TV lica

Vladimir Tomović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Vladimir Tomović je novi učesnik „Zadruge 2“, a pre ovog reality formata je bio i takmičar pak „Velikog Brata“, kao i šou programa „Parovi 4“, te se predstavio kao bivši momak starlete Soraje Vučelić, a trenutno je pred kamerama otpočeo vezu sa drugom najpoznatijom srpskom starletom, i Sorajinom „ljutom suparnicom“ Stanijom Dobrojević.

U nastavku pročitajte Vladimirovu biografiju.

Vladimir Tomović – biografija

Kršni momak iz Crne Gore, rođen je u Baru 1. septembra 1982. godine, kao jedno od troje dece, te i kako je njegov brat Vladan istakao, najveći uspeh njegovog brata Vladimira Tomovića je što je on „mamin najbolji sin“, sa čime se složio i njihov otac Zoran Tomović.

Inače se Vladimir Tomović pre ulaska u reality programe, bavio uzgajanjem pasa rase „nemački ovčar“, te je i radio u Sutomoru kao poslovođa u jednoj firmi, a takođe se bavi samo rekreativno sportom kao i planinarenjem, te i studira, ali kako je pak vrlo iskren i pošten momak, njegov brat je istakao da je on uspešan u svemu čime se bavi u životu, te da su mu pak reality programi jedna prilika da stekne svojih „pet minta slave“, i da ne očekuje ništa ozbiljno od svog učešća, osim da se dobro zabavi.

Manje je poznato da je Vladimir Tomović bio i član reprezentacije Crne Gore u ragbiju, te da se i bavio pak i rukometom, a sada se rekreativno bavi sportom te svoju kondiciju održava redovnim vežbama u teretani kao i planinarenjem koje mu je i hobi.

Pogledaćemo sada njegovu reality karijeru.

Reality karijera Vladimira Tomovića

Pre nego što je ušao u „Zadrugu 2“, početkom septembra 2018. godine, Vladimir Tomović je te 2011. godine učestvovao u reality programu „Veliki Brat“, sa tada još uvek vrlo malo poznatom Sorajom Sarom Vučelić, te je sve svoje cimere šokirao kada je izjavio da se deklariše kao Srbin iz Crne Gore, i kada je u sred programa uživo pokazao svoj polni organ.

Nakon učešća u „Velikom Bratu“, Vladimir se na kratko povukao iz medija, da bi se ponovo pak prijavio za drugi reality šou, emisiju „Parovi 4“ na TV „Happy“, u sezoni 2015/2016. godine, gde je ostvario romansu sa učesnicom Slađanom Petrušić iz Hrvatske, ali njihova veza nije dugo baš potrajala van reality programa.

Zanimljivo je da se Vladimir Tomović i na ulasku u „Parove“, kao i na ulasku u „Zadrugu 2“, predstavio između ostalog kao bivši momak Soraje Sare Vučelić, koja je pak to demantovala, te je objavivši na svom profilu na društvenoj mreži „Instagram“ poruku upućenu voditeljki nove sezone „Zadruge“ Dušici Jakovljević, da ona nije dobro informisana, te da su ona i Vlada samo drugovi i poznanici iz nekadašnjeg reality programa „Veliki Brat“, stala na put svim glasinama o njihovoj navodnoj romansi.

Inače, manje je poznato da je Tomović nekadašnji ragbista i rukometaš, kao i da je strastveni planinar i da obožava da vreme provodi u prirodi, i veliki je zaštitnik i ljubitelj životinja, te da je pak posle prestanka bavljenja ovim sportovima, nastavio da trenira, te da je veliki miljenik žena i da nikada ne dozvoljava da se žene vređaju i omalovažavaju, jer ističe kako pre svega poštuje i svoju majku ali i sve ostale pripadnice lepšeg pola.

Tako se u praktično svakom reality programu, ovaj kršni Crnogorac, sukobljavao sa muškarcima koji su verbalno napadali žene, te je uvek stao na stranu dama, pa je bio miljenik svih učesnica u reality programima u kojima je učestvovao, iako su ga u medijima optuživali da je žigolo te da se u svojoj rodnoj zemlji bavi pružanjem usluga damama za novac.

U „Zadruzi 2“, Vladimir Tomović je na samom početku priznao da mu se dopala blogerka Luna Đogani, ali kako je ona neprestano plakala i jadikovala za bivšim momkom Slobodanom Slobom Radanovićem, on je uplovio u vezu sa starletom Stanijom Dobrojević, a malo je poznato svima da je on bio u vezi sa Miljanom Arsić, neposredno pre ulaska u „Zadrugu 2“, et da se sada pravi da je i ne poznaje, što je jako isfrustriralo majku jedne od bliznakinja, Slađanu Arsić.

Da li će veza korpulentnog Crnogorca i poznate starlete uspeti da opstane, videće se u narednim mesecima, mada veliki deo i gledalaca i ukućana smatra da Vlada samo koristi starletu da bi što duže ostao u reality šou, dok se po svoj prilici Stanija u njega sve više zaljubljuje, te mu i pravi ljubomorne scene.

Tomović za sebe kaže da iako ima 1001 manu, kao i svaki drugi čovek, najponosniji je što je uvek iskren i otvoren prema svima, te da će se truditi da ostane dosledan sebi, i da ga drugi ne uvuku u svoje spletke i igrice, kojima bi pogazio svoje dostojanstvo.

Ime i Prezime: Vladimir Tomović

Nadimak: Vlada; Dovla

Datum i mesto rođenja: 1. septembar 1982. godine, Bar, Crna Gora

Zanimanje: nekadašnji ragbista i rukometaš; uzgajivač pasa; student; planinar; reality takmičar

Visina: /

Težina: 106 kg

Facebook: https://www.facebook.com/vladimir.tomovic.7

Instagram: https://www.instagram.com/vladelije/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...