TV lica

Ljubomir Perućica – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Ljubomir Ljuba Perućica, poznati je pevač, koji je bio učesnik i takmičar VIII sezone „Zvezda Granda“, a pored svog neospornog pevačkog talenta je ostao upamćen i pak kao bivši momak Aleksandre Prijović, za koju se spekulisalo da ga je ostavila upravo zbog svog sadašnjeg supruga Filipa Živojinovića, i da Ljuba dugo vremena nije mogao da prelepu Priju preboli.

Pogledajmo sada Ljubinu biografiju.

Ljubomir Ljuba Perućica – biografija

Popularni mladi pevač Ljubomir Perućica je rođen 2. januara 1990. godine u Mostaru, ali je pak odrastao u Srbiji, u Požarevcu, a učestvovao je u takmičenju „Zvezde Granda“, kada je u VIII sezoni ovog šou programa, osvojio sedmo mesto.

Aktivni pevački period Ljube Perućice je od 2014. godine, a on je do sada izdao sedam singlova i radi na svom prvom solo albumu.

Pogledajmo sada ukratko muzičku karijeru.

Muzička karijera Ljubomira Perućice

Kako je i napomenuto, mladi pevač „Zvezda Granda“, svoj prvi singl je snimio 2014. godine, pod nazivom „Lako ću slagati telo“, da bi usledile i pesme „Magnet za žene“, sa kojom se predstavio na „Grand festivalu“, iste 2014. godine, te i numere „Nikada od nje“ (2015. godine); „Alal ver“ (2016. godine); „Ti me ljubiš najbolje“ (iz 2016. godine); „Pijem da zaboravim“ (2017. godine) i „Ne dajte me drugovi“ (iz 2017. godine), dok je Ljubin najnoviji singl iz 2018. godine izašao pod nazivom „Duple suze“.

Privatni život Ljubomira Perućice

Poznato je da su Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica bili u dve godine dugoj vezi, koju nisu krili od javnosti, ali da su se 2015. godine rastali na vrlo ružan način, iako je pevačica tvrdila da su pak oni i dalje ostali prijatelji.

Naime, kako medioji spekulišu, Ljuomir je u Aleksandrinom telefonu pronašao poruke od drugog momka, koje i nisu bile baš „bezazlene i prijateljske“, te je posumnjao da ga ona vara, i oni su se nakon burne svađe odlučili da je najbolje da raskinu, odnosno sama Aleksandra je na njihovu vezu stavila tačku.

Kasnije se u žutoj štampi moglo pročitati da je Ljuba Perućica veoma povređen i da jako pati za Aleksandrom Prijović, te da ju je molio da se pomire i da joj je čak i posvetio jednu svoju tužnu baladu, ali on na takve napise nije odgovarao.

Problem je nastao upravo zbog činjenice da je Aleksandra i ubrzo nakon raskida sa Ljubomirom Perućicom, postala devojka Filipa Živojinovića, pa se pretpostavljalo da ga je sa njim i prevarila i da su zbog toga i prekinuli svoju vezu, a kako je i sam priznao, pevač se sa bivšom devojkom pak više ne čuje te kako nisu u kontaktu, on joj nije ni čestitao spektakularno venčanje.

Danas je Ljuba u vezi sa voditeljkom Katarinom Kolozeus, sa kojom uživa u romansi, te iako kaže da je 99% siguran da je ona prava za njega, o venčanju i o proširenju porodice još ne razmišljaju, mada ih rodbina i prijatelji neprestano obasipaju takvim pitanjima.

Pored pevačke karijere koja je u usponu, Ljuba kaže da on često uživa u druženju sa svojim baš velikim prijateljima, Milanom Dinčićem Dinčom i Sašom Kaporom, a poznato je i da je njegova velika prijateljica pevačica Aleksandra Bursać.

Mediji su Ljubu Perućicu dovodili u kontekste sa konzumiranjem narkotika, ali je on sve takve navode demantovao, a imao je protekle godine na letovanju u Crnoj Gori jednu nezgodu na svom vodenom skuteru, koji je vozio po moru kada je počela bura, ali je na sreću prošao nepovređen.

Takođe je popularni mladi pevač imao i ozbiljnu saobraćajnu nesreću u svom automobilu, koji se 2014. godine nakon što je sleteo sa puta više puta prevrnuo i to baš na svoj rođendan, ali je kaže prošao samo sa posekotinom na glavi, a auto je sakrio u svoju garažu, kako ga policija ne bi pak kaznila, a mediji su pretpostavili da je on vozio u alkoholisanom stanju ili pak neprilagođenom brzinom.

Ime i Prezime: Ljubomir Perućica

Nadimak: Ljuba

Datum i mesto rođenja: 2. januar 1990. godine, Mostar, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: pop i folk pevač; takmičar „Zvezda Granda“

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/ljubaperucica/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...