Muzičari

Sandra Rešić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Sandra Rešić je poznata našoj publici kao učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, ali i po tome što je ćerka legendarnog folk pevača Nina Rešića, i ona je ponosna na to što je od svog oca nasledila neverovatan talenat za pevanje, te joj mnogi predviđaju blistavu estradnu karijeru.

U nastavku teksta će bitio nešto više reči o muzičkoj karijeri i takođe o privatnom životu mlade i perspektivne pop-folk poevačice Sandre Rešić.

Sandra Rešić – biografija

Sandra Rešić je rođena u Beogradu 1988. godine, od oca Amira Nina Rešića i majke Slavice, a kako su joj se roditelji razveli kada je još bila mala, te se Nino ponovo oženio, ona sa očeve strane ima i dve sestre Amelu i Tamaru sa kojima je u lepim odnosima.

Kada je završila osnovnu školu, Sandra je upisala i nižu muzičku školu odsek klavir, te je sa četrnaest godina uspešno počela da se bavi muzikom, a pevanje je usavršavala kod pop pevačice Marije Šerifović.

Manje je poznato da je Sandra Rešić završila glumu na Fakultetu za kulturu i medije, a takođe je završila i novinarstvo i tako je jedna od retkih pevbačica koja ima dva fakulteta i tečno govori italijanski i engleski jezik, a istakla je i da želi da se jednoga dana bavi i novinarstvom ili pak i glumom, te ako ne uspe u pevačkoj karijeri, ima izbor koji bi volela da ostvari.

Sandra je nasledila pevački talenat od svog pokojnog oca Nina, te iako nisu bili preterano bliski dok je on bio živ, mlada pevačica smatra da bi njen otac bio vrlo ponosan na nju i njen talenat.

Privatni život Sandre Rešić

Najteži udarac za mladu „Zvezdu Granda“ bila je vest da njena starija sestra po ocu Amela Rešić boluje od karcinoma štitne žlezde, te je apelovala na sve ljude koji mogu da pomognu plaćanje medicinskih tretmana za njenu sestru da to i učine, kako bi ona dobila najtežu životnu bitku, jer je sandra i oca Nina izgubila nakon što je on dugo vodio borbu sa kancerom.

U medijima su se pre izvesnog vremena pojavile i spekulacije da Sandra nije Ninova biloška ćerka, što je mladu pevačicu vrlo povredilo, te je istakla da je spremna da uradi i DNK analizu i da nema šta da krije, ali ni da bilo kome dokazuje i da neće dopustiti da neko ukalja uspomenu na njenog oca, koji je bio i ostao jedna od najvoljenijih muzičkih folk zvezda na našim prostorima.

Naime, sve je počelo tako što su Ninova prva supruga Saida i njegova najstarija ćerka Amela, iznele tvrdnje u medijima da Sandra samo želi da stekne slavu na osnovu Ninovog imena, te da im je on na samrti priznao da mu Sandra nije biološka ćerka i da joj je samo dao svoje prezime.

Sandra ističe da joj stalno zbog obaveza manjka slobodnog vremena, i da je ranije imala običaj da čita puno knjiga, ali da sada nema vremena ni za kakav hobi, jer je zaista baš i opterećena stalnim snimanjima i nastupima.

Mlada pevačica kaže da je naučila od starta da bude jaka i borbena, i da su je veoma pogađali svi medijski natpisi koji sui iznosili laži o njenom odnosu sa ocem Ninom, te da nije želela ništa da demantuje, već je čekala da sve prođe i da se stvari reše same od sebe.

Ističe kako nikada nije imala protekcije jer je Ninova ćerka, i da bi verovatno davno uspela da izgradi karijeru da je želela da koristi očevo ime i slavu, te da iako nije živela sa ocem Ninom, ona je često sa njim razgovarala o teretu slave koji je i on nosio, i ističe da je legendarni pevač člesto nalazio utočište kod nje i njene majke Slavice, kada je želeo da „od svega i svih pobegne i nađe mir“.

Sandra Rešić kaže da je naučila da je zluradi komentari u novinama i na drušvenim mrežama ne pogađaju i da ih ne shvata lično, iako je ranije zbog njih imala često običaj da plače, ali da ne želi da se pominju u negativnom kontekstu članovi njene najuže porodice, a posebno ne njena majka Slavica koja joj je uvek bila najveća podrška i oslonac u životu.

Sandri je neposredno pred prvi nastup u takmičenju „Zvezde Granda“ preminuo ujak koga je ona veoma volela, i ona je tada kao pravi profesionalac izašla na scenu i otpevala pesmu „Sve moje zore“, a kako kaže tek nakon što se snimanje završilo, svi su se okupili i zajedno isplakali zbog tog tragičnog gubitka koji ih je zadesio.

Kako Sandra ističe, pošto se sve to desilo samo četri dana pred početak takmičenja, nju su iz „Grand produkcije“ pozvali i pitali da li želi da nastavi takmičenje ili ne, ali je ona rešila da se na taj način oduži ujaku za sve dobro i kako kaže pošto nije mogla da ga vrati, bila je rešena da se bori i da istraje kako bi ostvarila svoj san i postala pevačica.

Jedan od takođe neprijatnih momenata za Sandru Rešić je bio i onaj kada je u medijima iz konteksta njene izjave izvučeno to da je ona rekla da su velike zvezde naše scene kakve su Lepa Brena, Ceca Ražnatović i Aleksandra Prijović uspele da izgrade karijere jer su imale neke jake protekcije, i ona je tada bila vrlo ljuta na medije jer je rekla samo da bi volela da jednoga dana bude ime kakve su pomenute zvezde naše estrade postale, ali da u „Zvezdama Granda“ nema nikada protekcije bez obzira na to čija si ćerka, sestra i slično, već da se cene samo talenat i samo upornost i trud.

Mlada pevačica je istakla da želi da snimi obrade pesama svog oca Nina i da mu na takav način oda počast i na njega sačuva uspomenu, i njena omiljena pesma iz Ninovog repertoara jeste „Tvoje oči“, upravo jer su tu pesmu u stanu njenog oca prve čule Sandra i njena majka Slavica, pre nego što ju je pokojni pevač snimio.

Sandra kaže da trenutno nema dečka, ali da želi da joj se desi ljubav sa nekim ko je kao i ona sama „normalna i prizemna osoba“, te ne srlja u neke prolazne veze i avanture i smatra da za pravu ljubav trenutno nema vremena jer se sasvim posvetila svojoj pevačkoj karijeri.

Muzička karijera Sandre Rešić 

Mlada pevačica Sandra Rešić se za takmičenje „Zvezde Granda“ prijavljivala čak tri puta uzastopno, i to je i dokaz da nije imala nikakve protekcije kod stručnog žirija, koji jesu pohvalili njeno pevanje u svakoj sezoni u kojoj je učestvovala, ali to nije bilo dovoljno da se ona plasira na neku bolju poziciju.

Prvi put se Sandra Rešić prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“ 2015. godine, kada nije uspela da se plasira na visoko mesto, te je više uspeha imala u narednoj sezoni takmičenja, a najzad je njenih „pet minuta“ došlo u sezoni 2017/2018. godine ovog pevačkog šou programa, kada je ona i promenila značajno svoj fizički izgled, te je vidno smršala, a spekuliše se da je i ugradila tada silikone u grudi i usne.

Naime od prvog pojavljivanja u popularnom takmičenju, Sandra je uspela da smrša čak dvadeset sedam kilograma, te se nije na tome zaustavila, pa je promenila i frizuru i dobila samo pohvale od stručnog žirija i svojih brojnih fanova, mada pevačica danas u šali kaže da su joj muškarci više prilazili kada je bila „buckasta“, te da sada ima problem da pronađe momka.

Kako je uspela da uđe u finale „Zvezda Granda“ Sandra je dobila od produkcije pesmu i spot i od tada je uspela da pokrene svoju karijeru i da snimi nekoliko hit singlova i dueta sa kolegama, a njen najveći hit je pesma „Žena XXI veka“, ali je takođe dosta popularan io njen drugi singl koji je snimila u duetu sa kolegom Urošem Živkovićem pod nazivom „I pusti“, a popularna je i njena numera „Mene ne zanima“.

Najnovija Sandrina pesma „Mene ne zanima“ privukla je pažnju publike i vrlo provokativnim spotom, u kome mlada pevačica preko sasvim obnaženih grudi ima samo boju za telo, te su njeni silikoni u prvom planu, mada je zaista sve odrađeno umetnički i ni najmanje vulgarno, te nema ničeg skandaloznog kao što se naravno u medijima najavljivalo.

U toku takmičenja je Jelena Karleuša kao član žirija bila veoma oštra prema Sandri, te joj je u par navrata i rekla da je samo Marija Šerifović zaslužna jer je sandra prošla u drugi krug, aludirajući na to što je Sandra kod Marije išla na časove pevanja, te Rešićka kaže da su je tada neki Jelenini komentari čak i rasplakali.

Ali Sandra je shvatila da je Jelena uvek bila dobronamerna i da je želela da joj pokaže koliko jaka mora da bude da bi opstala na estradnoj sceni, te kaže kako joj je sada zahvalna na svemu što je od nje dobila kao savet.

Sandra Rešić ističe da bi najviše volela da snimi duetske pesme sa Jelenom Karleušom, Marijom Šerifović, Milicom Pavlović, dok je od muških izvođača izbor pao na Acu Lukasa, Acu Pejovića i Adila Maksutovića.

Od kolega sa estrade se mlada Sandra Rešić najviše druži sa Aleksandrom Mladenović i Urošem Živkovićem, a ističe da joj je trenutno najveća želja da snimi hit pesmu koja će da bude „pravi buum“ kao i da uskoro izda svoj album prvenac.

Mlada pevačica ističe da joj je najveći porok gazirano piće, a da bi najviše volela kada bi mogla da makar ujutru kada ustane ugasi telefone i na miru popije prvu jutarnju kafu, ali na žalost sebi ne može da priušti takav vid luksuza, jer je zauzeta snimanjima i nastupima, pa je stalno vezana za telefon i često kafu pije „sa nogu“.

Ime i Prezime: Sandra Rešić 

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 1988. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: pop i folk pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/sandra_resic/

Twitter: /

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5yOA_Qr5VVDRqT_iwQP3HA

Sponzorisano:

Loading...
loading...