TV lica

MC Damiro – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

MC Damiro je muzičar koji je poreklom iz Bosne i Hercegovine, te je rodom iz Zvornika, ali je radio i živeo preko 20 godina u Švedskoj, a bio je takmičar „Zadruge 1“, apostao je nedavno novi učesnik „Zadruge 2“, pre koje je imao sukob sa Anabelom Atijas i sa njenom ćerkom blogerkom Lunom Đogani putem društvenih mreža, a i odmah po ulasku u pomenuti reality se sukobio i sa starletom Stanijom Dobrojević.

U nastavku pogledajmo njegovu biografiju.

MC Damiro – biografija

Mladi MC je rođen u Zvorniku, u Bosni i Hercegovini, kao Damir Karaosmanović, poznatiji po nadimku Damiro, a 1996. godine se preselio u Švedsku gde ima svoj studio u Malmeu, a najpre neverovatno je da je poznate pesme snimao sa Šefikom Ibrahimovićem, koji je pak otac svetski poznatog fudbalera Zlatana Ibrahimovića.

Iako je Damiro dugo godina u muzičkim vodama, kaže da je jednom prilikom kada je imao kompletno spreman CD sa samo 16 godina, tendenciozno prevaren te su mu uzeli izdavači sav novac ali mu CD nikada nisu izdali, te je odlučio da svoju muziku objavljuje putem kanala „YouTube“, i da tako i zarađuje ali i radi ono što najviše voli.

Najpoznatije pesem ovog izvođača su za sada „Volim te više od sebe“ i „Kao iz bajke“, a kaže da priprema novi projekat sa ljudima koji su radili sa Severinom Vučković i sa MC Jankom, te da se nada da će u „Zadruzi 2“, uspeti da se kvalitetno promoviše.

Sada ćemo videti njegovu reality karijeru.

Reality karijera MC Damira

Poznati muzičar iz Bosne i Hercegovine, ušao je u Zadrugu 1“, gde je imao sukobe sa Jelenom Golubović, ali je javno podržao Macu Diskreciju, a kada je preskočio ogradu i tako izašao iz prve sezone ovog reality formata, MC Damira je Luna Đogani okarakterisala kao „narkomana“, usled čega je on imao prepisku sa njenom majkom Anabelom Atijas, te je izjavio kako je u drugu sezonu istog šou programa ušao da se razračuna sa mladom blogerkom.

Međutim, Damiro je najpre ušao u konflikt sa starletom Stanijom Dobrojević, oko njene muzičke karijere, sa kojom je inače i snimio pesmu „Šta te to loži“, a potom su ga učesnici pak optužili da krade stvari i hranu po kući, te je on to jako teško podneo, i obratio se „Drvetu mudrosti“, tražeći sliku svoje ćerke, za koju je jako emotivno vezan, te je i naravno demantovao sve navode da je on lopov, kako je od svojih cimera okarakterisan.

Pored pesme koju je snimio sa starletom Stanijom Dobrojević, „Šta te to loži“, poznate su pak i numere MC Damira sa Kexi – „Kada nekog voliš“, te i takođe pesma sa Kexi i DJ Bellagiom pod imenom „Ferari dijamanti, te solo numera „Moj san“ iz 2017. godine, kao i saradnja sa Natašom Moskvom u pesmi „Whats up“.

U „Zadruzi 2“, Luna Đogani je MC Damira gađala flašom, zbog čega su mu ušivali glavu, a svi njegovi cimeri imaju primedbe na njegovo ponašanje, jer on pokušava da „izigrava žrtvu“, a uopšte ne ume da se ponaša posebno kada popije, što je istakla nekadašnja „Zvezda Granda“, Nadežda Biljić.

Iako je manje poznato da je sa „Pinkovom zvezdom“ Tamarom Radmilović, MC Damiro ostvario saradnju na nekoliko pesama (tačnije snimili su pet pesama i tri muzička spota, koji tek treba da se promovišu), ona je istakla da iako on pokušava da se uporno izbori za starateljstvo nad svojom ćerkicom, te je to i jedan od motiva za njegov ulazak u „Zadrugu 2“, kako bi zaradio novac i pokazao kakav je u suštini kao osoba.

Mada brojni „Zadrugari“ imaju primedbe na ponašanje MC Damira, među kojima je i Dorotea Jovanović, koja je najavila tužbu protiv poznatog muzičara, jer ju je nazvao narkomankom, te i prostitutkom, te i otkrila da joj je slao na stotine poruka pre reality učešća, zamerke na Damira ima i poznati folk muzičar Eka Duraković.

Naime, Eka je izjavio da je MC Damiro vrlo neprofesionalan na snimanjima, te da ne plaća pak manekenke u spotovima i da mnogima duguje novac, ali i da je posle snimanja pesme „Bolje je na robiji“, Duraković zaista pomislio da je bolje da je otišao u zatvor nego što je sarađivao sa Damirom.

Ime i Prezime: Damir Karaosmanović (umetničko ime MC Damiro)

Nadimak: Damiro; „mladi princ“; Kralj

Datum i mesto rođenja: Zvornik, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: muzičar; MC

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/mcdamiroofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/mc_damiro/

Twitter: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...