Internet zvezde

Veljko Ražnatović – Biografija 2020, Visina, Godište, Instagram

Veljko Ražnatović je poznat najpre kao sin naše najveće balkanske folk dive, Svetlane Cece Ražnatović i ubijenog Željka Ražnatovića Arkana, ali se ovaj mladić trudi da izađe iz senke pak svojih poznatih roditelja, te je postao veoma uspešan bokser, i već osvaja brojne titule i redovno trenira.

Veljko Ražnatović – biografija

Poznati mladi bokser Veljko Ražnatović, rođen je u Beogradu, na GAK „Narodni front“, i to 10. decembra 1996. godine, i njegova majka Ceca Ražnatović nikada nije krila da je on začet pak vantelesnom oplodnjom, kod poznatog doktora i profesora Milenka Proročića kada je ona imala svega 22 godine.

Veljko ima i mlađu sestru Anastasiju Ražnatović, koja je postala popularna pevačica, a inače je prvo dete Željka Ražnatovića iz braka sa popularnom folk divom, a pak Arkanovo osmo dete ako se uzmu u obzir sva njegova deca iz prethodnih brakova (polubraća Mihailo; Vojin i Nikola, te i polusestre Maša; Milena; Sofija i Anđela).

Veljko i Anastasija Ražnatović su tragično bez oca ostali kada je Željko Ražnatović Arkan ubijen u tadašnjem prestoničkom hotelu „Interkontinental“, 15. januara 2000. godine, teko da praktično Cecini naslednici kao tada još uvek mala deca, nisu uspeli da dovoljno dobro upamte svog oca.

U rodnom gradu, Veljko je pohađao osnovnu i srednju dvojezičnu školu „British International School“, da bi kasnije upisao i Fakultet za menadžment i ekonomiju u Banjaluci.

Danas se Veljko počeo profesionalno baviti boksom, nakon što je neko vreme u javnosti pravio probleme i ulazio u sukobe i tuče sa raznim navijačima i mladićima koji su ga provocirali, te je uspeo da kroz sport kanališe svoju energiju i da adrenalin iskoristi za sportske trijumfe, a ne na negativan način.

Inače, mladi Veljko važi za velikog zavodnika, te je tako bio u vezama sa brojnim manje ili više poznatim devojkama, od kojih je najozbiljnije veze ostvario sa Mašom Terzić (ćerkom Zvezdana Terzića), kao i sa manekenkom Anom Cakić (koja se nedavno udala za našeg fudbalera Predraga Rajkovića), a Veljkova trenutna verenica je nekadašnja košarkašica Bogdana Rodić.

Veljko Ražnatović – od „Cecinog sina“ do veoma poznatog mledog boksera

Iako je kako je ranije i napomenuto, Veljko odrastao u senci popularnosti svoje majke, koja je i sama pokušavala de decu zaštiti od pritiska javnosti, te je rano ostao bez oca, i na njemu je to ostavilo neizbrisiv trag, danas je on uspešan mladi bokser, te je već u nekoliko mečeva pobedio.

U početku u tinejdžerskim danima, Veljko je imao nekoliko sukoba sa zakonom, kada se u par navrata potukao sa obezbeđenjem beogradskog noćnog kluba, te su ga napali navijači kod pak „Marakane“, gde u neposrednoj blizini i živi, a kasnije je u toku studija u Banjaluci bio takođe privođen zbog zakazane tuče sa grupom mladića iz tog grada.

Iako je Veljko Ražnatović od prošle godine počeo da trenira boks, te je od početka 2018. godine odneo niz važnih pobeda, njegova majka Ceca kaže kako pred svaki njegov meč strepi zbog vrste sporta za koji se njen sin odlučio, ali da je na njega i njegove uspehe veoma ponosna, te da iako u početku nije mogla od straha da gleda boks mečeve svoga sina, ona sada vrlo rado i odlazi na sva njegova takmičenja.

Svoju prvu veliku pobedu, mladi bokser Veljko Ražnatović je odneo u Jagodini, 10. marta 2018. godine, a potom je pak i pobedio i u meču u Beogradu i to baš na 45. rođendan svoje majke Cece, koja je zbog toga za par dana odložila svoju rođendansku proslavu.

Čini se pak da je pred mladim Veljkom Ražnatovićem, veoma blistava profesionalna sportska karijera u boksu, a on na svojim društvenim profilima, ne tako retko objavljuje i snimke ili slike sa napornih treninga.

Da je svoj posao i sportsu karijeru Veljko Ražnatović shvatio veoma ozbiljno, svedoči i činjenica da je otpočeo jedan projekat u vidu dokumentarnog filma, u kome će sakupiti materijal sa svojih treninga, te i mečeva i prikazati način života i ishrane, a pre svega kako bi mladim generacijama ukazao na to da je sport mnogo bolja opcija od nekih poroka kojima je današnja omledina veoma sklona.

Sa Veljkom na ovom filmu radi poznati reditelj Darko Riot, a uskoro bi ovaj projekat trebalo da bude realizovan i kompletiran u potpunosti, a Veljko do tada vredno trenira u Bokserskom klubu „Fontana“.

Privatni život Veljka Ražnatovića

Kako je Veljko kao i njeegova mlađa sestra Anastasija, stalno bio „pod lupom javnosti“, on nije mogao da sakrije ni svoju intimu od radoznalih medija, te se najpre spekulisalo da je bio u kraćoj romansi sa blogerkom Lunom Đogani, o čemu je ona i pričala u realizy programu „Zadruga 1“, a pak u vreme kada joj je Ceca Ražnatović pružila utočište usled burnog razvoda njenih roditelja, Gagija i Anabele Đogani.

Kako je kasnije i sama folk diva Ceca izjavila, Luna jeste bila nekada najbolja drugarica njene ćerke, te joj je Anastasija čak i krštena kuma, ali je pevačica demantovala da su Luna i Veljko ikada bili nešto više od dobrih drugova.

Prva ozbiljnija Veljkova veza je bila sa Mašom Terzić, sa kojom se i verio, a kada je i Anastasija bila u vezi sa Mašinim rođenim bratom Kostadinom (oboje su deca slavnog Zvezdana Terzića, a koji je inače i Cecin veliki prijatelj).

Nakon raskida od Maše, Veljko je u medijima povezivan sa velikim brojem devojaka, te tako i sa starletama Natašom Šavijom i Sorajom Vučelić, ali je on ipak uplovio u romansu sa manekenkom Anom Cakić, sa kojom je posle nekoliko meseci raskinuo romansu, te se pomirio na kratko pak sa bivšom devojkom Mašom Terzić.

Međutim, i Veljko i Maša su shvatili da njihova veza ne može da uspe, te su se rastali kao dobri prijatelji, što su u suštini od ranog detinjstva i bili, pa je danas Veljko u vezi sa Bogdanom Rodić, nekadašnjom košarkašicom, sa kojom se i verio na njen 22. rođendan, u martu mesecu date 2018. godine, te uživaju u svojoj ljubavi i kako mladi bokser ističe žele da se što pre venčaju i da Ceci podare unuke.

Iako na telu ima veliki broj tetovaža, Veljko je jednu posebnu uradio na ramenu svoje desne ruke, i to je tetovaža tigra, koja je u čast i za uspomenu na njegovog ubijenog oca Arkana.

Ime i Prezime: Veljko Ražnatović

Nadimak: „Tigar“ (nekada su borbene vojne jedinice čiji je komandant bio Željko Ražnatović Arkan, bile poznate kao „Tigrovi“)

Datum i mesto rođenja: 10. decembar 1996. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: bokser

Visina: 192 cm

Težina: 90 kg

Facebook: https://www.facebook.com/vraznatovic96/

Instagram: https://www.instagram.com/veljkoraznatovic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...