Internet zvezde

Maša Terzić – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook, Youtube

Maša Terzić, jedna je od devojaka koje proteklih nekoliko godina osvajaju pažnju javnosti i o kojima se često piše u štampanim medijima, kao i na različitim portalima čiji je sadržaj posvećen temama o poznatim ličnostima.

Ono čime je Maša Terzić privukla pažnju javnosti jeste činjenica da je ćerka Zvezdana Terzića, jednog od najpoznatijih i najpopularnijih bivših fudbalera, ali i jednog od bivših direktora OFK “Beograd” i jednog od bivših predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Ono zbog čega je Maša Terzić takođe dospela u žižu interesovanja javnosti jeste činjenica da je izvestan period provela u emotivnoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem koji je sin jedne od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora Svetlane Cece Ražnatović.

Maša Terzić – biografija

Maša Terzić, rođena je 24. maja 1995. godine u Beogradu, gde je odrasla, gde je završila svoje osnovno i srednje obrazovanje i gde i danas živi i studira.

Kao što smo već napomenuli, Mašin otac je jedan od najuspešnijih i najpopularnijih bivših fudbalera i jedan od bivših čelnika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić, a njena majka je Svetlana Terzić.

Svi koji su imali prilike da vide kako izgleda Mašina majka Svetlana Terzić, sa punim pravom konstatuju da je Maša upravo od nje nasledila svoju lepotu.

Maša ima dva starija brata i to su Nikša koji je dve godine stariji od nje i Kostadin koji je četiri godine stariji od nje.

S obzirom da je Maša najmlađa članica porodice Terzić i s obzirom da je jedina ćerka svojih roditelja, ona od malena, ali i danas kada je već odrasla devojka, uživa status mezimice u svojoj porodici.

Naime, kao najmlađa u porodici, Maša je ne samo u centru pažnje svojih roditelja, već i u centru pažnje svoje starije braće, koji se prema njoj uvek postavljaju zaštitnički.

Ono što se neretko dešava, jeste da devojčica koja raste i koja odrasta sa dva brata, počne da se poistovećuje sa njima i da kroz igru sa njima poprima njihove dečačke osobine. Međutim, u Mašinom slučaju, to se nije dogodilo i ona se kroz čitav period odrastanja, ponašala kao prava mala nežna i umiljata princeza. Upravo zahvaljujući toj činjenici, Maša je i danas izuzetno ženstvena i nežna devojka.

Od malih nogu, Maša je volela lepo da se oblači i mnogo pažnje, usmeravala je na način na koji kombinuje modele i boje odevnih predmeta koje nosi. Ta činjenica, rezultirala je time da je Maša po završetku srednjeg obrazovanja, tačnije nekoliko godina po završetku srednjeg obrazovanja, 2016. godine upisala italijansku školu mode i dizajna koja se nalazi u Beogradu. Kako je izjavila, po završetku pomenute škole, Maša bi volela da postane modni stilista.

Osim što je zaljubljenik u modu i u sve ono što je povezano sa modom, Maša Terzić je takođe veliki zaljubljenik u putovanja i u izlaske, tako da se na njenim profilima na društvenim mrežama, veoma često mogu videti fotografije koje su nastale tokom njenih putovanja ili tokom izlazaka.

Kao što smo u uvodnom delu teksta već napomenuli, Maša Terzić je izvestan period provela u emotivnoj vezi sa sinom Svetlane Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem. Taj period u Mašinom životu, bio je propraćen velikom pažnjom medija koji su prognozirali da će upravo Maša postati Cecina snajka.

Ipak, to se nije dogodilo i iz njima poznatih razloga koji su ostali nepoznati javnosti, Maša i Veljko su raskinuli.

Trenutno, Maša Terzić je u emotivnoj vezi sa mladim fudbalerom Partizana Sašom Lukićem, koji je rođen u Šapcu i koji je nešto manje od godinu dana mlađi od nje.

Na pitanje novinara da li njenom tati Zvezdanu Terziću smeta što je njen novi dečko igrač Partizana, Maša je odgovorila da nije i da je njemu jedino važno da njegova ćerka bude srećna.

Sa nadom da će Mašina sreća u ljubavi potrajati dugo, završavamo Mašinu biografiju, verujući da ste kroz njen sadržaj uspeli da saznate dosta zanimljivih informacija o Maši.

Ime i prezime: Maša Terzić

Datum i mesto rođenja: 24. maj 1995. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: Student

Visina: /

Težina: /

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...