TV lica

Miki Djuričić, parovi – Biografija 2020, Visina, Težina

Miki Đuričić, koji kada govori o sebi često voli da istakne da je pčelar iz Kupinova, već duže od jedne decenije, javnosti je poznat kao jedan od najinteresantnijih učesnika različitih formi rijaliti programa.

Prvi rijaliti program u kojem je Miki Đuričić učestvovao i kroz koji je i postao poznat javnosti, jeste rijaliti program „Veliki brat“ u kojem je Miki učestvovao u sezoni koja je snimana i emitovana 2006. godine.

Kada je postao jedan od učesnika pomenutog rijaliti programa, Miki je već u samom startu osvojio naklonost brojne publike i to zahvaljujući svom neobičnom i pomalo duhovitom predstavljanju u okviru kojeg je izjavio da je njegov glavni motiv ulaska u kuću „Velikog brata“ želja da zaradi novac i da može da „oduva“ svoje ukućane koji su odavno „digli ruke“ od njega.

O tome kako se odvijalo Mikijevo učešće u pomenutoj sezoni rijaliti programa „Veliki brat“, ali i u svim ostalim rijaliti programima u kojima je on takođe učestvovao, saznaćete ukoliko pročitate njegovu biografiju.

Miki Đuričić – biografija

Miki Đuričić, rođen je 13. marta 1977. godine u selu Kupinovo koje se nalazi na području Vojvodine, tačnije u Sremskom okrugu.

Svoje detinjstvo, Miki Đuričić je proveo u svojoj porodičnoj kući u Kupinovu i to sa majkom Mirjanom, ocem Mirkom, rođenom sestrom i babom i dedom.

S obzirom na činjenicu da su Mikijevi baba i deda, kao i njegovi roditelji bavili uzgojem domaćih životinja, ali i da su se takođe bavili i pčelarstvom, Miki je već kao sasvim mali dečak zavoleo životinje i naučio je da brine o njima.

Mikijeva ljubav prema životinjama, održala se sve do danas, tako da Miki i sada kada je odrastao važi za velikog ljubitelja životinja koji devojkama koje mu se dopadaju i sa kojima je u ljubavnoj vezi neretko poklanja kućne ljubimce.

Pored ljubavi prema životinjama, Miki je u sebi oduvek gajio i različite druge ljubavi, kao što su ljubav prema kulinarstvu, ljubav prema rok i bluz muzici, ljubav prema stripovima i knjigama, ljubav prema filmovima i ljubav prema numizmatici koja je ujedno i njegov hobi.

Zbog svih prethodno navedenih ljubavi i interesovanja koja ima, Miki se oduvek izdvajao iz sredine u kojoj je rođen i u kojoj je odrastao i u toj sredini, važio je i danas važi za čoveka koji je prepoznatljiv po svom avanturističkom duhu zbog kojeg je često smatran buntovnikom.

Taj avanturistički duh i to buntovništvo koje je aktivno u njemu, Mikija su doveli do želje da se sa 28 godina, 2006. godine, oproba kao učesnik u jednom od tada najpopularnijih rijaliti programa “Veliki brat”.
Mikijeva karijera rijaliti igrača

2006. godine, kao što smo to već i napomenuli, Miki Đuričić je postao jedan od učesnika tada izuzetno popularnog i gledanog rijaliti programa “Veliki brat”.

Po ulasku u kuću “Velikog brata”, Miki je od samog početka učešća u očima drugih takmičara, ali i u očima brojnih gledalaca ostavio utisak inteligentnog i duhovitog mladića koji ima širok spektar interesovanja i kojeg kroz život vode snovi i ideali.

Ipak, kako je buntovništvo jedna od glavnih osobina Mikija Đuričića, on je nakon samo 15 dana provedenih u kući “Velikog brata”, odlučio da se samoinicijativno povuče iz daljeg toka takmičenja i nakon tog povlačenja, još jednom se pridružio takmičarima iste sezone ovog rijaliti programa, ali samo kao gost koji im je saopštio da nema nameru da se vrati daljem takmičenju jer je kako je tada istakao, za 15 dana provedenih u redovnom takmičenju zaradio sasvim dovoljno novca da bi mogao da ostvari svoje ambicije, koje su mu i bile motiv prijavljivanja za učešće u takmičenju.

2007. godine, Miki Đuričić je postao učesnik nove sezone rijaliti programa “Veliki brat” i ovog puta, od takmičenja nije odustao puna dva meseca, nakon kojih se ipak povukao i to iz razloga što se nije složio sa odlukom produkcije koja je u tok takmičenja ubacila i njegovog oca Mirka.

Naime, Miki nije mogao da pronađe zajednički jezik sa svojim ocem, nije se slagao sa tim što je i on jedan od tamičara i odlučio je da se opet samoinicijativno povuče iz daljeg toka takmičenja.

2009. godine, treći put po redu, Miku Đuričić je još jednom postao učesnik rijaliti programa “Veliki brat”. Ovog puta, Mikija su pratile povoljne i srećne okolnosti, tako da je on proglašen pobednikom ove sezone rijaliti serijala i kao pobednik, odneo je nagradu od čak 50.000 evra.

Na tu novčanu nagradu, Miki danas nije značajno ponosan jer je kako kaže dobijeni novac veoma brzo potrošio i to na stvari koje mu nisu donele neke bitne promene u životu.

2013. godine, nakon gotovo pola decenije povučenosti sa javne scene, Miki Đuričić je postao jedan od takmičara takođe popularnog rijaliti programa “Farma” koji se u to vreme emitovao na programu televizije “Pink”. Mikijevo učešće u rijaliti programu “Farma”, obeležili su njegovi verbalni, ali i fizički sukobi sa takmičarkom Jelenom Golubović, kao i sa takmičarem Markom Vanilom. Naime, zbog neslaganja sa njenim ponašanjem, Miki je Jelenu Golubović gađao ciglom, ali je na sreću nije pogodio, dok je takmičara Marka Vanilu udario pesnicom u glavu. Ubrzo nakon navedenih incidenata u kojima je učestvovao, Miki je pobegao sa imanja u Lisoviću, zbog čega je diskvalifikovan iz daljeg toka takmičenja.

Ono što je na pozitivan način obeležilo Mikijevo takmičenje u rijaliti programu “Farma”, jeste to što se zaljubio u takmičarku Aleksandru Stojković koja je poznatija kao Dzidza. Iako je u trenutku kada je Dzidza proslavljala svoj rođendan na “Farmi”, Miki već bio diskvalifikovan iz toka takmičenja, on je tim povodom, dakle povodom Dzidzinog rođendana preskočio kapiju imanja, ušao je na “Farmu” i Dzidzi je poklonio pudlicu, čokoladice i ogrlicu za rođendan.

Ipak, iako Miki nije krio svoja osećanja prema Dzidzi, ona je odbila njegovu ljubav navodeći da su njih dvoje odlični drugari, ali da su suviše različiti da bi bili u vezi.

2015. godine, Miki Đuričić je postao jedan od takmičara rijaliti programa “Maldivi” koji je emitovan na programu televizije “Happy”. U toku učešća u pomenutom rijaliti programu, Mii je učestvovao u verbalnom I fizičkom obračunu sa pevačem Ivanom Gavrilovićem, koji je takođe bio jedan od takmičara i zbog te činjenice, od strane nadležnih organa određena mu je uslovna kazna, koja ga je obavezivala da naredne dve godine neće učestvovati u novom fizičkom obračunu, jer će u protivnom morati da provede šest meseci u zatvoru.

Krajem iste godine, Miki Đuričić je postao jedan od takmičara rijaliti programa “Parovi” i tokom učešća u pomenutom rijaliti programu zaljubio se u takmičarku Anđelu Lakićević sa kojom je po izlasku iz čuvene vile nekoliko meseci proveo u emotivnoj vezi.

2017. godine, Miki Đuričić je postao jedan od učesnika novog rijaliti programa “Zadruga” koji se emituje na programu televizije “Pink”.

Ime i prezime: Miroslav Miki Đuričić

Datum i mesto rođenja: 13. mart 1977. godine, Kupinovo, Srbija

Zanimanje: Tv lice

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/miroslavmiki.djuricic

Instagram: https://www.instagram.com/mikidjuricickupinovo/?hl=sr (@mikidjuricickupinovo)

Twitter: https://twitter.com/mikidjuricic (@MikiDJURICIC)

Sponzorisano:

Loading...
loading...