TV lica

Nikola Lakić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Mada je Nikola Lakić nekadašnji profesionalni fudbaler, našoj javnosti je postao poznat kao učesnik nekoliko reality programa, pre svega „Farme 7“, a potom i reality programa „Parovi“ na „Happy“ televiziji, gde je učestvovao u petoj, šestoj i nedavno završenoj sedmoj sezoni ovog takmičenja.

U nastavku teksta će biti nešto više reči o karijeri i privatnom životu Nikole Lakića, koji je nedavno ostvario i najvažniju životnu ulogu i postao otac dečaka koji je dobio tradicionalno srpsko ime Lazar.

Nikola Lakić – biografija

Popularni reality takmičar Nikola Lakićje rođen 11. juna 1983. godine u Srbiji, i ima rođenu sestru Nedu, te je postao najpre fudbaler, ali je godinama živeo i radio u Beču u Austriji te se povukao iz ovog sporta i počeo da učestvuje u popularnim reality programima.

Nedavno je popularni Nikola Lakić sa svojom devojkom Aleksandrom Tasić Cokom, dobio sina Lazara, na oduševljenje njegovih cimera iz „Parova“, pa su čestitke pristizale sa svih strana.

Karijera Nikole Lakića – od perspektivnog fudbalera do popularnog reality takmičara

Kako je napred i pomenuto, Nikola Lakić je najpre počeo profesionalnu fudbalsku karijeru, gde je u brojnim klubovima igrao na poziciji odbrambenog igrača.

U sezoni 2006/2007. godine Nikola Lakić je igrao za poznati FK „Obilić“, da bi potom počeo u narednoj sezoni 2008/2009. godine, od 1. jula 2018. godine, da igra za FK „BASK“ iz Beograda.

Od 1. jula 2009. godine je u narednoj fudbalskoj sezoni 2009/2010. godine Nikola Lakić prešao u FK „Žarkovo“, te je u sezoni 2010/2011. godine igrao za FK „Slavija“, a potom u sezoni 20111/2012. godine je postao pojačanje FK „Padinska skela“.

Naredni FK u kome je Nikola Lakić igrao u sezoni 2012/2013. godine je bio austrijski FK „USC Wallern“, u kome se takođe zadržao samo jedan deo sezone, pa je prešao da igra iste te 2013. godine i za još neke domaće klubove, i to FK „Srem“, FK „Aranđelovac“ Topola, FK „IMT Beograd“, dok je u narednoj sezoni 2014/2015. godine igrao u FK „Wurmla“, te se zvanično iz fudbala i povukao 1. januara 2017. godine.

Na „Farmi 7“ je Nikola lakić ostao upamćen po poljupcu sa fitnes instruktorom Stefanom Despotom, te su već tada počele spekulacije o njegovoj opredeljenosti, mada je on insistirao na tome da voli žene, i da je sve to bilo zbog šou biznisa, ali u pomenutom programu lakić i nije ostaviio neki veći utisak niti je ostvario zapaženiji rezultat.

Kao razlog ulaska u pomenuti reality format, Nikola Lakić je naveo želju da isproba neke nove stvari, te se tada i pre ulaska „zamerio“ starleti Staniji Dobrojević, koju je opisao kao nemoralnu i devojku bez skrupula, i javno rekao da ona takva nikako ne bi mogla biti njegov izbor emotivne partnerke.

Generalno je nekadašnji fudbaler smatrao da je privilegija što ga je produkcija pomenutog reality programa odabrala da uđe u „Farmu 7“, te je želeo da pokaže da je sasvim normalan momak, baš i pošto je tada doživljavan kao neko ko je preterano ekscentričan, te se na svojoj zvaničnoj Facebook stranici zahvalio svima koji su mu pružili podršku, a posebno svojoj sestri Nedi Lakić, koja mu je uvek bila najveći oslonac i za koju je izuzetno vezan.

Nikola Lakić je ispao iz borbe za nagradu od 50 hiljada evra, kada je neposredno pred finale „Farme 7“ izbačen na vanrednom izbacivanju jer je tada imao i najmanje glasova publike, a ostao je poznat po tome što je često plakao u programu uživo, posebno kada se čuo sa svojim najmilijim članovima porodice.

Novu priliku da se pokaže pred širokim auditorijumom je Nikola Lakić dobio već u reality programu „Parovi 5“, kada se spekulisalo da je biio u vezi sa Banetom Đokićem, koji je dodatno u svojim izjavama podgrejao priče da je popularni nekadašnji fudbaler naklonjen istom polu.

No, sve se nekako stišalo kada je Nikola Lakić u sedmoj sezoni parova, počeo romansu sa petnaest godina mlađom takmičarkom, Aleksandrom Tasić Cokom, te je ona ostala trudna i do finala ovog šou programa su ona i Nikola bili u „Parovima“, te se spekuliše kako će ponovo da uđu u „Parove 8“ sa novorođenim sinom lazarom, koji je na svet došao 1. avgusta 2019. godine.

Veliki broj reality cimera je čestitao rođenje sina srećnom paru, među kojima i pobednik sedme sezone Mladen Vuletić, kao i Nikolina velika prijateljica Dina Galorini, kao i Ilijana Vagić i Marijana Marković, a oglasila se emotivnom čestitkom i nekadašnja pobednica „Parova“ Dalila Dragojević.

Inače je od samog početka sedme sezone „Parova“ odnos Nikole Lakića i mlađane Aleksandre Tasić Coke, bio kontroverzan, jer je ona znatno mlađa od njega, a takođe se nisu libili da pred ukućanima i milionima gledalaca razmenjuju nežnosti pred kamerama.

Često su u vili „parova“ izbijale i svađe i tuče, aposebno je ostala upamćena ona koja je izbila između Jovane Novaković Šmizle i Nikole Lakića, i to zbog pobednika dve sezone ovog šou proghrama, Nenada marinkovića Gastoza, koji sa Lakićem nikada nije bio u dobrim odnosima.

Još jedan u nizu skandala je nastao kada je u programu uživo gostovala majka Nikole Lakića, i kada je pušten eksplicitni snimak intimnog odnosa njenog sina i Coke, pa je gospođa Lakić tada napustila vilu, jer nije mogla da gleda takvu sramotu, i ona od starta nije podržavala izbor svog sina, mada se sve promenilo kada je saznala da je Coka ostala u drugom stanju.

Problem je nastao jer je majka Nikole Lakića i u prethodnoj šestoj sezoni „Parova“, imala neprijatnost kada joj je pušten snimak intimnog odnosa njenog sina i njegove tadašnje devojke Bels, te je godpođa Marina Lakić izjavila da je i tada imala zdravstvene probleme i da se našla u poredinfarktnom stanju.

Nikola Lakić je u „Parovima“ imao česte svađe i česte i raskide sa Cokom, pre svega jer je bio ljubomoran na neke njene bivše veze iz spoljnog sveta, ali je svemu doprinelo i to što je njegova bivša devojka Izabela Aljoski poznatija kao Bels, učestvovala opet i u sedmoj sezoni ovog reality programa, pa se činilo kao da Lakiću smeta njen odnos i veza sa oženjenim učesnikom „Parova“ Benjaminom Spahovićem.

Iako su u početku Benjamin i Nikola bili dobri prijatelji, činjenica da je Izabela ušla u vezu sa oženjenim Benjaminom, koji je vrlo kontroverzan učesnik i koji je i izazvao incident nakon što je u vilu uneo vatreno oružje, povezana je sa ljubomorom Nikole Lakića, te su mnogi učesnici komentarisali kako on nije preboleo Bels iako je već tada sa Cokom bio u ozbiljnoj vezi.

Vezu Nikole Lakića i Coke, nije podržala ni njena majka, koja je izjavila da njena ćerka ne treba da bude u vezi sa nekim ko ima godina skoro kao i njen otac, te ko ima veoma burnu prošlost iza sebe, što je Coku dovelo do suza, posebno kada joj je majka javno u emisji „Upoznajte parove“ rekla da se obrati Lakićevoj porodici jer za njih više ne postoji, i da je Cokin otac vrlo razočaran i ljut.

Problem u vezi Nikole Lakića i Izabele Aljoski je nastao i kada je on optužio njenu majku Slađanu koja je takođe učestvovala u pomenutom reality programu, da je u vezi sa bogatim oženjenim čovekom, kao i da je svojoj ćerki preotela momka.

Poznato je i da je Nikola Lakić bio u vezi sa starletom Zerinom Hećo, koju je neposredno pred kraj „Parova 6“ ostavio u finalu takmičenja, što je dovelo do toga da ona doživi nervni slom.

Ime i Prezime: Nikola Lakić

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 11. jun 1983. godine, Srbija

Zanimanje: fudbaler; realiti učesnik; voditelj „Letnjeg kampa“

Visina: 181 cm

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/pages/category/Community/Nikola-Lakic-708093759327943/

Instagram: https://www.instagram.com/lakic.nikola83/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...