Muzičari

Zorana Stefanov – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram

Kada se u decembru 2016. godine pojavila na sceni popularnog muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“ koje se emituje na programu televizije „Pink“ i koje je organizovano od strane čelnika pomenute televizije, Zorana Stefanov je doslovno zasenila članove žirija, publiku koja se tog trenutka našla u studiju, kao i publiku iza malih ekrana.

Njen prvi nastup, u okviru kojeg je izvela pesmu svoje starije koleginice Dare Bubamare, koja nosi naziv „Polje jagoda“, obezbedio joj je prolazak u dalji tok takmičenja u kojem joj je takođe polazilo za rukom da ostavi dobar utisak na članove žirija i na publiku i da shodno tome zasluži mesto u samom superfinalu takmičenja.

Ukoliko je ova mlada devojka i na vas ostavila pozitivan utisak i ukoliko želite da saznate nešto više o njoj, predlažemo vam da pročitate njenu biografiju.

Nakon biografije možete pročitati više o njenoj karijeri i učešćima u rijalitijima.

Zorana Stefanov – biografija

Zorana Stefanov, rođena je 15. avgusta 1996. godine u Obrenovcu gde je i odrasla i završila osnovnu i srednju školu.

Zorana je odrasla pored dve sestre, pored dva brata i pored majke Žakline koju od kada zna za sebe smatra svojom najvećom podrškom u životu.

Za razliku od majke koja joj je uvek predstavljala podršku i oslonac, Zoranin otac na žalost predstavlja nekoga na koga Zorana nikada nije mogla da se osloni i koga na žalost ne pamti ni po čemu što bi se moglo nazvati lepim i vrednim pomena.

Naime, od svoje šeste godine, Zorana je izgubila kontakt sa svojim ocem, a povod toga, jeste to što je on napustio njenu majku, nju i njene sestre i braću i otišao da živi u inostranstvu.

Iako je imala samo šest godina kada je mimo svoje volje bila prinuđena da nastavi život bez kontakta sa ocem, Zorana je trenutak njegovog odlaska iz njihovog porodičnog doma doživela kao nešto olakšavajuće i kao nešto što je konačno prekinulo njenu „obavezu“ da svakodnevno bude svedok teških i nimalo prijatnih rasprava i sukoba koji su se odvijali između njenih roditelja.

S obzirom da je Zoranina majka Žaklina postala samohrana majka sa čak petoro dece, od trenutka kada je suprug napustio, često se dešavalo da Zorani, kao i njenim sestrama i braći i uz maksimalni trud koji je ulagala u to da ne bude tako, jednostavno nije uspevala da obezbedi sve što im je bilo potrebno za bezbrižno detinjstvo.

U trenucima najgorih finansijskih kriza, Zorani, a samim tim i njenim sestrama i braći, kao i njenoj majci, nesebično su pomagali roditelji njene majke, to jest njeni baka i deka, u čijoj kući je Zorana ujedno i rođena i u čijoj kući je i odrasla.

Nasuprot činjenici da se u periodu odrastanja veoma često susretala sa siromaštvom i sa neizvesnošću, Zorana je izrasla u jednu lepo vaspitanu, karakternu i pohvale vrednu devojku, a tome, doprinelo je to što je ona uvek bila obgrljena ljubavlju i pažnjom svoje majke, koja se nesebično trudila da joj usadi i da joj prenese sposobnost da zna da prepozna prave vrednosti u životu.

Zorana Stefanov – učešće u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezde“

Vođena svojom čvrstom željom da započne muzičku karijeru, Zorana Stefanov je 2016. godine donela odluku da se prijavi za učešće u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezde“.

Krajem decembra pomenute godine, ona se našla na sceni pomenutog takmičenja i izvela je pesmu pod nazivom „Polje jagoda“ koju u originalnoj verziji izvodi Dara Bubamara.

Zoranin nastup, bio je toliko uspešan da je izazvao oduševljenje članova žirija i publike i da joj je obezbedio prolazak u dalji tok takmičenja.

U daljem toku takmičenja, Zoranino samopouzdanje na sceni se samo pojačavalo, pa su njeni nastupi postajali sve bolji i bolji, a upravo ta činjenica, dovela je ovu mladu i perspektivnu devoju do samog superfinala takmičenja.

Zorana Stefanov – učešće u rijaliti programu „Zadruga“

2017. godine, Zorana Stefanov je postala jedna od takmičarki rijaliti programa „Zadruga“ koje se emituje na televiziji „Pink“.

Kao povod svog ulaska u „Zadrugu“, Zorana je navela svoju želju da se potpunije predstavi široj javnosti i da stekne podršku publike koja će joj biti potrebna za dalji nastavak muzičke karijere koju planira da izgradi.

Ime i prezime: Zorana Stefanov

Datum i mesto rođenja: 15. avgust 1996. godine, Obrenovac, Srbija

Zanimanje: Pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/zorana.stefanov

Instagram: https://www.instagram.com/zorana_stefanov/ (zorana_stefanov)

Youtube: nije poznat lični kanal

Twitter: nije poznato

Sponzorisano:

Loading...
loading...