TV lica

Andjela Lakićević, parovi – Biografija 2020, Visina, Težina

Anđela Lakićević, koja je po završetku studija glume na Cetinju, u klasi profesora Branimira Popovića, stekla zvanje diplomirane glumice, nakon što se oprobala u svojoj branši.

To je učinila tako što je igrala u dve predstave u cetinjskom pozorištu, kako kaže potpuno neočekivano, posvetila se nekim potpuno novim poslovnim poduhvatima koji su je doveli do toga da se ostvari kao voditeljka rijaliti programa „Parovi“ koji se emituje na programu „Happy“ televizije.

O tome kada je Anđela Lakićević prvi put poželela da postane glumica, ali i o tome zašto i kada je ipak donela odluku da odustane od te profesije, imaćete prilike da saznate čitajući njenu biografiju.

U nastavku teksta krenimo redom.

Anđela Lakićević – biografija

Anđela Lakićević, rođena je 1989. godine u Nemačkoj u kojoj su u to vreme živeli njeni roditelji. Međutim, tome da Anđela ne nastavi svoje odrastanje i svoj život u Nemačkoj, doprinela je odluka njenih roditelja da se ipak vrate u Srbiju i to onda kada je Anđela imala svega nekoliko godina.

Po povratku iz Nemačke, Anđela je sa svojom porodicom, tačnije sa svojim roditeljima i sa rođenom sestrom nastavila da živi u Beogradu, u kojem živi i danas i za koji je vezuje najveći broj događaja koje je doživela i proživela u svom životu.

Interesovanje za glumu i želju da jednom kada odraste postane glumica, Anđela je u sebi prepoznala veoma rano, tačnije u periodu pohađanja osnovne škole, pa se shodno tome već u četvrtom razredu upisala u školu glume u kojoj je dobila priliku da po prvi put okuša i ispolji svoj glumački talenat.

Snu o tome da postane glumica, Anđela je ostala dosledna i kasnije, pa je tako po završetku srednje škole odlučila da upiše i upisala je studije glume.

Studije glume, Anđela je upisala na Cetinju, a takvu odluku, uslovila je njena potreba da bar privremeno ode iz Beograda i da na taj način lakše prihvati i podnese razvod svojih roditelja koji su se razveli neposredno pre Anđelinog završetka srednje škole.

Po započinjanju studija glume na Cetinju, Anđela je pripala klasi profesora Branimira Popovića i u njegovoj klasi je i završila studije glume.

U periodu pohađanja studija, Anđela je bila u emotivnoj vezi sa kolegom sa fakulteta, sada afirmisanim glumcem Petrom Strugarom, koji je postao poznat po ulozi u filmu “Montevideo”.

Međutim, njihova veza nije potrajala dugo iz razloga što se Petar upravo zbog potreba snimanja filma “Montevideo”, nakon druge godine studija glume preselio u Beograd.

Nakon što je završila studije glume, Anđela se zaposlila u cetinjskom pozorištu u kojem je ostvarila dve uloge, tačnije u kojem je dobila priliku da glumi u dve predstave.

Od rijaliti takmičarke do Tv voditeljke

Krajem 2015. godine, potpuno neočekivano, Anđela Lakićević je dobila ponudu da postane jedna od učesnica rijaliti programa “Parovi” i tu ponudu, ona je prihvatila videvši je kao priliku da se afirmiše kao glumica.

Zbog učešća u rijaliti programu “Parovi”, to jest zbog dugog odsustva, Anđela je dobila otkaz u cetinjskom pozorištu, tako da je ostala bez glumačkih angažmana koje je do tada imala.

Međutim, po prestanku takmičenja u rijaliti programu o kojem upravo govorimo, Anđela je od strane čelnika “Happy” televizije dobila ponudu da se zaposli kao Tv voditeljka i da počne da vodi emisije koje se bave upravo dešavanjima u rijaliti programu u kojem je i sama učestvovala.

Pomenutu ponudu, Anđela je prihvatila i ona je ujedno preokrenula tok njene dalje karijere.

Naime, od trenutka kada je prihvatila ponudu čelnika “Happy” televizije, pa sve do danas, Anđela Lakićević je angažovana kao voditeljka emisija koje prate dešavanja unutar čuvene vile u kojoj su smešteni učesnici rijaliti programa “Parovi”.

Osim emisija koje se bave dešavanjima u rijaliti programu “Parovi”, takođe na programu “Happy” televizije, Anđela Lakićević vodi i emisiju “Provodadzija”

U toku učešća u rijaliti programu “Parovi”, Anđela Lakićević je započela emotivnu vezu sa Mikijem Đuričićem. Njih dvoje, ostali su u vezi i nakon izlaska iz vile “Parova”, ali se ta veza ipak neslavno završila jer Anđela u toku njenog trajanja nije bila spremna za brak i za ostanak sa Mikijem.

Po okončanju emotivne veze sa Mikijem, Anđela je izlavila da više ne želi da komentariše o njoj i da detalji iz njenog privatnog života treba da ostanu daleko od očiju javnosti.

Ukratko o Andjeli:

Ime i prezime: Anđela Lakićević

Datum i mesto rođenja: 1989. godina, Nemačka

Zanimanje: Glumica, Tv voditeljka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/andjelalakicevicfp/

Instagram: https://www.instagram.com/andjela.lakicevic/ (@andjela.lakicevic)

Sponzorisano:

Loading...
loading...