TV lica

Lepomir Bakić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Lepomir Bakić je poznat kao policijski oficir i učesnik reality formata „Farma“, kada se sukobio sa Kristijanom Golubovićem, a takođe je opšte priznati šampion u bodibildingu i popularni fitnes instruktor i „lajf kouč“.

Lepomir Bakić – biografija

Popularni policajac je rodom iz Peći, gde je rođen 11. oktobra 1986. godine, i posebno je ponosan na svoje ime koje je za njega izabrala njegova baka, a sa svojom porodicom je izbegao sa Kosova i Metohije 1999. godine, i nastanio se u Gornjem Milanovcu.

Lepomir Bakić je nakon završene osnovne škole, 2001. godine upisao Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici, a već 2002. godine je počeo da se aktivno bavi džudoom, ali je on pak međutim ubrzo prihvatio savet višestrukog prvaka u bodibildingu Slavoljuba Paunovića, i sam počeo da se bavi profesionalno bodibildingom.

Iako se njegov otac nije slagao sa izborom svoga sina, te je smatrao da Lepomir treba da se bavi boksom ili džudoom, i da kao bodibilder neće postići značajnije uspehe, ipak ga je poznati oficir i policajac demantovao, kada je već 2005. godine postao juniorski šampion tadašnje države Srbije i Crne Gore u bodibildingu.

Iste godine se Lepomir zaposlio kao policajac u policijskoj Upravi grada Čačka, a potom je 2006. godine upisao i Kriminalističko Policijsku Akademiju u Beogradu, u Zemunu, te u međuvremenu radio kao spasilac na bazenima i kao obezbeđenje da bi sebi obezbedio novac za studije.

2009. godine je Lepomir Bakić proglašen za najboljeg sportistu na Akademiji, a na istoj je 2010. godine i diplomirao i takođe pobedio na takmičenu u Čačku i postao takozvani apsolutni šampion u poluteškoj i apsolutnoj kategoriji na državnom prvenstvu Srbije.

Već 2011. godine je Lepomir Bakić osvojio srebrnu medalju na „Arnold Classic Cup“, i time pak i postao prvi u Srbiji koji je dobio ovakvo priznanje i dobio medalju na jednom od najprestižnijih svetskih bodibilding takmičenja, te do sada ima preko petnaest priznanja u sportu kojim se bavi, sa tendencijom da nastavi da niže uspehe u karijeri.

Lepomir Bakić je 2013. godine proglašen za „Mister Universe“ u italijanskom gradu Taranto, a među njegovim najznačajnijim priznanjima i nagradama su i šampion Balkana u bodibildingu, šampion na takmičenju „Ironman“ iz 2014. godine i mnoga druga.

Kao fitnes trener, Lepomir Bakić je bio lični trener brojnim poznatim ličnostima iz sveta estrade i sporta, među kojima su najpoznatiji – pevačica Milena Ćeranić; Maja Nikolić; Adil Maksutović; Zorana Pavić i mnogi drugi.

Lepomir je 2013. godine spremao vicešampionku u bodibildingu Jelenu Kasalović, za Državno prvenstvo Srbije u ovom sportu, kada je i osvojila drugo mesto, ali je on smatrao da joj je njena tetovaža zmaja duga čak 1,5 metara, oduzela šansu da pobedi, jer joj je pokvarila definiciju i samu vidljivost muskulature, koja je suština ovog sporta.

Lepomir Bakić privatno

Poznati bodibilder je veoma aktivan na društvenim mrežama, gde otvoreno izražava svoj stav i mišljenje o brojnim pitanjima i za sebe ističe da je metroseksualac, te da mu je veoma bitno da se pored izvajanog tela, neguje skupim preparatima i da obožava parfeme i firmiranu garderobu.

Inače, Lepomir je razveden i iz prvog braka ima sina Davida, a kako kaže, nema vremena da se posveti emotivnim vezama jer je preokupiran poslom i otvoreno ističe da se pokajao što se ikada ženio, iako mu je sin jedinac miljenik i posvećuje mu svu roditeljsku ljubav.

2014. godine, Lepomir Bakić je suspendovan sa posla obezbeđenja ličnosti i objekata u MUP-u Srbije, pre svega zbog afere sa pevačicom Natašom Mazom, koja je transseksualac i sa kojom je imao kompromitujuće snimke i fotografije, za koje on ističe da su tendenciozno snimljene da bi mu se ugrozila reputacija i da bi se on diskreditovao kao profesionalac.

Takođe je Lepomir imao i izvesne kompromitujuće fotografije sa starletom Atinom Ferari, koje su dospele u javnost nakon njegovog učešća u jednom reality programu „Sladak život“, koji je pak bio koncipiran tako da prati poznate ličnosti u njihovim svakodnevnim aktivnostima.

U reality programu „Farma“, Lepomir je imao verbalne sukobe sa Kristijanom Golubovićem, koji su bili na granici fizičkih okršaja, i sa kojim pak nije ostao u dobrim odnosima ni nakon završetka ovog formata.

Početkom 2018. godine Lepomir Bakić je ušao u reality „Parovi“, kao specijalni gost, ali je ubrzo i napustio vilu, iako se spekulisalo da bi mogao da postane regularan takmičar ovog formata na TV „Happy“, a sve je uzrokovala jedna od provokacija Milutina Radosavljevića Milija, na račun pak i njegovog pređašnjeg sukoba sa Golubovićem u „Farmi“.

Poznati bodibilder je javno priznao svoju sklonost ka osobama koje su transrodne i potvrdio da je imao aferu sa Natašom Mazom, koja je kod nas poznata kao prva osoba koja se podvrgla veoma komleksnoj operaciji promene pola, a na konstataciju da se depilira i da se pak previše „licka“ za mušku osobu, Lepomir odgovara da je to način da vodi računa o sebi i svom telu, te da se pored zdrave ishrane podrazumeva da bodibilder mora da izgleda besprekorno baš i u svakom drugom smislu.

Životni moto Lepomira Bakića je kako sam navodi „U inat svima, i uprkos svemu“, te on često i održava i „lajf kouč“ seminare, na kojima ljude motiviše da se suoče hrabro sa sobom i sa svojim problemima i da rade na jačanju karaktera i ličnosti, te da ne obraćaju pažnju na to šta misli, i/ili pak govori neko drugi, i da je ključ uspeha samopouzdanje i predan rad i trud.

Ime i Prezime: Lepomir Bakić

Nadimak: Lepi; Baki

Datum i mesto rođenja: 11. oktobar 1986. godine, Peć, Srbija

Zanimanje: fitnes instruktor; lični trener; nekadašnji policajac; Mister Universe 2013; model; bodybuilder; Ironman 2014; reality učesnik

Visina: 178 cm

Težina: 95 kg

Facebook: https://www.facebook.com/lepomirbakic/

Instagram: https://www.instagram.com/lepomirbakic/

Twitter: https://twitter.com/lepomirbakic

YouTube: https://www.youtube.com/user/lepomirbakic

Web stranica: http://www.lepomirbakic.com/

Sponzorisano:

Loading...
loading...