TV lica

Helena Topalović – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram

U žižu interesovanja, Helena Topalović je dospela kao ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka. Naime, ubrzo nakon što je Topalko zablistao na čuvenoj Grandovoj sceni, veliku pažnju javnosti, ali i predstavnika sedme sile, privukla je njegova ćerka Helena.

Razlog zbog kojeg je ova devojka toliko interesantna javnosti, jeste njen fizički izgled, koji ogroman procenat muške, ali i ženske populacije ocenjuje veoma visokom ocenom. O tome koliko je Helenina lepota primećena, svedoči podatak da je ona više puta proglašena najlepšom ćerkom poznatih, ali i podatak da su pojedini novinari njenu lepotu uporedili sa lepotom Kim Kardašijan.

Helena Topalović – biografija

Helena Topalović, rođena je 5. juna 1997. godine u Novoj Varoši gde je u porodičnoj kući provela detinjstvo. Helena nema rođenu sestru niti brata, tako da je kao jedino dete svojih roditelja, uvek imala maksimalnu pažnju. Prema rečima njenih roditelja, Helena se nikada, čak ni kao sasvim malo dete nije žalila na činjenicu što nema brata niti sestru i tu činjenicu kompenzovala je kroz igru sa decom iz okoline. Helenina prijateljstva iz detinjstva, toliko su čvrsta da im je ona i danas, kada je u žiži interesovanja javnosti ostala dosledna.

U periodu detinstva, Helena je često volela da provodi vreme u Nikšiću, koji je rodni grad njene majke Vesne. Situacija nije ništa drugačija ni danas, pa prve tople dane Helena prepoznaje kao razlog da otputuje u Nikšić i da tamo provede najveći deo leta. Društvo u Nikšiću, Heleni često pravi njena najbolja drugarica iz detinjstva, koja i danas živi u Novoj Varoši.

Prema rečima Heleninog oca Milana Topalovića, ali i prema rečima mnogih ljudi koji su bliski sa Heleninom porodicom, Helena je svoju raskošnu lepotu nasledila od svoje majke Vesne.

U svojim roditeljima, Helena je uvek pronalazila bezgraničnu podršku, mada njen otac, nije oduvek bio oduševljen što je ona izložena interesovanju javnosti.

Naime, u jednom periodu, kada su članci o Heleni počeli da osvanjavajuu brojnim časopisima, Helena je zbog te činjenice često imala konflikt sa svojim ocem.

Međutim, kada je i sama iskazala želju da u budućnosti želi da se bavi javnim poslom, Helena je naišla na očevo razumevanje i na podršku.

U prilog tome koliko je Helenina želja da se bavi javnim poslom, podržana od strane njenog oca, dovoljno govori podatak da se ona nedavno pojavila u njegovom spotu. Naime, krajem 2016. godine, Milan Topalović Topalko je snimio spot za pesmu koja nosi naziv “Ljubavna terapija”, a kao glavna akterke spota, publici se predstavila upravo njegova ćerka Helena Topalović.

Ova činjenica, oduševila je mnoge Helenine obožavaoce i dala im je razlog da se nadaju da će Helenu videti i u nekim budućim spotovima.

Poslednjih nekoliko godina, Helana živi u svom porodičnom stanu u Beogradu, tačnije u opštini Rakovica, u koji se zajedno sa svojim roditeljima preselila zbog poslovnih obaveza svog oca. Ipak, kao što smo to već i napomenuli, Helena veoma često vreme provodi u Nikšiću, to jest u rodnom gradu svoje majke.

Veliko interesovanje javnosti, privukao je Helenin osamnaesti rođendan, koji je proslavila 5. juna 2015. godine. Na pomenutom događaju, osim članova porodice i osim bliskih prijatelja, Helena je imala prilike da ugosti i brojne poznate ličnosti, od kojih su mnoge put do popularnosti stekle kroz takmičenje u čuvenoj emisiji “Zvezde Granda”.

Ono po čemu je Helena Topalović takođe poznata javnosti, jesu njene emotivne veze, koje je imala uglavnom sa očevim mlađim kolegama.

Konkretno, punih godinu dana, Helena Topalović je bila u vezi sa pevačem Jovanom Jocom Stefanovićem, a nakon veze sa njim, bila je u vezi i sa pevačem Slobodanom Slobom Vasićem.

Po prekidu veze sa Slobodanom Slobom Vasićem, Helena je probudila interesovanje brojnih udvarača, koji su mahom, kroz svoj posao takođe povezani sa javnom scenom. Međutim, o tome kome će Helenina naklonost pripasti u budućnosti, odlučiće vreme. Do trenutka u kojem će biti u prilici da takvu informaciju podeli sa svojim brojnim obožavaocima, Helena će ostati posvećena studijama koje je upisala i nastaviće da gradi svoj put ka javnoj sceni.

Naime, Helena je prošle godine postala student Fakulteta za poslovni i industrijski menadzment, a njena velika želja, jeste da jednoga dana i sama postane predstavnica sedme sile, ali i da nastavi da se bavi snimanjem spotova.

Ukoliko se ostvari njen san da postane novinarka, Helena će bar ako je verovati rečima i obećanju njenog oca Milana Topalovića Topalka, svoj prvi intervju, uraditi upravo sa njim.

Ime i prezime: Helena Topalović

Datum i mesto rođenja: 5. jun 1997. godine, Nova Varoš, Srbija

Zanimanje: Student

Visina: /

Težina: /

YouTube:

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...