TV lica

Uroš Ćertić – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram

Prošla je gotovo čitava decenija od trenutka kada se 2008. godine Uroš Ćertić prvi put predstavio domaćoj javnosti i to kroz svoje gostovanje u Tv emisiji „Vi i Mira Adanja Polak“ koja je emitovana na televiziji „Rts“.

Kroz gostovanje u pomenutoj Tv emisiji, javnost je uroša imala prilike da upozna kao jednog perspektivnog momka, koji uprkos tome što je mlad ima dugogodišnji staž kaskadera u Holivudu.

Svojom impresivnom profesijom i pričom koju je ponudio, Uroš nije uspeo samo da skrene, već i da zadrži pažnju domaće javnosti.

Uroš Ćertić – biografija

Uroš Ćertić, rođen je 8. juna 1982. godine u Beogradu. Svoje najranije detinjstvo, Uroš je proveo na Dorćolu u porodičnom domu svojih roditelja i upravo u toj opštini, upisao je i završio je osnovnu školu „Pero Popović Aga“.

Već u periodu pohađanja osnovne škole, Uroš je bio fizički veoma aktivan, pa mu je shodno tome omiljeni predmet bio fizičko. Pored fizičkog, Uroš je voleo i likovno, pa se na osnovu te činjenice može zaključiti da duboko u njemu leži jedna umetnička duša.

Uporedo sa pohađanjem osnovne škole, Uroš je nekoliko godina trenirao dzudo, a slobodno vreme koje je imao provodio je tako što je vozio “BMX” ili skejt.

Omiljene lokacije na kojima je u periodu detinjstva Uroš Ćertić provodio vreme, bile su ulica Strahinjića Bana i Kalemegdan.

1995.godina, bila je godina koja je Urošu Ćertiću donela mnoge drastične promene i koja je u velikoj meri uticala na dalji razvoj njegovog života.

Naime, pomenute godine, Uroš se sa majkom preselio u Kanadu, tačnije u Vankuver. U Vankuveru, Uroš je upisao i završio najpre gimnaziju, a zatim i koledz za 3D animaciju.

Uroševa odluka da upiše i da završi bar koledz za 3D animaciju, proistekla je iz njegove želje da se bavi kreiranjem animiranih likova, junaka vidio igara.

Međutim, uz sugestiju svog dobrog druga, Uroš je odlučio da se oproba kao statista i kao maneken i ta odluka, odvela ga je u smeru koji je daleko od kreiranja animiranih likova.

Nakon izvesnog vremena koje je proveo radeći kao statista i kao maneken, Uroš je odlučio da kupi motocikl. Najpre, njegov izbor je bio motocikl marke “Kawasaki”, a zatim i motocikl marke “Suzuki”.

Uživajući u vožnji motocikla, vođen avanturističkim duhom, Uroš je ubrzo odlučio da se oproba u “Stunt motorcycle show” nastupima koji su održavani u Kaliforniji.

Tokom letnjih meseci, Uroš je vreme provodio u Vankuveru, a tokom zimskih meseci, boravio je u Kaliforniji gde je učestvovao u gore pomenutim nastupima sa motociklom.

Uroševi nastupi, bili su toliko uspešni i toliko zapaženi da ih je on imao ne samo u Kaliforniji već i širom Kanade, širom Jamajke i u Sijetlu.

Upravo u periodu kada je Uroš Ćertić najaktivnije učestvovao na “Stunt motorcycle show”    nastupima, dogodilo se to da su ga zapazili filmski kaskaderi koji su u njemu prepoznali ogroman potencijal da i sam postane jedan od njih.

Filmski kaskaderi, upoznali su se sa Urošem nakon jednog od njegovih nastupa i preporučili su mu da počne da trenira mačevanje i jahanje, da usavrši tehniku vožnje i da se posveti gimnastici kako bi se ukoliko to želi priključio njihovom timu.

Preporuka filmskih kaskadera, Urošu se toliko dopala, da je gotovo bez dileme prihvatio i da je shodno tome poslušao njihove savete.

Kako bi sebi omogućio u startu veće i bolje šanse da dobije što veći broj angažmana kao kaskader, pored toga što je počeo da trenira mačevanje i jahanje, pored toga što je neprestano usvršavao tehniku vožnje motocikla i pored toga što se posvetio gimnastici, Uroš je uporedo odlazio i na časove glume.

Njegov predan i uporan trud, vremenom se isplatio i to tako što je Uroš počeo da dobija ponude da učestvuje kao kaskader u snimanju filmova.

Svoj prvi honorar kao kaskader, Uroš je dobio za snimanje scena u seriji “Smolvil”.

Prvi film u kojem se Uroš Ćertić pojavljuje kao kaskader, jeste film pod nazivom “Nemoguća misija 4”.

Nakon što je kao kaskader učestvovao u snimanju scena za prethodno pomenuti film, Uroš je učestvovao u snimanju brojnih drugih filmova koji su takođe urađeni u holivudskoj produkciji i koji su samim tim veoma kvalitetni.

Neki od tih filmova su “Fantastična četvorka”, “Noć u muzeju 2”, “A tim” i mnogi drugi.

Kako lično Uroš navodi, posao kaskadera, doneo mu je mnogo lepih trenutaka u životu, mnogo uzbuđenja, ali i priliku da upozna brojne holivudske zvezde, kao što je Tom Kruz, kao što je Dzesika Alba, kao što je Stiven Sigal ili kao što je Ben Stiler.

Iako je pred njim bila mogućnost da trajno ostane u Kaliforniji i da aktivno radi kao kaskader, Uroš je iz njemu poznatih privatnih razloga ipak odlučio da se vrati u svoj rodni grad, tačnije u Beograd i da u njemu nastavi da živi.

Po povratku u Beograd, jedan određeni period, Uroš je i dalje bio aktivan kao kaskader i za potrebe snimanja scena u određenim filmovima, putovao je u Kaliforniju, gde se kratkotrajno zadržavao.

2013.godine, Uroš Ćertić je postao jedan od učesnika rijaliti programa “Veliki brat”. Međutim, u kući “Velikog brata”, Uroš se nije zadržao dugo i nakon samo dve nedelje je izbačen.

2013.godine, Uroš je ušao u čuvenu vilu “Parova” i bio je jedan od učesnika rijaliti programa “Parovi”. Zbog vređenja drugog učesnika Zmaja od Šipova, Uroš je diskvalifikovan od stran produkcije, ali je ubrzo dobio još jednu priliku da se vrati u vilu.

2013.godine, javnost je dobila priliku da Uroša gleda kao jednog od učesnika rijaliti programa “Zadruga” koji se emituje na programu televizije “Pink”. Zbog verbalnog sukoba i zbog fizičkog obračuna sa drugim učesnikom ovog rijaliti programa Mikijem Đuričićem, Uroš je diskvalifikovan i izbačen je iz daljeg takmičenja.

Što se tiče emotivnog života, Uroš Ćertić je u vezi sa Jovanom Pisarov, jednom od zapaženih modnih blogerki.

Pre nego što je započeo vezu sa Jovanom, Uroš Ćertić je bio u vezi sa Ivanom Stamenković koja je poznatija ka Sindi i kao jedna od članica nekada popularne muzičke grupe “Models”.

Nakon raskida sa Sindi, Uroš je izjavio da je ona dobar prijatelj i dobar čovek, ali da njih dvoje jednostavno nemaju perspektivu kao par.

Ime i prezime: Uroš Ćertić

Datum i mesto rođenja: 8. jun 1982. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: Kaskader, Model

Visina: 188 cm

Težina: 85 kg

Facebook: https://www.facebook.com/Uros-Uki-Certic-225847817540335/

Instagram: https://www.instagram.com/uroscertic011/ (@uroscertic011)

Twitter: Nije poznato

Sponzorisano:

Loading...
loading...