Internet zvezde

Luna Djogani – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook, Youtube

Lunu Đogani, šira javnost je imala prilike da upozna kao najstariju ćerku popularne pevačice Anabele Atijas i njenog sada bivšeg supruga Gagija Đoganija sa kojim je 1993. godine osnovala čuvenu dens grupu “Funky G”. Međutim, iako je do očiju javnosti stigla zbog činjenice da je Anabelina i Gagijeva ćerka, Luna Đogani se potrudila da sopstvenim kvalitetima i sopstvenim trudom zadrži pažnju i da sebi otvori put do sticanja popularnosti.

Naime, već nekoliko godina unazad, Luna Đogani važi za jednu od među omladinom najomiljenijih i najpopularnijih modnih blogerki. Samo na svom Instagram profilu, Luna Đogani ima više od 140.000 pratilaca. Ukoliko je Luna jedna od vaših omiljenih modnih blogerki i ukoliko želite da saznate nešto više o njoj, najlakši put da to učinite, jeste da pročitate njenu biografiju.

Luna Đogani – biografija

Luna Đogani, rođena je 8. marta 1996. godine u gradu Treleborgu koji se nalazi u Švedskoj. Ubrzo nakon rođenja, Luna je svoj život nastavila u Beogradu gde je završila period osnovnog i srednjeg obrazovanja i gde i danas živi, radi i studira.

Luna Đogani, ima mlađu sestru Ninu koja je devet godina mlađa od nje i koja je rođena 2005. godine i sedamnaest godina mlađu polusestru po majci Blanku koja je rođena 2013. godine u drugom braku Lunine majke Anabele.
Iako joj je mala Blanka polusestrica, Luna je voli kao da joj je rođena sestra i ni u najmanjoj meri ne pravi razliku između nje i Nine.

Luninoj bliskosti sa Ninom i sa Blankom, u ogromnoj meri je doprinela njihova majka Anabela koja im je kroz čitav period odrastanja ukazivala neizmerno mnogo pažnje i ljubavi i koja ih je naučila značenju i važnosti sestrinske ljubavi.

Osim sa svojim sestrama, Luna Đogani je izuzetno bliska i sa svojom majkom Anabelom, kao i sa svojim ocem Gagijem. Kako je to više puta navela govoreći za medije, Luna u Anabeli ne vidi i ne gleda samo majku, već i najbolju prijateljicu, a isto tako, Anabela nju, svoju najstariju ćerku, takođe smatra svojom najboljom prijateljicom.

Ta činjenica, u ogromnoj meri je pomogla Luni u periodu odrastanja, jer je u svakom trenutku znala da ima na koga da se osloni i da tom nekom može bezuslovno i potpuno da veruje.

Ono što je na jako lep način obeležilo Lunino odrastanje, jeste činjenica da su se njeni roditelji aktivno bavili muzikom. Naime, kao što smo u uvodnom delu teksta već napomenuli, Lunini roditelji, Anabela i Gagi, pre njenog rođenja 1993. godine, osnovali su dens grupu “Funky G”. Pomenuta grupa, dugo godina je važila za jednu od najpopularnijih grupa na domaćoj muzičkoj sceni i Luna je imala tu sreću da je još kao sasvim mala devojčica često mogla da odlazi na nastupe svojih roditelja i da uvek među prvima čuje njihove nove pesme.

Pesme svojih roditelja, koje se i danas smatraju velikim hitovima, Luna i sada kada je odrasla jako često voli da sluša i neretko ih svrstava među svoje objave na profilima na društvenim mrežama.

Shodno tome da se u Luninoj porodici muzikom ne bave samo njeni mama i tata, već i njen stric Đole Đogani, kao i brat Andrija Đogani, koji je javnosti poznatiji kao Baki B3, Luna je takođe talentovana za muziku i to genetski.
Jedan duži period znajući da joj je ćerka izuzetno talentovana za muziku, tačnije za pevanje, Lunina majka Anabela, pokušavala je da ubedi Lunu da zajedno snime i objave duetsku pesmu. Ta ideja, jedan kraći period se dopadala Luni, ali nikada joj se nije dopala toliko jako, da bi se odlučila da posluša svoju majku i da snimi pesmu.
Jedan od najtežih perioda koji je obeležio odrastanje Lune Đogani, bio je period u kojem su njeni roditelji nakon petnaest godina braka, 2009. godine odlučili da se razvedu. Naime, u periodu trajanja procesa razvoda njenih roditelja, Luna je još uvek pohađala osnovnu školu i jako teško joj je padalo kada je drugari i drugarice pitaju da li je istina to što piše u novinama da se njeni mama i tata razvode.

Na svu sreću, Luna je u tom periodu imala brojne drugarice koje su joj upućivale podršku i zahvaljujući kojima je uspela da lakše i bezbolnije prevaziđe razvod svojih roditelja.

Po završetku osnovne škole, Luna Đogani je u gradu u kojem je odrasla, dakle u Beogradu upisala i završila privatnu srednju školu “Artimedia”, a po završetku srednje škole, upisala je i Univerzitet Singidunum, tačnije smer Menadzment u turizmu na pomenutom univerzitetu.

Još od malih nogu, Luna Đogani je puno pažnje posvećivala načinu na koji se oblači i to je rezultiralo time da je vremenom izgradila svoj sopstveni odevni stil, koji je vredan svake pohvale i kojem se dive brojne njene vršnjakinje, ali i devojke koje su starije od nje.

Shodno svojoj ljubavi prema modi i shodno svom istančanom stilu odevanja, pre nekoliko godina, Luna Đogani je odlučila da postane modna blogerka i pod pseudonimom Luna Đo, oformila je svoj modni blog. Modni blog Lune Đogani, za veoma kratak period je postao veoma popularan među njenim vršnjakinjama, kao i među devojkama koje su starije od nje, pa je Luna uspešno velikom broju svojih obožavateljki počela da diktira modni stil.

Osim na svom modnom blogu, koji je kao što smo već naglasili izuzetno popularan, svoje modne ideje kroz savršeno kvalitetne fotografije, Luna Đogani predstavlja i na svojim profilima na društvenim mrežama.

Profil sa najvećim brojem pratilaca, Luna Đogani ima na društvenoj mreži Instagram. Konkretno, Lunin profil na Instagramu, prati čak više od 140.000 ljudi.

Iako je postala veoma popularna mlada modna blogerka, Luna Đogani je sačuvala svoju prirodnost i ta njena osobina, može se okarakterisati kao jedna od njenih najvećih vrlina.

Ono što je u neposrednoj prošlosti Luni Đogani priuštilo mnogo radosti, jeste to što su njeni roditelji nakon više od pola decenije od razvoda ponovo uspeli da uspostave korektan i prijateljski odnos i što su zajedno održali svoj muzički nastup kojem se nije obradovala samo Luna, već i brojni fanovi, koji su im ostali verni mnogo godina nakon raspada njihove čuvene grupe “Funky G”. Ono što bi Luna volela, jeste da u budućnosti njeni roditelji održa još zajedničkih muzičkih nastupa i da ostanu u korektnim prijateljskim odnosima.

Ono što je takođe izuzetno pohvalno i što je vredno spominjanja kada je u pitanju Luna Đogani, jeste da se ova mlada modna blogerka potpuno osamostalila i da živi u svom stanu koji je opremila po svom stilu i ukusu koji su baš kao i njen stil i ukus za oblačenje, takođe prefinjeni. Naime, Lunin stan, uređen je sa mnogo pažnje i odiše pozitivnom energijom kojoj doprinose svetli tonovi nameštaja i dekorativnih predmeta.

Najčešći gosti u Luninom stanu, jesu njena mama Anabela, ali i njene mlađe sestrice, Nina i Blanka, za koje je ona izuzetno vezana.

Upravo u svom divno opremljenom i uređenom stanu, Luna Đogani kreira svoje nove modne ideje koje već nekoliko godina unazad uspešno pretvara u stvarnost i koje kao što smo već i naveli deli sa svojim mnogobrojnim fanovima na svom blogu, ali i na društvenim mrežama.

Iako je veoma društvena i iako ima puno drugarica, Lunu Đogani veoma često možete videti u društvu njene mame Anabele, koja joj je ponovićemo još jednom ujedno i najbolja prijateljica i najveća podrška u životu. Kako sama priznaje, Luna na Anabelu može doslovno za sve da se osloni i zbog toga je jako srećna. Sa svojim ocem Gagijem Đoganijem, Luna je takođe u veoma bliskim i kvalitetnim odnosima.

Ime i prezime: Luna Đogani

Datum i mesto rođenja: 8. mart 1996. godine, Treleborg, Švedska

Zanimanje: Modna blogerka, student

Visina: /

Težina: /

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...