TV lica

Božidar Milovanović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Božidar Milovanović je poznat kao učesnik najnovije sedme sezone reality šou programa „Parovi na TV „Happy“, a u nastavku teksta će biti nešto više reči o liku i delu ovog mladića, koji je u javnosti poznat kao „momak sa beogradskog asfalta“, i čiji je otac umro od hepatitisa C za koji nije sumnjao da ga ima, o čemu se i pre njegovog ulaska u pomenuti reality pisalo u medijima.

Pogledajmo za početak njegovu biografiju.

Božidar Milovanović – biografija

Božidar Boža Milovanović je u „Parove“ ušao kao „žestoki momak sa beogradskog asfalta“, a rođen je upravo u Beogradu gde je odrastao i išao u školu, ali se u tinejdžerskim danima „uhvatio lošeg društva“, jer kako kaže nikada nije posmatrao ljude po tome ko su i čime se bave, već kako se ophode prema njemu.

Poznati takmičar je priznao i da je u nekoliko navrata imao suicidalne misli i ideje, te da su pak i njegovi bližnji od njega sklanjali sve čime je mogao da se povredi, te i da je imao prilike da se baš često nalazi u društvu opasnih kriminalaca, i da sa njima sarađuje, te veruje i da će ga epitet „lošeg momka“ pratiti sve dok je živ, i da tu svoju grešku nikada neće moći da promeni.

Jedna od neverovatnih priča ovog momka je i ta da se sa grupom momaka sukobio na ulici kada su u „fast-fudu“naručivali hranu, te da kada je jedan od mladića i udario njegovog druga nakon svađe, Boža je otišao do svog automobila po sataru, kojom je momcima iz „suparničke ekipe“ sasvim razlupao automobil.

U „svom kraju“ u kome živi, Božidar Milovanović je kako je i sam priznao „strah i trepet“, te ljudi znaju da je nezgodne naravi i da „ima kratak fitilj“, pa se trude da mu se ne zameraju ili da mu se jednostavno „sklanjaju sa puta“.

Učešće Božidara Milovanovića u „Parovima“

Kada je ušao u „Parove“, Boža Milovanović je istakao da uopšte nema taktiku, i da mu nije cilj da pobedi, već da pokaže dobru stranu, i da pokuša da promeni svoju lošu reputaciju, ali je ipak odmah po ulasku u „Vilu Parova“, imao romanse sa Dinom Galorini i Ilijanom Vagić.

Boža je u „Parovima“ istakao da je zbog velike nemaštine bio prinuđen da pređe sa one druge strane zakona, te da se danas veoma kaje što je svoju tada bolesnu majku ostavio zbog devojke Anđele, ali da je sve bilo zbog potrebe da se snađe i da preživi u veoma teškim životnim okolnostima.

Kako je Milovanović proglašen najzgodnijim učesnikom „Parova“, brojne takmičarke nisu ostale imune na njegov šarm, te je on tako bio i intiman sa Ilijanom Vagić, a na početku je „preoteo“ od Ivana Marinkovića prelepu Dinu Galorini, alinjihova romansa nije potrajala.

Mada su na početku Ilijana Vagić i Božidar Milovanović bili izričiti u tome da pred kamerama „neće otići dalje“ od poljubaca, upravo su učinili sasvim suprotno, te su iskoristili momenat kada su svi ostali takmičari spavali, i imali intimne odnose u tuš kabini.

Iako se Ilijana u prvi mah pokajala, ona i Boža su sada i zvanično ljubavni par, a kako će se dalje razvijati njihova romansa i da li će opstati do kraja reality šou programa, i eventualno i po izlasku iz istog, ostaje da se tek vidi u mesecima koji slede.

Težak privatni život Božidara Milovanovića

Iz svoje burne prošlosti, Boža je ispričao i neverovatnu priču da je još kao srednjoškolac napao policijskog službenika, koji ga je pojurio jer je hteo da ga uguši, ali se on napravio da je mrtav, i da se upravo na taj način spasao.

Inače je majka ovog reality takmičara, Dragica Milovanović, teško bolesna, te je imala tumor koji je operisala, ali se on na žalost vratio, a kako je Božidar ostao i bez oca, Dragica se trudi da od svog sina sakrije da je bolesna, te da mora na dodatne analize i na eventualno i nke nove skupe terapijske procedure, ali ne želi da Boža to sazna jer smatra da bi on odmah izašao iz „Parova“, a ima realnu šansu da se promeni i da uspe da stigne do finala.

I u reality programu „Parovi“, Božidar Milovanović teško uspeva da obuzda napade besa, te jednom prilikom za malo nije fizički nasrnuo na Ivana Marinkovića, koji ga je provocirao, i za koga Boža kaže da je najveći manipulator i „gnjida“ u „Parovima“.

Iako se za Božu Milovanovića vezuje epitet „žestokog momka“, on za sebe ističe da je veoma miran i povučen momak, koga su životne okolnosti naterale da napravi neke greške, te da je kao dečak ostao bez svog oca Nenada, koji je bio zavisnik od narkotika, i koji je prminuo od hepatitis C oboljenja, koje je dobio kao intravenski narkoman, kada se tek oženio i kada je dobio sina.

Sa druge strane, majka Božidara Milovanovića, Dragica, ističe da su u medijima plasirane sasvim pogrešne informacije da je njen suprug Nenad bio zavisnik, te da je drogu probao kao tinejdžer sa 14 ili 15 godine, i da se tada zarazio opakom bolešću, za koju nije ni znao da je ima, te da mu sestanje naglo pogoršalo kada je osnovao sa njom porodicu, i da je preminuo kada je sin Boža bio tek mali dečak od sedam godina, 1998. godine.

Ipak, iako je Boži svakako nedostajala očinska figura, on je kako kaže njegova majka Dragica, imao ljubav i podršku njenih roditelja, kao i tetke, i svi su se trudili da Božidar ne pati previše zbog nedostatka oca tokom odrastanja.

Ime i prezime: Božidar Milovanović

Nadimak: Boža

Datum i mesto rođenja: 1991. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: reality takmičar

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: /

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...