TV lica

Kija Kockar – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Jedna od trenutno najpoznatijih medijskih ličnosti u Srbiji, jeste nekadašnja stjuardesa i prva pobednica reality-ja „Zadruga“, Kristina Kija Kockar, koja je nedavno postala i pevačica, te je kao frontmenka grupe „Ministarke“, izdala svoj prvi singl „Ne vraćam se na staro“, koji je pak u samo 24 sata imao preko 2 miliona preglada na populrnom kanalu „YouTube“.

Kija je takođe u procesu razvoda braka, od supruga i pevača Slobodana Slobe Radanovića, koji ju je u najgledanijem reality-ju na ovim prostorima, prevario sa blogerkom Lunom Đogani, te su oni potpisali papire za razvod u petak, 13. jula 2018. godine.

Iako je javnost podeljena, te jedni podržavaju, a drugi kritikuju novopečenu pevačicu, sigurno je da je mlada Kija uspela da ustalasa estradu, te da postane pak trenutno najtraženija javna ličnost u našoj zemlji, i da po broju pregleda svoje nove pesme, prestigne čak i Cecinu naslednicu, prelepu Anastasiju Ražnatović, koja je takođe objavila prvu pesmu, i bila prva u „trendingu“ dok se nije i pojavila Kijina nova pesma.

Kristina Kija Kockar – biografija 

Novopečena pevačica, Kristina Kockar, rođena je u Zrenjaninu, 26. maja 1989. godine, te je pak bila vanbračna ćerka oca Miloša i majke Nadice Zeljković, a njen otac je nedavno i preminuo (u svojoj 69 gosini, i to dok je Kija aktivno učestvovala u „Zadruzi“, te je dobila dozvolu da zbog sahrane na kratko i napusti reality), te se spekuliše da je napokon priznao Kristinu kao svoju zakonsku ćerku, i ostavio joj je sve svoje bogatstvo, koje je stekao dugogodišnjim životom i radom u inostranstvu.

Kija je u Zrenjaninu završila osnovnu školu, te i srednju Zrenjaninsku gimnaziju, nakon čega se preselila u Beograd i diplomirala na Višoj hotelijerskoj školi.

Kako je od malena sanjala o dalekim destinacijama, lepa plavuša je odlučila da tada konkuriše za posao stjuardese u jednoj stranoj avio kompaniji („Etihad Airvais“), te je i primljena i veoma je savesno obavljala svoj posao, te je takođe radila i za „Air Pink“ i za „Air Serbia“, i bila ispunjena brojnim putovanjima, ali je nakon njene odluke da uđe u „Zadrugu“, dobila otkaz u svojoj struci.

U pevača i sugrađanina, Slobodana Radanovića, Kija se zaljubila dok je još bio sasvim nepoznat u javnosti, a venčali su se 2017. godine, i ona ga je uvek verno pratila na njegovim takmičenjima u „Zvezdama Pinka“, te i na brojnim nastupima.

Kada je Sloba ušao u pomenuti reality na TV „Pink“, on je svoju zakonitu suprugu prevario pred milionima gledalaca sa Lunom Đogani, te je i Kija na nagovor produkcije ušla u „Zadrugu“, tek posle mesec dana od početka šou programa, i na kraju je izašla kao moralna pobednica, ali i kao prva i prava pobednica „Zadruge“, i osvojila je novčanu nagradu od 50 hiljada evra.

Kija trenutno radi na svojoj pevačkoj karijeri, te daje brojne intervjue, gostuje na nastupima svojih kolega u dijaspori, i u medijima je svaki njen korak propraćen i komentarisan, a najčešće pitanje sa kojim se suočavala od svog izlaska iz „Zadruge“, bilo je vezano za razvod braka od Slobe Radanovića, koji je i potpisan u prisustvu zajedničkog advokata, poomenutog petka 13., u julu ove godine.

Karijera Kristine Kije Kockar – od prevarene žene do najpoznatije javne ličnosti u Srbiji 

Kija je mesec dana gledala svog supruga kako se u reality-ju „Zadruga“, zaljubljuje u mladu i baš lepu blogerku Lunu Đogani, te je počela sebe da okrivljuje i preispituje, jer je ona bila ta koja ga je lično nagovarala da uđe bez honorara, kako bi unapredio svoju pevačku karijeru.

Nakon mesec dana „pakla“ kroz koji je u javnosti prolazila, te stalnih poziva novinara i pitanja u vezi Slobe i njegove mlade devojke Lune, Kija je odlučila da na poziv produkcije, i sama postane ravnopravni takmičar u pomenutom šou programu, te je neočekivano dobila veliku podršku kako naše javnosti uopšte, tako i estradnih ličnosti, te da pokuša da se izbori za svoj brak i da vrati veru u ljubav i da se pomiri sa Slobodanom Radanovićem.

Međutim, Sloba na kraju reality-ja nije dobio ni glavnu nagradu, a ni ljubav svoje devojke i žene, i proglašen je najvećim gubitnikom „Zadruge“, ali su se njegovi pevački nastupi udvostručili, kao i njegovi honorari.

Kija je međutim, kao vrlo elokventna i harizmatična osoba, u „Zadruzi“ stekla brojna lepa i trajna prijateljstva, sa Lepim Mićom, Anom Korać i Zoricom Marković, te je dobila podršku od zvezda kao što je Svetlana Ceca Ražnatović, te i repera Jala Brata i Buba Korelija, koji su joj ponudili da za nju urade pesme kada izađe iz „Zadruge“, jer je na popularnim „Zadrugovizijama“, Kristina i pokazala izvanredan muzički i pevački talenat.

Zanimljivo je i to da je Kiju podržala rođaka Lune Đogani, te bivša frontmenka „Ministarki“, Edita Aradinović, koja je zadovoljna što ju je baš lepa „Zadrugarka“ zamenila na njenom mestu pevačice.

Kija danas radi punom parom, te uživa u novo-stečenoj popularnosti, ali i vrlo spretno koristi svu svoju slavu, te svakim danom puni novine novim pričama i tračevima.

Najnoviji „medijski rat“, desio se između pop dive Jelene Karleuše i Kije Kockar, koje su se pak putem društvenih mreža sukobile, a sve zbog toga što je popularna „JK“, osporila talenat Kristine Kockar, te je uporedila sa svojim garderoberkama i dadiljama, po pitanju njene „trajnsoti“ na muzičkoj sceni.

Takođe, protiv Kristine se okrenula i njena nekadašnja drugarica, klaberka Jelena Krunić, koja je u medijima iznela brojne šokantne informacije o Kijinim finansijskim malverzacijama, te pak i o nameštanju glasova za pobedu u „Zadruzi“, ali i telefonske prepiske sa jednim navodnim Kijinim ljubavnikom, koga je imala dok je bila u braku sa Slobom Radanovićem.

Međutim, izgleda da Kristinu uopšte ne dotiču „gradske priče“, te je odlučna da uspe i da opstane na estradi, i trudi se da se dokaže svojim glasom i talentom, a na sve zlonamerne komentare ne da da je sputavaju, iako je nedavno zbog prevelikog srtresa završila u Urgentnom centru, kada je po rečima njene kume sve odjednom „stiglo“ Kiju, i kada se onesvestila nakon jedne emisije u kojoj je gostovala.

Ljubavni život Kije Kockar 

Kija je nakon petogodišnje veze i jednogodišnjeg braka sa pevačem Slobodanom Radanovićem, odlučila da se sa njim pak sporazumno razvede, a kako je i sama istakla za to ni najmanje ne krivi Lunu Đogani, te i nju smatra žrtvom medija, i kako kaže svesna je da ju je Sloba i ranije tokom braka varao.

Iako su u toku trajanja „Zadruge“, Kristinu povezivali sa ugostiteljem iz Crne Gore, Andrijom Lazovićem, te i sa Filipom Đukićem, ona je takve navode demantovala, i tvrdila da je uvek bila verna svom mužu.

U medijima se takođe spekuliše da je nakon potpisivanja papira za razvod od Slobe Radanovića, Kija pronašla novu ljubav, i to ni manje ni više nego u Filipu Miletiću (bivšem dečku pevačice Ane Bebić), koji je poznat kao nekada popularni kompozitor i tekstopisac pesme „Aspirin“ (koja je bila jedan od najpoznatijih hitova Svetlane Seke Aleksić), te i kao osnivač grupe „Ministarke“.

Kija i Filip Miletić se nisu oglašavali povodom pomenutih spekulacija, te Kristina danas vredno radi na promociji svoje najnovije pesme, za koju je snimljen i visokobudžetni spot.

Takođe, Kija je sebi priuštila kraći odmor pre novih poslovnih obaveza, te je otputovala sama u Barselonu, na koncert najveće svetske zvezde Bjonse, gde je uživala u provodu, a kako mediji navode i u udvaranju jednog svetski poznatog milionera.

Ime i Prezime: Kristina Kockar

Nadimak: Kija

Datum i mesto rođenja: 26. maj 1989. godine, Zrenjanin, Srbija

Zanimanje: stjuardesa; TV lice; reality zvezda; pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/people/Kristina-Kija-Kockar/100009361646896

Instagram: https://www.instagram.com/kija_k_o_c_k_a_r/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...