TV lica

Ana Korać, zadruga – Biografija 2020, Visina, Težina

Ukoliko redovno ili bar povremeno pratite dešavanja koja su vezana za rijaliti program „Zadruga“, onda vam je sigurno poznato da je Ana Korać jedna od učesnica prve sezone ovog takmičenja.

Iako se ostalim takmičarima pridružila nakon više od mesec dana od samog početka takmičenja, Ana Korać je za veoma kratko vreme, tačnije za svega nekoliko dana uspela da se približi ostalim takmičarima, da ostvari komunikaciju sa njima i da na taj način sebi obezbedi mesto u daljem toku takmičenja.

Pre ulaska na Zadrugu, bila je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama.

Više o Ani Korać, imaćete priliku da saznate kroz sadržaj njene biografije u nastavku ovog teksta.

Ana Korać – biografija

Ana Korać, rođena je 4. juna 1994. godine u Ivanjici, gde je i odrasla i završila osnovnu školu.

Po završetku osnovne škole, Ana je upisala i završila i srednju Umetničku školu, a po završetku srednjeg obrazovanja, započela je studije žurnalistike i grafičkog dizajna u Beogradu.

Još u periodu dok je živela u svojoj rodnoj Ivanjici, Ana je maštala o tome da se preseli u Beograd i da u njemu započne neki novi, bogatiji i ispunjeniji život kakav mala sredina nije mogla da joj pruži.

Shodno tome, svoje preseljenje u Beograd, Ana nije shvatila kao važno samo zbog mogućnosti studiranja, već i zbog mogućnosti ostvarivanja nekih ličnih snova koji su joj bili bliski još od najranije mladosti.

Nakon što je započela samostalan život u Beogradu, Ana je puno pažnje počela da posvećuje svom fizičkom izgledu, tačnije želji da što je moguće više poboljša svoj fizički izgled.

Iz tog razloga, Ana se podvrgla brojnim estetskim operacijama u okviru kojih joj je korigovan izgled grudi, ali i izgled lica.

O tim operacijama, Ana otvoreno govori i ne krije ih, a ono čemu takođe veoma često pristupa u želji da u što većoj meri istakne svoj fizički izgled jeste provokativno oblačenje, kao i upotreba programa za korekciju fotografija, kao što je na primer fotošop.

Naime, na Aninim fotografijama koje ona objavljuje kao sadržaj svojih profila na brojnim društvenim mrežama, jasno se može uočiti upotreba fotošopa, što Ana takođe priznaje i ne krije.

Put do očiju javnosti, Ana Korać je pronašla kao drugarica popularne starlete i učesnice u brojnim rijaliti programima Soraje Vučelić.

Kao Sorajina drugarica, Ana se pojavljivala u brojnim kako pisanim, tako i brojnim drugim medijima u kojima je prvobitno pominjana i predstavljana po inicijalima A.K, a tek kasnije pod punim imenom i prezimenom.

U periodu kada su javnosti bili poznati samo inicijali Ane Korać, ova devojka je na društvenim mrežama, ali i gde god je imala prilike volela da se predstavlja i kao Ej Kej.

Danas, Ana Korać se ipak najčešće i najradije predstavlja pod svojim punim imenom i prezimenom pod kojim želi i da bude pominjana u medijima.

Upravo zato, 2017. godine, po ulasku u rijaliti program „Zadruga“ koji se emituje na programu televizije „Pink“, Ana se ostalim učesnicima i mnogobrojnoj publici predstavila pod punim imenom i prezimenom, dakle kao Ana Korać.

Anino učešće u rijaliti programu „Zadruga“, zapaženo je najpre po njenom prisnom druženju sa Anđelom Rankovićem, kojeg je ta činjenica umalo koštala veze sa Teodorom Dzehverović.

Iz želje da sačuva svoju vezu sa Teodorom, Anđelo je odustao od druženja sa Anom Korać, nakon čega je ona postala bliska sa Markom Janjuševićem Janjušem, kojem mnogi ostali učesnici rijaliti programa „Zadruga“ savetuju da takođe odustane od druženja sa Anom, kako njegov brak koji ga čeka u spoljašnjem svetu ne bi upao u krizu.

O svom bliskom druženju sa pomenutim takmičarima, Ana nema ništa posebno da istakne i uglavnom tvrdi da u njemu ne vidi i ne prepoznaje ništa loše.

Ana Korać – osnovne informacije:

Ime i prezime: Ana Korać

Datum i mesto rođenja: 4. jun 1994. godine, Ivanjica, Srbija

Godine: 23

Zanimanje: Starleta

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/ana.korac.5

Instagram: https://www.instagram.com/ana_korac/?hl=sr (@ana_korac)

Sponzorisano:

Loading...
loading...