TV lica

Ivan Marinković parovi – Biografija 2020, Visina, Težina

Iz okvira anonimnosti, Ivan Marinković je izašao početkom 2007. godine kada je postao suprug pevačice Goce Tržan. U pomenutom periodu, brojni pisani mediji, objavili su tada atraktivnu i pompeznu vest da je Goca Tržan odlučila „da stane na ludi kamen“ sa svojim pet godina mlađim izabranikom.

Njihova ljubav, kako su o tome oboje javno svedočili, bila je toliko jaka, da ih je nakon samo šest meseci veze koju su započeli 2006. godine, dovela do odluke da stanu ispred matičara i da izgovore sudbonosno „Da“.

O tome zašto su Ivan i Goca četiri godine kasnije ipak odlučili da okončaju svoj brak, ali i o mnogim drugim stvarima koje su vezane za Ivana Marinkovića, moći ćete da saznate čitajući njegovu biografiju.

Ivan Marinković – biografija

Ivan Marinković, rođen je 2. maja 1979. godine u Beogradu. U svom rodnom gradu Beogradu, Ivan je proveo celokupan period odrastanja i u njemu živi i danas.

Svoje detinjstvo, Ivan pamti i opisuje kao veoma skladno i srećno. Naime, Ivan je odrastao u skladnoj i harmoničnoj porodici pored svojih roditelja i pored nekoliko godina starije sestre Teodore, koju je još tada smatrao, ali koju i sada smatra jednom od najbitnijih figura u svom životu.

U periodu odrastanja, kao i brojni njegovi vršnjaci sa kojima se družio, Ivan je postao zainteresovan za fudbal, pa je osim učeći i družeći se sa prijateljima vreme provodio i trenirajući pomenuti sport.

Ivanov talenat za fudbal, bio je toliko veliki da je kako kaže mogao da postane uspešan i perspektivan fudbaler.

Međutim, životni put je Ivana ipak odveo na neku drugu stranu i on je prestao da bude posvećen fudbalu.

2006.godine, Ivan Marinković je upoznao pevačicu Gocu Tržan i već prve večeri nakon upoznavanja, među njima su se razvile emocije koje su ih dovele do obostrane odluke da započnu emotivnu vezu.

Njihova emotivna veza, bila je toliko sadržajna i kvalitetna, da su njih dvoje nakon samo šest meseci, u januaru 2007. godine doneli odluku da se venčaju.

U trenutku kada su se venčali, Ivanova tadašnja supruga Goca Tržan, bila je u drugom stanju, tako da je sredinom 2007. godine Ivan Marinković postao otac.

Trenutak kada se rodila Ivanova i Gocina ćerkica Lena, doneo je neopisivo mnogo radosti i sreće u njihove živote i kako se tada činilo, nije postojalo ništa što bi moglo pokvariti i razoriti njihovu porodičnu idilu.

Međutim, na prve probleme, Ivan i Goca su naišli već 2008. godine, kada se Ivan razboleo od meningitisa i kada mu je zbog težine bolesti čak i život bio ugrožen.

Nakon što su zajedno prebrodili probleme sa kojima su se mimo svoje volje suočili i nakon što je Ivan ozdravio, on i Goca, mogli su da odahnu i da se ponovo posvete uživanju u građenju svog odnosa.

Ipak, stvari su opet krenule „nizbrdo“ onda kada se u njihov odnos umešao neko treći.

Naime, 2011. godine, Ivan je otkrio da njegova supruga Goca Tržan održava emotivnu vezu sa drugim muškarcem i to saznanje dovelo ga je do odluke da napusti njihov porodični dom i da stavi tačku na njihov brak.

Iste godine kada su se formalno razišli, dakle 2011. godine, Ivan i Goca su se i zvanično razveli.

Nakon razvoda sa Gocom Tržan, Ivan Marinković je veoma često zapadao u različite oblike emotivnih kriza koje su ga u jednom periodu dovele do zavisnosti od alkohola.

Kako kao što jedna poslovica kaže „nesreća nikada ne dolazi sama“ nakon što se suočio sa razvodom i sa zavisnošću od alkohola, Ivan Marinković se susreo i sa nizom novih životnih nedaća, među kojima je ubedljivo najveća bila bolest njegove majke Dragane, kojoj je dijagnostikovan karcinom pluća, od kojeg je u septembru 2015. godine na žalost preminula.

Ivan Marinković – učešća u rijaliti programima

2013. godine, Ivan Marinković je postao jedan od takmičara pete sezone rijaliti programa „Farma“. Povod njegovog učešća u ovom takmičenju, bila je želja da široj javnosti pokaže i dokaže da nije onakav kakvim su ga mediji predstavili nakon razvoda sa Gocom Tržan, ali i da zaradi novac koji mu je bio neophodan kako bi svojoj majci Dragani olakšao lečenje od karcinoma pluća.

Ivanovo učešće u rijaliti programu „Farma“, obeležila je njegova emotivna veza sa Sarom Trajanović koja je takođe bila jedna od takmičarki iste sezone ovog rijaliti programa.

Ivanova i Sarina veza, potrajala je i nakon njihovog izlaska sa „Farme“, ali je nakon izvesnog vremena ipak okončana.

2017. godine, Ivan Marinković je postao jedan od takmičara šeste sezone rijaliti programa „Parovi“. Koji se emituje na programu televizije „Happy“.

Ime i prezime: Ivan Marinković

Datum i mesto rođenja: 2. maj 1979. godine, Beograd. Srbija

Zanimanje: Tv lice

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/ivan.marinkovic.378

Instagram: https://www.instagram.com/p/BW4gpiEAeo-/ (@ivanmarinkovic79)

Sponzorisano:

Loading...
loading...