emituje na TV „Happy“, jeste i takozvana „internet senzacija“ iz Svilajnca, Ivana Živković Žizela, koja je poznata pak kao osoba koja nema „dlake na jeziku“, te koja je odrasla u veoma teškim životnim uslovima, i koja je ipak i postala zanimljiva kao „jutjuberka“ te stekla armiju fanova.

Pogledajmo za početak Ivaninu biografiju.

Ivana Živković Žizela – biografija

Poznata Ivana Živković je rođena u Svilajncu, a proslavila se u emisiji „Sve za ljubav“, te i kao zvezda kanala „YouTube“, gde je u klipovima pod imenom Žizela imitirala brojne poznate javne ličnosti.

Popularna Žizela je odrasla u selu Roćevac kod Svilajnca i išla je u osnovnu školu u Svilajncu, te je i završila specijalnu tekstilnu školu, na Umki, a kako je i sama priznala ona je svesna da je postala poznata zbog snimaka na kako ona kaže „Jutjut kanalu“, i da zbog toga što je poznata ličnost u svom rodnom gradu, ne uspeva da pronađe momka, jer svi žele da sa njom ipak samo izađu na jedno veče u diskoteku, „da bi se posle kao seljaci hvalili po gradu da su izašli sa Žizelom“.

Kako je sama ispričala, Žizela je odrasla sa bakom i dedom, te je njena majka imala problema sa Ivaninim ocem, i počela je često da odlazi od kuće, pa je Ivanu majka napustila prvi put kada je ona imala samo četri godine, da bi kasnije, kada je njena baka izvršila samoubistvo, isto to pokušala i njena majka, koja je imala teških psihičkih problema.

Iako je Ivani deda po majci ostavio svu svoju ušteđevinu, ona je nikada nije dobila, a majka je odbila da joj kao maloj plati logopeda, te je Žizela odrasla sa teškom formom poremećaja govora.

Inače Žizela je poznata i kao osoba sa ozbiljnom govornom manom, te kaže da je od malih nogu upravo zbog toga predmet omalovažavanja svojih sugrađana, ali i pre svega je uvek bila izložena podsmehu svojih vršnjaka, te je u „Parove“ ušla kako bi dokazala da nije ni glupa, i da bi razbila predrasude o osobama koje imaju neki vid govornih mana, te da njih treba poštovati a ne ružno ismevati.

Kada je Žizelina majka pokušala da spali benzinom njenu babu po ocu, ona je tada smeštena na odeljenje psihijatrije pre oko osam meseci, a baka je sada na kožnom odeljenju, te je Žizela radila u Komunalnom preduzeću gde je našla i momka, ali je on slao njene kompromitujuće fotografije na društvene mreže, te su oni raskinuli.

Reality karijera u „Parovima“ i učešće Ivane Živković Žizele u emisiji „Sve za ljubav“

Svoju karijeru jutjub senzacije, Ivana Žizela je kako sama kaže počela slučajno, dok je bila u komšiluku, i kada je i nastao njen najpopularniji snimak „Neko me juri“, da bi onda počela da snima i imitacije osoba koje su javne ličnosti, ali ističe da ranije nije imala vremena da se pojavi u nekom reality programu, jer je radila svaki dan osim nedeljom.

Žizela je nekoliko puta gostovala u popularnoj TV emisiji „Sve za ljubav“, da bi pak ove sezone ušla u „Parove“, a kako bi ljudima dokazala da ona nije glupa niti mentalno „ograničena“, samo zato što ima govornu manu, te je završila školu i pametna je kao i svi ostali, kako često ona sama voli da istakne.

Ivana Žizela je inače zaposlena u JKP u Svilajncu, te kaže da jako voli da radi u Komunalnom preduzeću, i da tamo želi da se vrati posle reality programa, ali da bi volela da zarađuje i od davanja saveta mladima, kao i da reklamira neke butike, brendove, kafiće, lokale, preko svog kanala na „YouTube“-u, i preko „Instagrama“.

Inače je ona sve takmičare u „Parovima“ rastužila teškom životnom pričom, ali je uradila i nešto sasvim protiv pravila, odnosno ponela je svoj mobilni telefon u „Vilu Parova“, te je preko svojih društvenih mreža u sred programa pozdravila svoje fanove i poručila da za nju glasaju, a kakvu će joj kaznu odrediti produkcija TV „Happy“, ostaje da se tek vidi.

Inače Žizela planira da od zarađenog honorara u „Parovima“, otvori neku firmu, te iako još nije odlučila koju i čime će da se bavi, ona ističe da bi to moglo biti vezano za modu, jer je kako je pak i ranije navedeno, Žizela obrazovana u tekstilnoj školi, a kako silikone ne voli i ne podržava, sigurno je da novac neće dati na ugradnju imlanta i možda bude otišla na estetsku korekciju i na neke tretmane lica.

Naime, kako sama Žizela ističe, momci su je često zbog problema sa kožom lica nazivali veoma ružnim i pogrdnim imenima, te ju je čak i dečko sa kojim je bila u vezi zbog toga ostavio, jer su mu se drugi rugali, pa ona ima želju da se podvrgne nekim tretmanima ulepšavanja kada napusti pomenuti reality.

Ivana Žizela na društvenoj mreži „Instagram“ ima skoro 33 hiljade fanova, a ona kaže da se na uvrede ne obazire, i da „tera po svom“, te ima dosta ljudi koji je podržavaju i nada se da će joj oni omogućiti i pobedu u „Parovima“, kako bi kaže svog sugrađanina Nenada Marinkovića Gastoza i „skinula sa trona“.

Ime i Prezime: Ivana Živković

Nadimak: Žizela

Datum i mesto rođenja: Svilajnac, Srbija

Zanimanje: internet zvezda; „YouTube“ zvezda; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/ZizelaParovi7/

Instagram: https://www.instagram.com/zizelaofficialpage/

Twitter: /

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=AqkzsgBuEUw

Web stranica: http://www.zizzela.com/

Sponzorisano:

Loading...
loading...