Internet zvezde

Anastasija Ražnatović – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook, Youtube

Anastasija Ražnatović, javnosti je poznata još od perioda najranijeg detinjstva i to zahvaljujući činjenici da je ćerka popularne estradne zvezde Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana koji je ostao upamćen kao osnivač i komandant paravojne formacije “Srpska dobrovoljačka garda” koja je delovala na prostoru Hrvatske i na prostoru Bosne i Hercegovina za vreme rata koji se na pomenutim prostorima vodio u periodu devedesetih godina prošlog veka.

Anastasija Ražnatović – biografija

Anastasija Ražnatović, rođena je 25. maja 1998. godine u Beogradu, gde je odrasla, zavrila osnovno i srednje obrazovanje i gde i danas živi i studira na Fakultetu za biznis.

Anastasija je rođena kao drugo dete u braku svojih roditelja i ima godinu ipo dana starijeg rođenog brata Veljka.
Međutim, s obzirom da je Anastasijih otac Željko, pre ulaska u brak sa njenom majkom Svetlanom imao još dva braka, ali i nekoliko vanbračnih veza sa ženama sa kojima je dobio decu, Anastasija pored Veljka koji joj je rođeni brati ima još ukupno sedmoro polubraće i polusestara i to polubraću Vojina, Mihajla i Nikolu i polusestre Mašu, Milenu, Anđelu i Sofiju.

Ono što predstavlja mnogima interesantan detalj iz Anastasijinog detinjstva, jeste da se njeno prvo pojavljivanje pred televizijskim kamerama, vezuje za trenutak u kojem je imala nepunih mesec dana.
Konkretnije, kada je Anastasija bila stara tek dvadeset devet dana, njeni roditelji su je doveli u popularnu Tv emisiju “Minimaxovizija” koju je vodio čuveni i dobro upamćeni televizijski voditelj Milovan Ilić Minimax, a koja se emitovala na televiziji “Pink” i predstavili su je široj javnosti.

Pomenuta TV emisija, nije bila, niti je ostala jedina Tv emisija u kojoj se Anastasija u periodu svog detinjstva pojavila. Naprotiv, zahvaljujući popularnosti svoje majke, Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, ali i njen rođeni brat Veljko, često su zajedno sa mamom gostovali u Tv emisijama koje su se prikazivale na različitim državnim i privatnim televizijskim stanicama.

Drugim rečima, čitav period Anastasijinog odrastanja, vrlo često i vrlo pomno bio je praćen okom kamere, tako da Anastasija za sebe može reći da je neko ko se doslovno rodio kao ličnost koja je medijski eksponirana i koja je poznata široj javnosti.

Kako Anastasija danas kada je punoletna i kada polako stasava u odraslu i zrelu ličnost ističe, ta činjenica joj ne smeta, ali smatra da tek treba da se potrudi da svojim ličnim uspehom opravda razlog svog prisustva u javnosti. Sve dok to ne bude učinila, Anastasija smatra da je njena popularnost, zapravo samo rezultat popularnosti njene mame.

Kada je Anastasija Ražnatović imala tek nešto više od godinu ipo dana, tačnije 15. januara 2000. godine, njenu porodicu, zadesila je ogromna tragedija. Naime, pomenutog datuma, Anastasijin otac, Željko Ražnatović Arkan, izgubio je život tako što je ubijen i ta činjenica, rezultirala je time da su i Anastasija i njen rođeni brat Veljko, odrastali ne sećajući se oca.

Ipak, uz bezuslovnu ljubav i uz izobilje pažnje koju su neprekidno dobijali i koju i dan danas dobijaju od strane svoje majke i Anastasija i Veljko, uspeli su da odrastu u zdrave ličnosti i da na svojoj duši ponesu što manje ožiljaka koji su uslovljeni preranim gubitkom oca.

Kada se osvrne na detinjstvo, ali i na celokupan period svog odrastanja, Anastasija ne izostavlja da naglasi da je osim od strane majke, bezgraničnu ljubav i pažnju neprestano dobijala i od svoje tetke Lidije, koja je inače rođena sestra njene mame i koja se ubrzo nakon smrti Anastasijinog oca, preselila u Beograd i počela da živi sa Anastasijinom porodicom u njihovoj porodičnoj kući na Dedinju.

Sestrinsko-bratska ljubav koja je uvek bila i koja je ostala velika između Anastasije i njenog brata Veljka, takođe je doprinela tome da oboje odrastu u srećne i zadovoljne mlade ljude.

Kada opisuje svoj odnos sa majkom, Anastasija navodi da je on oduvek izuzetno kvalitetan i da se temelji na obostranom poverenju i na bezgraničnoj uzajamnoj podršci. Naime, prema Anastasijinim rečima, ne postoji nešto po pitanju čega ona u detinjstvu nije mogla ili u vezi čega danas ne može da se obrati svojoj majci za savet ili za pomoć. Iz te činjenice, lako se može izvući mišljenje koje i sama Anastasija deli i koje potvrđuje, a to je da ona i njena majka imaju pre svega kvalitetan prijateljski odnos u kojem nema mesta za tajne i za prikrivanje istine. Ipak, iako u svojoj majci prepoznaje najiskrenijeg i najvernijeg prijatelja, Anastasija i te kako zna da ceni i da poštuje autoritet svoje majke i zahvaljujući lepom vaspitanju koje je kroz odrastanje stekla, nikada nije prešla granice poštovanja mišljenja i odluka svoje majke.

Ono što je u vezi Anastasijinog odnosa sa majkom takođe važno napomenuti, jeste da se danas kada je zakoračila preko praga punoletstva, često dešava da se njena uloga i uloga njene majke na trenutak zamene i da ona bude ta od koje se očekuje savet ili podrška. Takva situacija, nastupa najčešće onda, kada Anastasijina majka, Svetlana Ceca Ražnatović bira pesme koje će uvrstiti u svoj novi muzički materijal.

Naime, svaka pesma koju Ceca odabere i koju poslednjih godina odluči da snimi i da je samim tim uvrsti u svoj muzički album, prvo prođe “cenzuru kvaliteta” koju vrši niko drugi do Anastasija i njen rođeni brat Veljko. Tek kada Anastasija i Veljko zaključe i konstatuju da je pesma dobra i kvalitetna i da ima predispoziciju da postane popularna i slušana, Ceca donosi svoj konačan sud o njoj i prihvata da je snimi i da je objavi na svom muzičkom albumu.

Po završetku osnovne škole, Anastasija Ražnatović je upisala i četiri godine kasnije je završila srednju Britansku internacionalnu školu. Pohađanje nastave u pomenutoj srednjoj školi, Anastasiji je u ogromnoj meri pomoglo da besprekorno savlada i da nauči engleski jezik koji joj je kao budućoj uspešnoj poslovnoj mladoj ženi svakako neophodan.

Po završetku srednje škole, Anastasija je upisala Fakultet za biznis koji i danas pohađa.

Talenat za muziku

Talenat za muziku je nešto što je Anastasija Ražnatović nasledila od svoje majke Svetlane Cece Ražnatović i nešto što ona već duži niz godina pažljivo neguje.

O istinitosti takve tvrdnje, dovoljno govori podatak da se na YouTube-u mogu pronaći brojni video snimci na kojima Anastasija Ražnatović peva.

Jedno određeno vreme, koje se vezuje uglavnom za period njenog osnovnog i srednjeg obrazovanja, Anastasija je prilično učestalo snimala pomenute video snimke i objavljivala ih je na svom kanalu na YouTube-u. Takvi snimci, ikao se u velikom broju više ne mogu naći lično na Anastasijinom YouTube kanalu, ostali su sačuvani na kanalima njenih brojnih pratioca i samim tim još uvek se mogu pogledati i preslušati.

Još jedan podatak koji svedoči o tome da je Anastasija talentovana za muziku, vezuje se za činjenicu da je ona jedno određeno vreme, pored osnovne i srednje škole, paralelno pohađala i muzičku školu.

Ipak, o mogućnosti započinjanja muzičke karijere, Anastasija trenutno ne želi da govori i tvrdi da će odluku o tome doneti nešto kasnije, tačnije po završetku studiranja, kada bude donela čvrstu i konačnu odluku o tome čime konkretno želi da se bavi u životu.

Ono što Anastasija za sada sigurno zna, jeste da će se ukoliko bude donela odluku o snimanju muzičkog materijala odlučiti da to bude zabavna i to najverovatnije pop muzika.

Po pitanju mogućnosti da se oproba u svetu muzike, Anastasija već unapred ima podršku svoje majke, koja će joj kako kaže ukoliko se za tim ukaže potreba nesebično pomoći da se odluči za pravi tim saradnika i za prave pesme.
Da li će se Anastasija pridružiti estradnoj sceni i da li će napraviti muzičku karijeru, pokazaće vreme, a do tada, Anastasija će ostati verna učenju i polaganju ispita na Fakultetu za biznis.

Izlet u svet modelinga

Krajem 2016. godine, tačnije u oktobru 2016. godine, Anastasija Ražnatović je dobila poslovnu ponudu da postane jedno od zaštitnih lica modne kompanije “Inverno caldo” koja se bavi proizvodnjom bundi. Pomenutu ponudu, koju je kako kaže dobila potpuno neočekivano i slučajno, Anastasija je prihvatila i oprobala se u ulozi foto modela.

Prema rečima čelnika modne kompanije koju smo pomenuli, a sa kojom je Anastasija uspostavila saradnju, prema rečima brojnih poštovalaca brenda, kao i prema njenim ličnim rečima, Anastasija se odlično snašla u ulozi foto modela, ali to nije doprinelo tome da se odluči da li će se i u budućnosti baviti modelingom.

Proslava punoletstva

Veliku pažnju javnosti izazvala je Anastasijina proslava punoletstva. Naime, Anastasija je svoj osamnaesti rođendan proslavila u čuvenom hotelu “Hyatt” u kojem su se tom prilikom pored Anastasijinih članova uže i šire porodice i pored njenih prijatelja iz škole, našle i brojne ličnosti sa javne scene kao što su Ilda Šaulić, Saša Vidić, Zorica Brunclik i Kemiš, Ognjen Amidzić i njegova supruga Danijela, Marijana Mateus, Marina Tucaković i mnogi drugi. Na pomenutoj svečanosti, Anastasija je doslovno blistala u svojoj raskošnoj haljini, a svaki trenutak, ostao je zabeležen kamerom i saćuvan od zaborava.

Anastasija Ražnatović privatno

Osim zbog činjenice da je ćerka poznate i mnogima omiljene pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović je u žižu interesovanja javnosti često dospela i zbog svog ljubavnog života.

Naime, u periodu koji se vezuje za 2012. godinu, Anastasija Ražnatović je nekoliko meseci bila u emotivnoj vezi sa Nemanjom Zaladom, koji je inače sin Radeta Zalade, jednog od bivših golmana fudbalskog kluba “Partizan”.
Po prekidu veze sa Nemanjom, Anastasija je neko vreme bila sama, da bi 2014. godine započela emotivnu vezu sa Kostadinom Terzićem, koji je inače sin Zvezdana Terzića, bivšeg fudbalera i jednog od bivših predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Ono što je u periodu trajanja Anastasijine emotivne veze sa Kostadinom Terzićem, bilo posebno zanimljivo medijima, kao i javnosti, jeste da se u isto vreme odvijala i emotivna veza između Anastasijinog rođenog brata Veljka Ražnatovića i Kostadinove rođene sestre Maše Terzić. Naime, dva, srećno zaljubljena para, mogla su se često zateći zajedno u izlascima, kao i na brojnim javnim dešavanjima.

Anastasijina emotivna veza sa Kostadinom, trajala je sve do polovine 2016. godine i vrlo često je bila tema interesovanja medija, kao i tema interesovanja javnosti.

U periodu trajanja veze, Anastasija je svoju ljubav prema Kostadinu opisivala kao veliku i vrednu odluke da sa njim po završetku studija započne zajednički život. Anastasijino mišljenje, delio je i Kostadin. Međutim, kako je mladost puna preokreta, a često i neplaniranih okolnosti, Anastasija i Kostadin su se ipak predomislili i prekinuli su svoju emotivnu vezu, ostavljajući mesta korektnim prijateljskim odnosima u kojima su inače i njihove porodice.

Nešto kasnije, po okončanju Anastasijine i Kostadinove emotivne veze, u medijima se neko vreme spekulisalo o tome da je Anastasija u emotivnoj vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem. Međutim, ta informacija, nikada nije potvrđena i njih dvoje se nikada nisu zajedno pojavljivali pred očima novinara.

Do sada, Anastasija se podvrgla izvođenju nekoliko manjih estetskih korekcija, tako što je operisala nos i tako što je povećala usne. Ipak, većim estetskim korekcijama, kao što je ugradnja silikona, Anastasija nije pristupila i kako navodi, za tako nešto, bar za sada, ne bi ni dobila odobrenje od svoje majke Svetlane Cece Ražnatović.

Ime i prezime: Anastasija Ražnatović

Datum i mesto rođenja: 25. maj 1998. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: Student

Visina: /

Težina: /

YouTube:

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...