TV lica

Aleksandra Subotić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Aleksandra Subotić je učesnica nove sezone reality formata „Zadruga 2“ na TV Pink, koji je počeo da se emituje od 6. septembra 2018. godine, a javnosti je postala poznata još i ranije kao učesnica reality programa „Parovi“ na TV „Happy“, te i po svom burnom privatnom životu i po lošem odnosu sa svojom majkom fitnes instruktorkom Ljubom Pantović.

Poznata mlada starleta je u „Zadrugu 2“ ušla sa svojim suprugom Davidom Dragojevićem, i kao veoma konfliktna osoba i neko ko je poznat kao ličnost koja nema „dlake na jeziku“, već je ušla u verbalne sukobe sa Miljanom Kulić i sa Lunom Đogani, koje se takođe bore za pobedu u napred i pomenutom reality programu.

Aleksandra Subotić – biografija

Lepa starleta je rođena 1. oktobra 1996. godine u Podgorici, u Crnoj Gori, kao starija ćerka Ljube Pantović i Karađorđa Subotića, te ima i mlađu sestru Goranu koja se medijski ne eksponira i nije javna ličnost.

Aleksandra je u rodnom gradu stekla osnovno obrazovanje, nakon čega se preselila u Beograd i završila Školu za negu lepote kao i Modnu akademiju u srpskoj prestonici.

Široj javnosti je mlada Aleksandra Subotić, postala poznata kao majka deteta čiji je otac dakle Aleksandar Čabarkapa, bivši emotivni partner njene majke Ljube Pantović, sa kojim je otpočela romantičnu vezu još dok je naša poznata fitnes šampionka Ljuba, bila učesnica reality programa „Farma“ na TV Pink.

Nakon što je Čabarkapa osuđen na zatvor zbog više kriminalnih dela iznude i ucene, kao i za pretnju vatrenim oružjem, Aleksandra je ušla u reality program „Parovi“, gde je upoznala svog sadašnjeg supruga Davida Dragojevića, i imala velike sukobe sa njegovim bratom Dejanom i sa njegovom suprugom Dalilom Dragojević, poznatom takođe po učešću u reality emisijama kao i po pobedi u jednoj sezoni „Parova“.

Aleksandra sa Čabarkapom ima ćerku Magdalenu, koju je prihvatio njen sadašnji suprug David Dragojević, te joj je i dao svoje prezime, a zajedno se takmiče u „Zadruzi 2“, i očekuju ni manje ni više nego pobedu.

Privatni život Aleksandre Subotić

Kako je na početku teksta i napomenuto, mlada starleta Aleksandra Subotić je imala veoma buran privatni život, te je najpre radila kao model i živela je u Beogradu, u naselju Kaluđerica sa svojom majkom Ljubom i sa njenim tadašnjim partnerom Aleksandrom Čabarkapom, koji je u beogradskim krugovima važio za „žestokog momka“ i koji je bio i oženjen i sa Ljubom je živeo u vanbračnoj zajednici.

Potpuni preokret u Aleksandrinom životu, dogodio se kada je Ljuba Pantović, odlučila da postane takmičar u reality programu „Farma“ na TV Pink, te je tada 2013. godine, još uvek pak maloletnu ćerku Aleksandru, ostavila „na poverenje“ dečku Aleksandru Čabarkapi, i ne sluteći da će to baš obema promeniti život iz korena.

Naime, Aleksandra se upustila u romansu sa tadašnjim dečkom svoje majke Ljube, i ni manje ni više je sa njim ostala u drugom stanju, što je Ljuba Pantović saznala dok je boravila u reality programu na imanju u Lisoviću, i kada je izašla iz reality-ja, odlučila je da Aleksandru izbaci iz kuće i da sa Čabarkapom prekine svaki kontakt.

Međutim, iako je očekivala da će je otac njenog deteta prihvatiti, Čabarkapa je smatrao da dete koje nosi Aleksandra nije njegovo, te je zahtevao i „DNK test“, radi potvrde očinstva, a mlada starleta je u tom periodu živela u kući Čabarkapinog brata Željka, sa kojim ovaj ima dosta pak i zategnute odnose i čak sa njim i ne razgovara.

U vreme kada je bila u romansi sa Aleksandrom Čabarkapom, Subotićka je imala i nekoliko izgreda pred zakonom, pa je tako u januaru 2014. godine, pred Višim sudom u Beogradu, bila optužena za pokušaj iznude novca u vrednosti od 30 hiljada dinara, ali je puštena uslovno, a samo je Čabarkapa otišao u zatvor na odsluženje kazne.

U međuvremenu je Aleksandra rodila i ćerku Magdalenu, te se pomirila sa svojom majkom Ljubom Pantović, sa kojom je ušla u reality „Snajke“ 2016. godine, u kome je imala i jednu kratkotrajnu romansu sa Mladenom Vuletićem.

Nakon izlaska iz zatvora, 2018. godine Aleksandar Čabarkapa je na ulici pretukao Aleksandru Subotić, i naneo joj lakše telesne povrede, te joj je pretio i ubistvom, pa je ona odlučila da ga prijavi policiji.

Reality život mlade starlete Aleksandre Subotić

Najpre je Aleksandra ušla u reality program „Parovi“ u decembru 2016. godine, kada je javnost šokirala izjavama da ju je majka sa samo 16 godina izbacila na ulicu, te i da je upravo svoje prve intimne odnose imala sa Aleksandrom Čabarkapom, a sa kojim je i dobila ćerku Magdalenu, koju on nije hteo da prihvati kao svoju, jer sa zakonitom suprugom ima već troje dece.

U „Parovima“ je tada Aleksandra Subotić, uplovila u romansu sa sadašnjim suprugom Davidom Dragojevićem, i ostala vrlo upamćena po sukobima sa starletom Tijanom Ajfon, kao i sa Dalilom Dragojević, koja je žena Davidovog rođenog brata Dejana Dragojevića.

Sa sadašnjim suprugom Davidom Dragojevićem, Aleksandra je ušla u novi reality „Zadruga 2“, a kako se spekuliše, moglo bi da se desi da im se pridruže i Aleksandar Čabarkapa, a kao biološki otac male Magdalene, te i Ljuba Pantović, koja sa svojom ćerkom nije u dobrim odnosima.

Rasplet ove drame koja više podseća na dobro izrežiranu „špansku sapunicu“, ostaje da dostigne i svoj vrhunac i rasplet u toku trajanja pomenutog reality formata na TV Pink, a za sada su David i Aleksandra nerazdvojni i odličan su tandem, te ona često izjavljuje kako je u njemu našla čoveka svog života, koji je i voli i štiti, i kome njena burna prošlost nije ni malo važna, a što je i pokazao kada je Magdaleni dao svoje prezime i prihvatio je kao sopstvenu ćerku.

Ime i Prezime: Aleksandra Subotić

Nadimak: Subotićka

Datum i mesto rođenja: 1. oktobar 1996. godine, Podgorica, Crna Gora

Zanimanje: starleta; model; reality učesnica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/aleksandra.subotic.73

Instagram: https://www.instagram.com/sandrasuboticss/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...