TV lica

Marko Miljković – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Marko Miljković je široj publici postao poznat po svom učešću u reality programu „Veliki Brat“, te i po svojoj vezi sa Enom Popov, a pojavio se i u prvoj sezoni najgledanijeg šou programa kod nas i u regionu „Zadruga“, nakon koje su ga mediji dovodili u vezu sa Lunom Đogani.

Marko Miljković – biografija 

Marko je rođen 30. novembra 1983. godine u Brusu, gde je završio osnovnu i srednju školu, a potom se preselio u Beograd, gde je i upisao Višu poslovnu školu.

Od malena se popularni reality takmičar bavio košarkom, ali je pokazivao talenat za muziku, te je počeo da radi i kao DJ, pšo brojnim klubovima u Beogradu, što mu je još u studentskim danima donelo popularnost i veliku zaradu.

Kada je Marko 2006. godine prošao audiciju za reality šou „Veliki Brat“, već u toj prvoj sezoni i sasvim novom formatu u tadašnje vreme na našem podneblju, u kome je ostao i do danas poznat kao prvi učesnik nekog takvog formata kod nas, koji je imao intimne odnose pred milionima TV gledalaca, a sa tadašnjom devojkom koju je i upoznao u „Kući Velikog Brata“, pevačicom Enom Popov.

Takođe, samoproklamovani ali uspešni DJ Marko, ostao je upamćen i po svojim urnebesnim izjavama i komentarima u reality-ju, koje se i danas često prepričavaju, a jedna od njegovih baš i „inovativnih ideja“, bila je da zagreje vodu u bazenu, tako što će u nju da sipa lonac vrele vode, a zbog čega ga je ismejao njegov i tadašnji i sadašnji „reality prijatelj“ Miroslav Miki Đuričić.

U međuvremenu su Marko i Ena raskinuli romansu, te je Miljković radio kao DJ u Nemačkoj; Švajcarskoj; Makedoniji i širom dijaspore, a 2013. godine je snimio i svoju pesmu „Beograd“, i pojavljivao se u spotovima brojnih muzičkih zvezda sa naših prostora.

U septembru 2017. godine, Marko Miljković je postao učesnik „Zadruge“, te iako se na prvi mah činilo da između njega i učesnice Lune Đogani ima „hemije“, do romanse nije došlo, jer je Luna otpočela vezu sa Slobodanom Radanovićem, ali se sve češće spekuliše da su Marko i Luna nakon završetka reality-ja u kontaktu, te da postoji mogućnost da otpočnu emotivnu vezu.

Karijera Marka Miljkovića – od DJ-a do reality zvezde 

Na zvaničnoj „Facebook“ stranici popularnog Marka Miljkovića, stoji da je on 1996. godine, nastupom u klubovima na Kopaoniku, započeo svoju profesionalnu DJ karijeru, te da je vrlo i uspešan u poslu kojim se bavi, i da se 1999. godine preselio u Beograd, te nastavio da radi i u prestoničkim klubovima i diskotekama. 

Marko je kako je i napomenuto, postao poznat kao učesnik prve sezone „Velikog Brata“, koja se emitovala 2006. godine, i u kojoj je imao strasnu romansu sa Enom Popov iz Novog Sada, koja je nastavljena kratko vreme i nakon njihovog izlaska iz reality programa.

Kao tada najpopularniji mladi par u Srbiji, Ena Popov i Marko su postali i voditelji treće sezone (2006/2007. godine) takmičenja „Zvezde Granda“, kada je pobednik bio Dušan Svilar.

Nakon što je jedno vreme radio po klubovima i diskotekama u zemlji i regionu, Marko se sasvim i povukao iz javnosti, te se posvetio inostranoj karijeri, i kao vrlo popularan DJ, tada je on radio u brojnim klubovima u Nemačkoj; Austriji; Švajcarskoj; Makedoniji; Grčkoj i na Kipru.

Po povratku u Srbiju, Marko Miljković je 2011. godine, kao DJ snimio numere sa pevačicama Jelenom Mrkić i Slađanom Ivanišević, te je već naredne godine ponovo postao učesnik reality programa „Parovi“ na TV „Happy“.

Naime, 2012. godine, sa tadašnjom devojkio, Deom Tošić, manekenkom i misicom, ušao je u „Parove“ na poziv produkcije pomenute televizije, ali je pokazao vrlo temperamentnu narav i ostao je upamćen po čestim izlivima ljubomore, te su Marko i Dea raskinuli upravo u pomenutom reality-ju.

Marko je naredne godine iskoristio svoju popularnost na TV ekranima, te je snimio 2013. godine svoju prvu pesmu „Beograd“, ali kako mu muzička karijera nije napredovala, odlučio je da 2015. godine uđe u još jedan reality program – „Farma“ na TV Pink.

U ovom reality programu, Marko Miljković je ostao manje zapažen, a pre svega jer je u istoj sezoni učesnik bio i kontroverzni pripadnik beogradskog podzemlja Kristijan Golubović, ali i starleta Stanija Dobrojević, koja je bila pobednica pomenute sezone „Farme“.

Septembra 2017. godine, Marko Miljković je postao učesnik reality šoua „Zadruga“, gde je bio u čestim sukobima sa Lepim Mićom i Nemanjom Janjuševićem Janjušom, ali i sa trudnom reality učesnicom Miljanom Kulić, a u toku takmičenja mu je preminula i baka, za koju je Marko bio baš vrlo emotivno vezan, te je privremeno morao da napusti šou kako bi prisustvovao njenoj sahrani.

Iako nije ostvario zapaženiji plasman, Marko je u „Zadruzi“ često bio na meti pripadnica lepšeg pola, te je i otkrio da mu se dopada Luna Đogani, nakon gostovanja u jednoj od emisija „Pitajte Zadrugare“, kod voditeljke Dušice Jakovljević.

Privatni život Marka Miljkovića 

Popularni Marko je postao pravi reality zavodnik, a već nakon svog učešća u prvom šou i veze sa Enom Popov, koja je ubrzo nakon završetka „Velikog Brata“ i završena, a Ena Popov je danas pak srećno udata i postala je majka i pevačica.

Marka su u međuvremenu mediji dovodili u vezu sa nekim poznatim i javnosti manje poznatim devojkama, te se jedno vreme spekulisalo da je u romansi sa pevačicom Milicom Majstorović iz „Operacije trijumf“.

U međuvremenu je Marko posle niza romansi sa devojkama koje je upoznao na svojim muzičkim nastupima, ponovo uplovio u romansu sa jednom javnom ličnošću – sa manekenkom te i bivšom Miss turizma, Deom Tošić, sa kojom je raskinuo u reality programu „Parovi“, a u koji su ušli kao romantični par.

Da je Marko veliki zavodnik, ali i ženskaroš, potvrdili su i neki natpisi u žutoj štampi, po kojima je on odlučio da uđe u „Zadrugu“, i to kako bi se spasio od jednog opasnog momka iz Švajcarske, a sa čijom je suprugom imao aferu dok je u pomenutoj zemlji radio kao DJ.

Takođe, u javnost je dospela i informacija, da je Markova devojka iz Švajcarske, u saobraćajnoj nezgodi izgubila bebu, te da Marko nije ni znao da je ona trudna, a što je gledaoce i voditeljku „Zadruge“, obavestila Markova drugarica Marijana.

Marko je u međuvremenu pokazao i da je vrlo ljubomoran i temperamentan, te se pak pojavila u javnosti i informacija da je sa Enom Popov prekinuo romansu, jer ju je i pretukao zbog sumnje da mu nije bila verna, ali o tome se ni Marko ni njegova bivša devojka nisu izjašnjavali.

Nakon izlaska iz „Zadruge“, Marko je nastavio da radi ono što najviše i voli – da pušta muziku i da izlazi u noćne provode (te često i deli fotografije na društvenim mrežama), a nije isključeno da će ponovo ući u neki novi reality, jer mu popularnost veoma prija, a takođe Marko i spada u top 5 „najboljih frajera“, koji su učestvovali u reality formatima, a prema jednoj anketi urađenoj davno, a po mišljenju pripadnica ženskog pola.

Marko Miljković danas živi na relaciji Srbija (Beograd) – Švajcarska, te i najviše angažmana kao DJ ima upravo u ove dve zemlje, ali po pozivima nastupa i u brojnim mestima u regionu i svetu.

Ime i Prezime: Marko Miljković

Nadimak: DJ Marko

Datum i mesto rođenja: 30. novembar 1983. godine, Brus, Srbija

Zanimanje: muzičar; DJ; TV ličnost; reality takmičar

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/DJMarkoOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/marko.miljkovic/

Twitter: https://twitter.com/djmarkoofficial

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...