TV lica

Bojana Ristivojević – Biografija 2020, Visina, Težina

Ukoliko imate naviku da se barem povremeno osvrnete na dešavanja unutar vile u kojoj se odigrava popularno rijaliti takmičenje koje nosi naziv „Parovi“, sigurno ste uočili šarmantnu voditeljku Bojanu Ristivojević koja je jedna od voditeljki ovog veoma glednog televizijskog formata.

Ono što doprinosi tome da Bojana lako i veoma brzo postane primećena i da osvoji pažnju i naklonost mnogobrojne publike, jeste njen atraktivan fizički izgled, koji je potkrepljen prirodnošću, spontanošću i unutrašnjom lepotom, ali i harizma kojom Bojana doslovno pleni, pa čak i pred najvećim izazovima sa kojima se susreće vođena svojim poslom.

Čak i tada, ona uspeva da sačuva osobine jedne prave prefinjene dame, koja je elokventna i odmerena i koja nikada, ali doslovno nikada ne prelazi na stranu onog drugačijeg ponašanja koje odlikuju psovke i nekultura.

O tome ko je i kakva je Bojana Ristivojević privatno, ali i o tome na koji način je ona započela svoju glumačku karijeru, imaćete prilike da pročitate i da saznate kroz njenu biografiju, koju smo sa velikim zadovoljstvom pripremili i odlučili da podelimo sa vama.

Bojana Ristivojević – biografija

Bojana Ristivojević, rođena je u Šapcu, gde je provela nezaboravne dane detinjstva i odakle je ponela najlepše porodične uspomene.

Bojanino detinjstvo, ali i detinjstvo njene rođene sestre Jovane, kao i detinstvo njenog rođenog brata Vuka, bilo je ispunjeno bezbrižnim osećanjima za koja je zaslužna harmonija koja je vladala i koja i danas vlada u njihovom roditeljskom domu.

Upravo ta harmonija, koja je vladala i koja i danas vlada u Bojaninom roditeljskom domu, doprinela je tome da Bojanin odnos sarođenom sestrom i sa rođenim bratom postane i ostane izuzetno kvalitetan i blizak, pa su tako njih troje jedno drugom uvek uzajamna podrška i oslonac koji je, složićete se, veoma često neophodan kroz život.

U svom rodnom gradu Šapcu, Bojana Ristivojević je završila osnovnu školu, ali i srednju Ekonomsko trgovinsku školu.

Po završetku srednje škole, Bojana Ristivojević je završila najpre Visoku Poslovnu školu, a onda i Pravni faultet u Novom Sadu.

Jedan od presudnih motiva zbog kojih je Bojana Ristivojević odlučila da upiše i da završi Pravni fakultet, bila je želja njenog oca da mu jedna od ćerki postane pravnik.

Iako se nije u potpunosti protivila očevoj želji, u poređenju sa tim da postane pravnica, Bojana je neuporedivo više i jače želela da postane slikarka.

Naime, Bojana u sebi nosi izuzetno veliki talenat za slikarstvo i upravo ta činjenica, može se definisti kao još jedna u nizu njenih pozitivnih osobina.

Ipak, životne okolnosti ili sudbina, ko zna, dovele su do toga da Bojana  uprkos završenom Pravnom fakultetu ne postane pravnica, da uprkos velikom talentu za slikarstvo ne postane slikarka i da postane nešto sasvim treće, a to je kao što je i poznato televizijska voditeljka.

Međutim, iako nije postala slikarka, Bojana Ristivojević nije u potpunosti odustala od ove vrste umetnosti, tako da u trenucima kada slobodno može da se prepusti stvarima koje voli i koje je odmaraju, ona veoma često slika i to iz sopstvenog zadovoljstva.

Bez obzira što zbog gusto raspoređenih poslovnih obaveza koje ima većinu svog vremena provodi u Beogradu, svaki slobodni period koji ima, Bojana voli da pokloni svojim roditeljima, sestri i bratu, tako da zbog njih, kada god joj to obaveze dopuste putuje u Šabac.

Praznični dani su dani u kojima Bojana prepoznaje posebnu lepotu i koje sa posebnim zadovoljstvom voli da provodi u krugu svoje porodice.

Nešto čime Bojana Ristivojević takođe može da se pohvali, jeste to da je odlična kuvarica i da uprkos činjenici da trenutno živi sama, ume da spremi većinu jela koja pripadaju kako specijalitetima domaće kuhinje, tako i specijalitetima različitih nacionalnih kuhinja, kao što su na primer specijaliteti italijanske kuhinje.

Od početka karijere do danas

Prvi put pred okom kamere, Bojana Ristivojević se televizijskoj publici predstavila kao voditeljka emisije „Dobro jutro Srbijo“ koja se u formi jutarnjeg programa emitovala i koja se i danas emituje na televiziji „Happy“.

Nakon pomenutog televizijskog, tačnije voditeljskog angažmana, Bojana Ristivojević se oprobala i kao voditeljka zapaženog rijaliti programa „Maldivi“ koji je emitovan na programu iste televizije.

Kroz pomenuti angažman, Bojana je zakoračila putem koji je doveo do sadašnje pozicije, a to je pozicija jedne od najpoznatijih i najuspešnijih voditeljki rijaliti programa.

Trenutno, ali i nekoliko sezona unazad, Bojanu Ristivojević imate prilike da gledate u ulozi voditeljke rijaliti programa „Parovi“ koji se emituje na programu televizije „Happy“.

Na programu iste televizije, osim rijaliti programa „Parovi“, Bojana Ristivojević vodi i emisiju „Provodadzija“ koja ima pomalo neobičan koncept i čiji je cilj upoznavanje devojaka i momaka koji su zainteresovani za udaju, odnosno za ženidbu, ali kojima ne polazi za rukom da samostalno pronađu savršenog partnera.

Interesantan detalj iz karijere Bojane Ristivojević, jeste i to da je ona pre nego što je postala televizijska voditeljka dobila angažman kao glumica u spotu za pesmu pod nazivom „Rekla si“, koju izvodi grupa „Oliver Tvist“.

Ime i prezime: Bojana Ristivojević

Datum i mesto rođenja: Šabac, Srbija

Zanimanje: Tv voditeljka

Visina: /

Težina: /

Facebook:  https://www.facebook.com/bojana.ristivojevic.1

Instagram: https://www.instagram.com/bokalica/?hl=sr (@bokalica)

Sponzorisano:

Loading...
loading...