TV lica

Dušica Jakovljević – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište, Instagram

Dušica Jakovljević je naša poznata voditeljka na TV „Pink“, koja trenutno vodi reality „Zadruga 2“, ali je u javnosti nedavno bila u žiži interesovanja, kada je pod njen auto, a koji inače vozi njen momak, podmetnuta eksplozivna naprava, i voditeljka se veoma potresla, jer je u roku od pola sata kasnije, trebala da tim istim autom odveze svoju decu u školu.

Međutim, kao veliki profesionalac, a što je i više puta pokazivala i ranije, Dušica je zablistala u punom sjaju i sa širokim osmehom najavila brojne nove učesnike najpoznatijeg domaćeg reality formata, kao da joj se samo nekoliko dana ranije nije ni dogodio pomenuti nemili događaj, zbog koga je završila u obližnjoj zdravstvenoj ustanovi, zbog stresne reakcije i šoka koji je doživela.

Dušica Jakovljević – biografija

Harizmatična voditeljka Dušica Jakovljević je rođena u Beogradu 1981. godine, gde je završila osnovnu i srednju školu, ali i pohađala časove baleta, i pevala u tada, ali i danas najčuvenijem dečijem horu „Kolibri“.

Kako je shvatila da je pevanje i balet uopšte ne ispunjavaju, Dušica je rešila da postane glumica te je pohađala časove glume i dikcije u pozorištu „Boško Buha“, ali je i ta njena „strast“ kratko potrajala, te je sa samo 17 godine odlučila da se oproba u novinarskoj profesiji.

Danas, Dušica Jakovljević ima iza sebe već dve decenije dugu karijeru, a između ostalog je bila u popularnoj „Audiciji“ predstavnik „glasa naroda“, te je vodila u bekstejdžu „Pinkove zvezde“ i „Pinkove zvezdice“, gde je kao vrlo elokventna lako razgovarala sa članovima porodica brojnih takmičara, da bi ipak ona svoju pravu šansu dobila kada je zamenila trudnu voditeljku „Farme“ Aleksandru Jeftanović, te ostala da vodi sa Ognjenom Amidžićem nekoliko sezona ovog reality programa, a čelnici „Pinka“ su prepoznali njenu sposobnost i profesionalizam, te su joj ponudili da vodi „Zadrugu 1“, a trenutno je voditeljka i „Zadruge2“.

Profesionalna karijera Dušice Jakovljević

U javnosti je Dušica Jakovljević dobila epitet omiljene „reality voiditeljke“, te je sasvim osvojila simpatije širokih narodnih masa svojom neposrednošću kao voditeljka „Farme“ i „Zadruge“, te i propratnih emisija koje su rađene u studiju sa porodicama takmičara, a nikada joj nisu zamerani ni početni lapsusi, kojima se i sama voditeljka rado smejala.

Kako trenutno vodi „Zadrugu 2“, posle zasluženog odmora na kome je bila, Dušica je u poslu pak i pronašla spas od stresa koji je nedavno preživela.

Kao svog najvećeg kritičara, zanimljiva voditeljka Dušica je navela svoju majku, koja joj kako kaže veoma često čak i u toku trajanja same emisije, šalje poruke da ne priča kroz zube, te da se uspravi, da se ne smeje previše.

Koliko je veliki profesionalac, Dušica Jakovljević je pokazala time što uprkos događajima iz privatnog života nikada ne dozvoljava da njen posao trpi, a jedan jedini put je izostala sa posla 2018. godine zbog smrti svog dragog i bliskog prijatelja.

Dušica Jakovljević privatno

Iako se o privatnom život lepe voditeljke malo može saznati, jer se ona retko medijski eksponira, poznato je da iz braka sa svojim prvim suprugom, od koga se razvela 2014. godine, Dušica ima ćerku Anđelu od 11 godina i sina Ognjena koji ima 9 godina.

Trenutni partner koga voditeljka nije želela da eksponira javno, jeste Jovica Aleksić, koji je kako mediji ističu povezan sa kriminalnim miljeom, te je upravo auto koji je voditeljka vozila, bio pak u vlasništvu ubijenog kuma njenog momka Dragana Milića.

Naime, iako Dušica i javnost još uvek nisu sigurni zašto je auto koji je ona najčešće koristila, dignut u vazduh u ulici blizu stadiona „Marakana“ u Beogradu, pretpostavlja se da je u pitanju neki kriminalni obračun, jer je Dušica na neki način upozorena te je pre eksplozije dobila poruku da izađe na prozor stana, i lično je videla eksploziju automobila.

Ona je takođe u policiji dala izjavu da je od fanova nekih učesnika „Zadruge 1“ dobijala pretnje, te da joj je auto u par navrata i izgreban, a sve je to prijavila blagovremeno policiji.

Inače, komšije lepe voditeljke za nju imaju samo reči hvale, i ističu da je sasvim predusretljiva i normalna osoba, koja ne glumi nikakvu zvezdu, te da im je veoma žao što je ona kroz sve to prošla, posebno jer se veoma uplašila za svoju decu, koja su na svu sreću u vreme nemilog događaja bila kod svog oca.

Poznata voditeljka inače ima na svom telu veliki broj tetovaža, koje generalno nikada ne brroji, jer svaka koju uradi za nju ima neko značenje a nije broj, tako da ne želi na pitanja novinara da odgovara šta koji simbol za nju tačno predstavlja.

Na pitanja da li bi se ikada pojavila i sama kao učesnica nekog reality formata, Dušica ističe da bi mogla da prihvati ponudu, ali da ipak ne veruje da bi bez dvoje dece i trenutnog momka mogla baš dugo da izdrži u nekom zatvorenom prostoru.

Sa partnerom i decom, voditeljka je nedavno bila na dužem odmoru u Americi, te priznala i da bi mogla da se tamo trajno nastani, i da joj se sve dopalo i da obožava haos i užurbanost života koji u „obećanoj zemlji“ vlada i dan i noć.

Iako u svojim emisijama, nailazi na razne emotivne ispade, pa čak i uvrede roditelja i prijatelja takmičara u reality programima koje vodi, Dušica Jakovljević do sada nije imala neke pak veće neprijatnosti, osim kada se u prethodnoj sezoni „Zadruge“ ozbiljno sukobila sa majkom Lune Đogani, pevačicom Anabelom Atijas, koja je sasvim javno voditeljki uputila čitav niz pretnji i uvreda.

Upravo iz pomenutog razloga, jedna od sumnji za podmetanje eksplozivne naprave je pokrenula istragu u pravcu fanova Anabele Atijas i Lune Đogani, ali se sumnja da vi ipak neko otišao tako daleko u svojoj ekscentričnosti, te se pretpostavlja da je u pitanju delo profesionalaca, a posle nemilog događaja je i sama Anabela Dušici uputila poruke podrške.

Voditeljka je poznata po svom izgrađenom stilu, te nije baš „tipično javno lice“, i obožava da pak eksperimentiše sa raznim frizurama i odevnim kombinacijama, te da meša stilove, a kaže da joj ovakav vid TV formata koji vodi, upravo omogućava da bude u isti mah i profesionalna ali i baš i dosledna sebi, te da ne mora da se menja kako bi ugađala drugima, i kao takvu su je gledaoci baš upravo i prihvatili i zavoleli, te je postala omiljena i mladima i starijima, a kaže ume da se snađe kada su u pitanju i takmičari i njihova familija, te da im na pravi način odgovori, kada ih ponesu emocije i kada malo „izgube kompas“, pa postanu ili nekorektni ili se ponašaju neprofesionalno i bahato prema njoj samoj ili prema drugim njenim sagovornicima.

Ime i Prezime: Dušica Jakovljević

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 1981. godina, Beograd. Srbija

Zanimanje: TV voditeljka; novinar

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/dusicajakovljevic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...