TV lica

Miljana Arsić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Miljana Arsić je jedna od bliznakinja Arsić, koje su ušle u reality „Zadruga 2“, a koje su pak i od ranije poznate javnosti kao voditeljke šou prograam „Maldivi“ na TV „Happy“, kada su se obe tada prijavile da bi postale učesnice pomenutog reality-ja, a produkcija im je ponudila da budu voditeljke, i one su uspešno obavljale dati posao, ali su se onda na više od tri godine povukle iz medija.

Za početak ćemo pogledati Miljaninu biografiju.

Miljana Arsić – biografija

Milana Arsić je rođena u Beogradu, gde je završila osnovnu i srednju školu, a potom uspešno i diplomirala na Fakultetu za kulturu i medije privatnog Univerziteta u Beogradu, te se takođe bavi PR-om, i uspešna je u fitnesu pa radi i kao lični trener.

Pored sestre bliznakinje Nevene, koja joj je i saigrač u „Zadruzi 2“, Miljana ima i mmlađu sestru za koju je vrlo vezana, a takođe obožava svoje roditelje i baku, a najbolje savete i danas dobija od majke Slađane Arsić.

Inače, kako su Miljana i njena sestra Nevena jednojajčane bliznakinje (kao uostalom i njihovi cimeri poznati Mika i Giba), one se mogu razlikovati samo po tome što su im na licu mladeći od rođenja na suprotnim stranama, ali ih one namerno pokrivaju puderom, te ih niko ne može osim majke naravno, tada sa sigurnošću da razlikuje.

Miljana za sebe često kaže da je impulsivna i da je vrlo otresita, te da iako u reality ulazi kao slobodna devojka, nema nameru da se putem nedoličnog ponašanja i afera sa muškarcima predstavlja javnosti, jer kaže da su i ona i njena sestra obrazovane i ozbiljne devojke koje žele da pokažu da imaju dovoljno kvaliteta da rade posao u medijima za koji su se obe i školovale.

Privatni život Miljane Arsić i potreba da učestvuje u reality programima

Iako Miljana ima iza sebe završen fakultet kao i njena sestra, one vole medijsku pažnju, te su se 2015. godine obe prijavile za učešće u reality programu „Maldivi“, ali ih je produkcija tada pak odbila i za uzvrat im ponudila posao TV voditeljki, što su one sa oduševljenjem prihvatile.

Miljana i njena sestra su se nakon toga povukle iz javnosti, ali su ostale vrlo aktivne u bogatom noćnom životu prestonice, te su čak neki mediji pisali da Nevena Arsić koja je u vezi sa izvesnim Stankom, svog dečka deli sa sestrom Miljanom, što ni jedna ni druga nisu želele da potvrde ni da demantuju.

Lepe bliznakinje Miljana i Nevena, baš sve rade zajedno, te imaju ista interesovanja, isto se pak odevaju, pa i imaju isto obrazovanje, obe se bave fitnesom, a imaju i ugrađene silikone u grudi i usne, i uvek imaju istu boju kose, te su od početka karijere do danas, od skromnih ali i prelepih brineta, bile najpre vatrene crvenokose, a sada su pak i fatalne plavuše.

Miljana Arsić je pred ulazak u „Zadrugu 2“, otvoreno priznala da je glavni motiv nje i njene lepe sestre za ulazak u šou, slava i novac, te da žele da pronađu svoj prostor u medijima, ali da to neće raditi po svaku cenu, iako generalno imaju izgrađene svoje stavove i mišljenja, te ih uopšte ne zanima šta drugi ljudi o njima misle ili govore.

Trenutno je Miljana Arsić postavljena za „potrčka“, te je neizvesno da li će ona ispasti iz „Zadruge 2“, i da li će njena sestra Nevena u tom slučaju i sama želeti da napusti reality ili će ostati da se sama bori za njihov zajednički cilj i njegovo ostvarenje.

Ime i Prezime: Miljana Arsić

Nadimak: Mićko; Miksi; Micko

Datum i mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: TV voditeljka; PR; fitness trener; diplomirani komunikolog; reality takmičar

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/miss_micko/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...