Muzičari

Ana Sević – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook, Youtube

Prošlo je tačno sedam godina od trenutka kada je 2010. godine, Ana Sević odlučila da započne muzičku karijeru i od kada je učestvovala u poznatom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, zahvaljujući kojem je i postala poznata široj javnosti.

Od trenutka kada je započela svoju muzičku karijeru, pa do danas, Ana Sević je snimila i objavila četiri pesme, od kojih je najpopularnija pesma pod nazivom “Lambordzini”, koju je Ana snimila i objavila 2015. godine.

Ukoliko želite da saznate više o Ani Sević, pročitajte njenu biografiju.

Ana Sević – biografija

Ana Sević, rođena je 20. novembra 1985. godine u Užicu, gde je provela period najranijeg detinjstva i gde je završila osnovno obrazovanje.

Kada se priseti perioda odrastanja, prvo što Ana Sević naglašava, jeste da je ljubav prema muzici u sebi prepoznala kada je bila jako mala i to čak i pre nego što je pošla u osnovnu školu.

Pritom, Ana smatra da su “krivci” za njen muzički talenat njeni baka i deka, koji su takođe veoma muzikalni i koji su se čak dugi niz godina i bavili muzikom.

Naime, Anina baka, dugo godina je bila jedna od članica šabačkog hora “66 devojaka”, dok je Anin deka bio izuzetno vešt i kvalitetan harmonikaš koji je bio poznat ne samo u svom kraju, već i širom Srbije i kojeg su često nazivali “zvezdom Podrinja”.

Srazmerno navedenim činjenicama, jasno se zaključuje da je Anin talenat za muziku nasledan, ali ono što je doprinelo tome da Ana taj talenat prepozna i da ga u sebi otkrije, bili su trenuci koje je provodila sa bakom i dekom, a kojih je u njenom detinjstvu bilo zaista puno.

Provodeći vreme sa bakom i dekom, Ana je često bila u prilici da čuje kako njena baka peva i da čuje kako njen deka svira harmoniku i samim tim i ona je poželela da zapeva uz njih, otkrivši na taj način da je i sama talentovana za muziku.

Kako Ana navodi, nakon što je otkrila da ume lepo da peva i nakon što su joj to i oni koji su imali prilike da je čuju saopštili, Ana je najviše volela da peva pesme Dragane Mirković, za koju se može reći da je bila jedan od Aninih prvih muzičkih uzora.

Naime, kao mala devojčica, Ana Sević je bila toliko impresionirana Draganom Mirković da ne samo da je pevala njene pesme, već je želela i da izgleda kao ona, pa je često tražila od svoje mame i od svoje bake da joj šiju haljine kakve ima i kakve nosi Dragana Mirković.

Shodno toliko izraženoj ljubavi koju je imala prema muzici, tačnije prema pevanju, Ana Sević je još od malih nogu znala, da će se jednom kada odraste baviti muzikom i na njenu veliku radost i sreću, ta očekivanja su joj je pretvorila u stvarnost.

U svom rodnom gradu, Ana Sević je završila osnovnu školu “Dušan Jerković”. Za vreme pohađanja osnovne škole, Ana je bila izuzetno vredan i posvećen učenik i to je rezultiralo time da nikada nije imala problema sa učenjem i sa ocenama. Jedini školski predmet koji Ana Sević nije volela i iz kojeg joj nije lako polazilo za rukom da dobije dobru ocenu, bila je matematika.

Po završetku osnovne škole, Ana Sević je napustila svoj rodni grad Užice i sa majkom i sa bakom se preselila u Beograd.

U Beogradu, Ana Sević je upisala i završila je srednju Turističku školu. Za vreme pohađanja srednje škole, baš kao i za vreme pohađanja osnovne škole, Ana Sević je bila izuzetno vredna i posvećen učenik i ono čime se može pohvaliti, jeste da je svaki razred srednje škole završila sa odličnim uspehom. Ipak, kako priznaje Ana je i u srednjoj školi, baš kao i u osnovnoj imala problema sa matematikom.

Po završetku srednje škole, Ana Sević je nekoliko godina radila u jednoj privatnoj firmi u Beogradu, ali je u tom periodu konačno shvatila da želi da ostane dosledna svojoj želji iz detinjstva i da želi da se bavi muzikom.

Ta činjenica, Anu Sević je navela da se oproba u stvaranju muzičke karijere i to tako što će postati jedna od takmičarki muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Zahvaljujući učešću na pomenutom muzičkom takmičenju, Ana Sević je uspela da ostvari svoj dugo sanjan san i da zauzme mesto na domaćoj estradnoj sceni.

Neposredno pre nego što se prijavila za učešće u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, jedan izvestan period, Ana Sević je provela pohađajući časove u školi pevanja čiji je vlasnik i u kojoj je mentor pevanja jedna od najpopularnijih pop pevačica sa ovih prostora Aleksandra Radović.

Ipak, pohađajući časove u ovoj školi pevanja, Ana Sević je shvatila da joj više “leži” neki drugi muzički pravac i da želi da se oproba u drugačijem stilu pevanja. To je bio razlog više zbog kojeg je Ana Sević odlučila da se prijavi za muzičko takmičenje “Zvezde Granda”.

Od početka karijere do danas

U aprilu 2010. godine, Ana Sević se oprobala u ulozi Rite Moreno koju je tumačila u mjuziklu pod nazivom “Mapet – jedan svet”. Pomenuti mjuzikl, osmišljen je i realizovan je od strane Studentskog kulturnog centra i to u čast četrdesetogodišnjice postojanja čuvenog “Muppet Show-a”.

Iste godine, dakle 2010. godine, Ana Sević se uz ogromnu podršku koju je imala od strane svoje porodice prijavila za učešće u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. U okviru pomenutog takmičenja, Ana Sević nije uspela da dođe do finala i da se svrsta u red takmičara finalista, ali je uspela da se dopadne publici i da na čelnike Grand produkije ostavi utisak muzički veoma talentovane mlade osobe.

Na samom kraju 2010. godine, tačnije za doček Nove 2011. godine, Ana Sević je imala svoj prvi muzički nastup i to na Kopaoniku.

2011. godine, u saradnji sa Grand produkcijom, Ana Sević je snimila i objavila svoju prvu pesmu, a to je pesma pod nazivom “Sad je kasno”. Trenutak u kojem je prvi put izvela sopstvenu pesmu, Ana Sević će zauvek pamtiti kao jedan od najlepših trenutaka u svom životu.

Iste godine kada je snimila i kada je objavila svoju prvu pesmu, dakle 2011. godine, u saradnji sa svojim kolegom Milanom Mitrovićem koji je takođe bio jedan od učesnika muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Ana Sević se oprobala kao voditeljka tog takmičenja.

U sezoni takmičenja 2012/2013 Ana Sević je takođe u saradnji sa svojim kolegom Milanom Mitrovićem, ponovo bila voditeljka ovog muzičkog takmičenja.

2012. godine, Ana Sević je snimila i objavila i svoju drugu pesmu, a to je pesma pod nazivom “K’o naučen”. Pomenutu pesmu, Ana Sević je premijerno izvela kroz svoje učešće na Grandovom festivalu.

2014. godine, Ana Sević je u saradnji sa svojim suprugom Darkom Lazićem snimila i objavila duetsku pesmu pod nazivom “Ti si ta”.

2015 godine, Ana Sević je snimila i objavila i svoju novu, četvrtu po redu pesmu, a to je pesma pod nazivom “Lambordzini”, koja je za veoma kratko vreme postala hit i koja se može okarakterisati kao najuspešnija pesma u Aninoj dosadašnjoj karijeri. Za pesmu “Lambordzini”, Ana Sević je snimila i takođe veoma primećen i popularan video spot. Iste godine, Ana Sević se oprobala i kao voditeljka muzičkog takmičenja koje je posvećeno najmlađima, a koje nosi naziv “Neki novi klinci”.

2016. godine, Ana Sević je bila jedna u nizu izvođača kojima je dodeljeno priznanje “Bečki oskar popularnosti”. Na pomenuto muzičko priznanje, Ana Sević je izuzetno ponosna, a ono na šta je takođe ponosna jeste što je isto priznanje iste godine dodeljeno i njenom suprugu Darku Laziću.

Ana Sević privatno

Već nešto manje od četiri godine, Ana Sević je u braku sa Darkom Lazićem, koji je baš kao i ona jedan od pevača iz “Grandovog jata”. Njih dvoje, emotivnu vezu su započeli 2013. godine i iste godine su se i venčali. S obzirom da je u trenutku venčanja Ana Sević bila u drugom stanju, ona i njen suprug Darko, venčanje su obavili u tajnosti i daleko od očiju medija i od očiju javnosti. Njihovom venčanju, prisustvovali su samo članovi najužeg kruga porodice i najbliži prijatelji, a njihovi kumovi na venčanju, bili su njihova koleginica Andreana Čekić i direktor Grand produkcije Saša Popović.

2014. godine, tačnije u toku leta pomenute godine, Ana Sević je na svet donela svoju i Darkovu ćerkicu Lorenu.
Kako su više puta u medijima izjavili, Ana Sević i njen suprug Darko Lazić, nemaju problem oko činjenice što je Darko pet godina mlađi od Ane i savršeno se slažu i dopunjuju u svom odnosu.

Naime, kako Ana navodi, Darko je zreo i odgovoran muškarac, koji je u potpunosti dorastao ulozi supruga i oca.

U vreme trajanja trudnoće, Ana Sević se ugojila oko deset kilograma, ali je nakon što se porodila, za veoma kratak vremenski period uspela da vrati svoju prvobitnu kilažu i da izgleda kao pre trudnoće.

Jedan kraći vremenski period nakon porođaja, koji je trajao nepunih godinu dana, Ana Sević se zbog svoje ćerkice i zbog sopstvene želje da joj posveti što više vremena u potpunosti povukla iz medija, ali se već 2015. godine vratila na estradnu scenu i to kako su mnogi prokomentarisali lepša nego ikada.

Nedavno, tačnije pre svega nekoliko meseci, u medijima se spekulisalo o tome da će se Ana Sević i njen suprug Darko Lazić razvesti, jer je došlo do preljube od strane Darka. Međutim, svojim zajedničkim pojavljivanjima u televizijskim emisijama, svojim izjavama koje su dali za pisane medije i svojim zajedničkim fotografijama koje su dostupne na njihovim profilima na društvenim mrežama, Ana Sević i Darko Lazić su demantovali istinitost pomenutih spekulacija. Naime, njih dvoje, srećni su i zaljubljeni kao i prvog dana braka, a njihovu ljubav i njihovu prisnost, dodatno je učvrstila njihova preslatka i predivna ćerkica Lorena.

Ime i prezime: Ana Sević

Datum i mesto rođenja: 20. novembar 1985. godine, Užice, Srbija

Zanimanje: Pevačica, Tv voditeljka

Visina: /

Težina: /

YouTube:

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...