TV lica

Aleksandra Vilotijević aka Sandra Dži – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Popularna pevačica Aleksandra Vilotijević ili umetničkog imena Sandra Dži, je nova učesnica reality programa „Zadruga 2“, a u pevačkim vodama se nalazi preko deset godina, te je u reality ušla da dodatno pospeši svoju muziučku karijeru, a trenutno spada u jednu od najatraktivnijih takmičarki pomenutog šou formata.

Pogledajmo u nastavku njenu biografiju.

Aleksandra Vilotijević alias Sandra Dži – biografija

Mlada pevačica Aleksandra Vilotijević koja našoj javnosti nije posebno poznata, ima preko deset godina pevačkog iskustva, a rođena je u Kruševcu, a u Beogradu je završila Višu poslovnu školu i kasnije i Političku školu, i sebe definiše kao vokalnog solistu, a i kao osobu koja je pre svega vrlo oštrog jezika i jakog karaktera.

Pevačica Sandra Dži, smatra da je ona sasvim ostvarena i uspešna kao osoba, te da je jaka žena i da samo takav muškarac može da joj parira, a ulazak u reality opravdava time da želi sve da proba, te iako je bila velika nada „Happy“ televizije za ulazak u „Parove“, ona se opredelila za ponudu TV „Pink“ i ušla u „Zadrugu 2“.

Pevačica je do sada snimila tri pesme, a njena najpoznatija numera je „Lek za bol“, koja na kanalu „YouTube“ ima već desetine hiljada pregleda i ogromnu popularnost, dok je najnoviji singl koji je pevačica izbacila pesma pod nazivom „Ljubomora“, za koju je spot rađen u Beču.

Skandalozna mlada zvezda je rođena

Sandra Dži je i istakla je da bi najpre sa estradne scene bila sa Acom Pejovićem, dok je od baš svih političara za nju najbolji „frajer“ Čeda Jovanović, te da joj pak uopšte ne smeta što su njih obojica oženjeni, i da se ona vodi parolom da „muškarac koji je jednom zauzet, lako može biti i oduzet“.

U karantin pred ulazak u „Zadrugu 2“, kao i na neophodni lekarski pregled, popularna pevačica je došla u limuzini i u pratnji ličnog obezbeđenja sa šoferom, te smatra da je to za jednu zvezdu a pak kakvom sebe ona i smatra sasvim normalno, iako je ona do sada snimila samo tri pesme.

Pevačica za sebe otkriva da je kao ličnost veoma skandalozna, te da se od nje u reality programu u koji je ušla može očekivati svašta, ali ističe i da je vrlo i realna i iskrena kao osoba te da je jako samokritična.

Kako se spekulisalo u medijima, Sandra je na jednom nastupu u Herceg Novom koji je bio i više nego uspešan, povredila nogu, kada je u vreme ručka nastala velika oluja, i jedan od suncobrana iz luksuznog kompleksa u hotelu u kome je pevačica odsedala, pao joj je na nogu sa betonskim postoljem, ali na sreću nije došlo do preloma već samo do nagnječenja.

Pre ulaska u „Zadrugu 2“, Aleksandra Vilotijević je provela u Beogradu dane pred ulazak u novi reality, u luksuznoj vili blizu Cece Ražnatović, a na društvenim mrežama je osvanula i njena slika sa sinom Bratislava Gašića, koji igra fudbal za FK „Trayal“ iz Kruševca, te su je odmah doveli u vezu sa pomenutim mladićem, što je pevačica oštro u svom maniru demantovala, te zamolila pak i da je mediji preterano ne „zivkaju“ jer je zauzeta osoba i nema baš vremena da odgovara na „glupa pitanja“.

Mada je najavila da u reality programu od nje svašta može da se očekuje, ova prelepa crnka se za sada nije preterano isticala, te je ostala u senci mnogo „jačih“ reality takmičarki, a iako je pred sam ulazak u „Zadrugu 2“ istakla da joj se dopada Vladimir Tomovići da bi možda sa njim mogla da uplovi u romansu, čini se da ju je preduhitrila poznata starleta Stanija Dobrojević.

Iako nije kod nas toliko poznata kao pevačica, u regionu i u inostranstvu Sandra Dži važi za pravu zvezdu, te pleni svojim atraktivnim izgledom i nastupima, a ponaša se baš kao prava diva, te je uvek prati obezbeđenje i ima ličnog vozača, jer smatra da je to za jednu osobu na estradi sasvim normalno i da ne bi trebalo da bude drugačije.

Dakle, da Aleksandra ume i te kako da privuče pažnju na sebe, to je već svima jasno, a kako će uspeti da se snađe u reality programu i kako će podneti veliku žensku konkurenciju u novoj sezoni „Zadruge“, ostaje da se vidi u mesecina koji tek slede.

Ime i Prezime: Aleksandra Vilotijević (umetničko ime Sandra Dži)

Nadimak: Sandra; Saky

Datum i mesto rođenja: Kruševac, Srbija

Zanimanje: pevačica; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/pedjasandra.pantic

Instagram: https://www.instagram.com/aleksandra_star_official/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...