TV lica

Dalila Dragojević – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Dalila Dragojević (ranije Mujić), odnosno Dalila Moreno, poznata je bosanska starleta, koja za sebe ipak kaže da je studentkinja i glumica, a našoj javnosti je postala poznata nakon učešća u reality šou „Parovi“ na TV „Happy“, u kome je i pobedila 2017. godine, u petoj sezoni popularnog šou programa (sezona 2016/2017).

Dalila je promenila svoj „lični opis“, od srednjoškolskih dana pa do danas, te je od lepe platinaste plavuše postala brineta, a takođe se i udala za Dejana Dragojevića u septembru 2017. godine, i to  u Beogradu u Opštini Zvezdara.

Dalila Dragojević – biografija 

Popularna bosanska starleta i glumica, rođena je u Beču u Austriji, 3. septembra 1993. godine, ali je odrasla u Bosni i Hercegovini, gde je u Tuzli odrasla, a onda završila osnovnu i srednju školu u Sarajevu, a zatim se preselila u Bijeljinu gde je upisala privatni fakultet – Univerzitet Sinergija.

Dalila je radila u mini-marketima u Bosni, koji su u vlasništvu njenog oca, te je od najranijeg doba naučila da se sama brine o sebi i da zarađuje za sebe.

Međutim, popularna brineta se nakon nekog perioda posvađala sa svojim ocem, i često je pak u reality-ju pominjala koliko pati zbog toga što je u svađi sa porodicom, te je vest o pomirenju sa ocem, presrećna i objavila na svom profilu na društvenoj mreži „Instagram“.

Iako je u našoj zemlji Dalila postala poznata tek kada je ušla u pomenuti reality „Parovi“, najpre u sezoni 2015/2016 (IV sezona), kada je ušla u superfinale i osvojila 13. mesto, a zatim ponovo u V sezoni 2016/2017, kada je i pobedila (i osvojila 30 hiljada evra).

Dalila Moreno, sada Dragojević, je ušla i u poslednju emitovanu VI sezonu parova, i to sa svojim mužem u sezoni 2017/2018, kada je pak osvojila drugo mesto, a njen suprug Dejan Dragojević je bio trećeplasirani.

Dalila i Dejan Dragojević su se venčali 2017. godine u Beogradu, te danas žive u srećno u srpskoj prestonici.

Od starlete, preko mlade glumice, pa do trostruke učesnice „Parova“ 

Iako je Dalila Moreno u Bosni i Hercegovini bila od ranije poznata kao manekenka, glumica, pa i starleta (te su je prozvali i bosanskom Paris Hilton), u Srbiji se istakla svojim učešćem u reality „Parovi“, te i svojim brakom sa Dejanom Dragojevićem.

Na svom medijski veoma propraćenom venčanju, koje je bilo svojevrsno iznenađenje i za samu Dalilu, ona se pojavila sa svojim psom, te je umesto klasične evnčanice odabrala belo odelo.

Pre sklapanja opštinskog braka u Beogradu, mladenci su se verili u Sarajevu, uz brojne medijske spekulacije da je Dalila možda u drugom stanju.

Pre braka sa Dejanom Dragojevićem, Dalila je bila verena sa MladenomVuletićem, koga je pak i upoznala u pomenutom reality programu, ali je njihova ljubav ubrzo nakon kraja četvrte sezone „Parova“, doživela krah.

Takođe jedna od Dalilinih reality ljubavi, bio je i popularni MC Dado, koji se sve češće spominje kao potencijalni učesnik „Zadruge 2“.

Iako je u petoj sezoni reality-ja „Parovi“, pobednica te sezone, Dalila Mujić, bila u vrlo dobrim odnosima sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, u šestoj sezoni u kojoj je on pobedio, Dalila je bez i jedne reči na proglašenju pobednika, kao drugoplasirana, napustila binu i sa sadašnjim suprugom otišla sa slavlja koje je potom i upriličeno za pobednika.

Zanimljive situacije su se dešavale u petoj sezoni popularnog šou programa, u kojoj je Dalila bila u vezi sa Dejanom Dragojevićem, a njegov stariji brat David je bio u emotivnoj vezi sa takođe takmičarkom „Parova“, Aleksandrom Subotić, pa kako se njih dve nikako nisu „podnosile“, došlo je i do sukoba između braće Dragojević, upravo zbog njihovih „lepših polovina“.

Nagradu od 30 hiljada evra, koju je osvojila kao pobednica pete sezone „Parova“, Dalila je uložila u otvaranje kozmetičkog salona u Crnoj Gori, a od svoje sestre i fanova dobila je velelepni stan u Beogradu, za koji se spekuliše da je vredan oko 80 hiljada evra.

Zajedno sa njom i njenim suprugom Dejanom, u šestoj sezoni „Parova“ našao se i Dalilin bivši verenik Mladen Vuletić, pa iako su svi očekivali velike skandale, nekadašnji partneri su bili u sasvim korektnim odnosima tokom celog trajanja takmičenja (i ona je čak i podržala njegovu ljubav i svadbu uživo, sa starletom Ninom Prljom).

Dalila Dragojević – nešto sasvim lično 

Mlada starleta za sebe kaže da je najveći uspeh postigla kao glumica sa svega 19 godina, kada je u filmu „Kriza“, sa Nikolom Kojom i Enisom Beslagićem, od kojih je kako sama kaže baš puno i naučila.

Takođe, Dalila je imala priliku i da glumi u spotu svog omilenog pevača Snoop Doga, za pesmu „Is you with me“, koju je on snimio u saradnji sa grupom Madcon.

Dalila veruje u muško-ženska prijateljstva, te obožava šoping i brzu hranu, a kako kaže njen moto kojim se vodi u životu je – „Sve se može, kad se hoće“.

Od estetskih intervencija, Dalila je uradila operaciju nosa i stavila silikone u usne, te je pak svoju kosu ofarbala u braon boju, i tako je postigla nešto prirodniji izgled.

Manje je poznato da je jedna od drugarica Dalile Mujić, a pre nego što je postala poznata, bila pak sugrađanka iz Tuzle, Senada Nurkić, koja je javnosti poznatija kao Maca Diskrecija, i koja je takođe bila učesnica brojnih reality emisija.

Ime i Prezime: Dalila Mujić (udata Dragojević; umetničko ime Dalila Moreno)

Nadimak: „bosanska Paris Hilton“

Datum i mesto rođenja: 3. septembar 1993. godine, Beč, Austrija

Zanimanje: model; starleta; glumica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/people/Dalila-Dragojevi%C4%87/100010777778129

Instagram: https://www.instagram.com/dalila.dejan.dragojevic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...