TV lica

Igor Kojić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Igor Kojić je sin, jednog od najpopularnijih pevača narodne muzike na našoj estradi, Dragana Kojića Kebe i njegove supruge Olje Kojić.

U žižu javnosti zapao je tek nakon što su ga novinari uslikali sa hrvatskom pevačicom Severinom.

Igor Kojić – Biografija

Igor Kojić rođen je 1987. godine u Mostaru, od majke Olje i oca Dragana Kojića. Igor nije jedinac, naime, ima sestru Natašu i polusestru koju je njegov otac dobio iz vanbračne zajednice.

Odlično se slaže sa svojom sestrom Natašom, koja je krenula očevim stopama. Ona već dugo živi u Americi gde se i bavi muzikom.

Nataša i Igor nisu znali da očevu aferu iz koje su dobili polusestru. Ova afera je veoma potresla porodicu, naročito Igorovu majku Olju, koja je veoma teško prešla preko prevare. Njen sprug Dragan Kojić Keba je dugo osporavao da ima dete iz svoje afere.

Dragan Kojić Keba iako je u braku sa Oljom, imao je jedna ispad, naime, imao je aferu sa Ljiljanom Jevremović. Brzo je prekinuo sve što ima sa njom, ali stavri nisu protekle tako glatko. Kako je ostala u drugom stanju i roditela dete, sve vreme je govorila da je Dragan otac deteta.

Keba je rekao da nema ništa sa tim i da ne priznaje to dete jer nije njegovo, međutim, usledile su brojne tužbe s Ljiljanine strane, te je na sudu dokazano da je on otac deteta. Nakon ovoga morao je zakonski da prizna svoju ćerku iz vanbračne zajednice, te je odmah bio primoran da plati svu zaostalu alimentaciju.

Ono što je zanimljivo je da je Keba svom sinu Igoru prepisao svu svoju imovinu tokom spora koji je vodio sa Ljiljanom Jevremić. Igor je potpisao Ugovor o doživotnom izdržavanju svog oca, i time nasledi enormnu sumu novca u deonicama koje je stekao njegov otac.

Od malih nogu je počeo da se bavi fudbalom, a svoju karijeru započeo je kao golman u fudbalskom klubu “Crvena zvezda“.

Nakon toga, prešao je u klub “Obilić“, nakon čega je igrao u još nekoliko klubova, kao što su Fudbalski klub “Hajduk“ i “Rad“.

Izrazio je veliku želju za odlaskom u inostranstvu, sanjao je da postane svetski poznati golman, međutim, želja mu se nije ostvarila. Nikakvu zapažajniju karijeru nije uspeo da ostvari u inostranstu, jedno vreme je igrao za bukureštanski Dinamo.

U Dinamo nije postigao upeh, te je nešto kasnije igrao za u Portugalu, nažalost, i ovde je usledila neupšna epizoda.

Privatni život Igora Kojića

Pre svog braka Igor Kojić je dugo bio u vezi sa Jelenom Žeželj, koja je poznata voditeljka. Takođe je javnosti poznato da se zabavljao sa Mijom Marković, ćerokom poznate glorije Pavković.

Igor se jedno vreme zabavljao i sa Ksenijom Vujović, prelepom manekenom.

Svoju sadašnju suprugu, Severinu Vučković, sada Kojić, upoznao je pre četiri godine na jednom od njenih nastupa. Severina i Igor su se upoznali 2015. godine preko nekoliko zajedničkih prijatelja, nakon čega su počeli da se upoznaju.

Severina kaže da je odmah znala da je on pravi za nju, a svakako da i Igor misli da je ovo ljubav na prvi pogled.

Ono što je njegovu lepšu polovinu u startu sputavalo je velika razlika u godinama, naime, Igor je od Severine mlađi čak 15 godina. Međutim, njih dvoje su shvatili da su stvoreni jedno za drugo te su odlučili da svoju vezu do kraja godine krunišu brakom.

Par je veoma brzo počeo da planira svoje venčanje, počevši od sastavljanja liste gostiju, kao i same dekoracije. Njihovo venčanje bilo je bajkovito, čak je i ponelo titulu venčanja godine s obzirom na uloženu sumu, kao i na broj gostiju.

Na njihovom venčanju koje je održano krajem 2015. godine, prisustvovalo je čak 600 zvanica, a u njega je uloženo 50 000 evra. Severina i Igor su odlučili da se slavlje održi u prestižnom hotelu “Genex Impuls Hall“, koji je smešten u Novom Beogradu.

Petar Grašo je otpevao pesmu “Zlato moje“, uz koju su novopečeni mladenci odigrali svoj prvi ples. Pored pomenutog pevača, na venčanju je bio veliki broj ljudi sa estrade, poput: Željka Joksimovića, Gorana Karana, Rade Manojlović i Lepe Brene sa svojim suprugom.

Nažalost, venčanju nije mogla da prisustvuje Igoreva rođena sestra Nataša, koja živi u Americi. Kako bi bila uz svog brata na poseban dan u njegovom životu, Nataša se priključila putem skajpa, odnosno preko video bima im je poslala predivnu poruku i čestitala početak njihovog novog poglavlja.

Mediji nisu uspeli da saznaju da li je njegova polusestra prisustvovala venčanju. U nekoliko novina objavljeno da Severina ne voli Svetlanu Cecu Ražnatović, te da zbog toga ona nije bila pozvana na venčanje.

Saglasno su odlučili da se crkveno venčanje održi u Rijeci, i to u istoj crkvi u kojoj je Severina krstila svog sina Aleksandra, kog je dobila iz veze sa Milanom Popovićem.

Igor i Severina su odlučili da medeni mesec provedu u Americi, upravo kod Igoreve sestre Nataše koja je bila sprečena da prisustvuje na venčanju.

2013.godine je pružio veliku podršku gej populaciji na paradi ponosa koja se održala u Beogradu. Zbog ovakvog čina, javnost se digla i počela da spekuliše o njegovoj seksulanoj opredeljenosti. Kojić se našalio objavivši na svom fejsbuk (Facebook) profilu “Najzad sam svima priznao što sam i tko sam“.

Skoro od samog početka svoje veze, popularna pevačica Severina i Igor su razgovarali o tome kako bi želeli da se ostvare kao roditelji. Dve godine nakon početka veze, a svega godinu dana nakon što su izgovorili sudbonosno “DA“, saznali su da je Severina ostala u drugom stanju.

Nažalost, nisu uspeli da dočekaju tu bebu, jer je Severina doživela spontani pobačaj nakon nekoliko meseci trudnoće. Kojićevi roditelji su bili veoma potrešeni ovim događajem.

Severina se trudila od samog početka da sakrije vest o svojoj trudnoći, jer kada je saznala da javnost zna da je izgubila dete, bilo joj je još teže.

Ne žele da odustanu od ideje da se ostvare kao roditlji. Poznata pevačica je svoju utehu prvenstveno našla u poslu. Zatrpala se radom na albumu, a uz nju je kao i uvek bio njen životni saputnik Igor Kojić.

Ime i Prezime: Igor Kojić

Datum i mesto rođenja: 1978. godine, Mostar

Zanimanje: golman, javna ličnost

Visina: /

Težina: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...