Muzičari

Gabrijela Pejčev – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Gabrijela Pejčev, pevačica, rođena je 10. marta 1992. godine u Dimitrovgradu.

Ova srpsko-bugarska pevačica se najviše proslavila kada je ušla u rijaliti “Farma” i u njemu ostala tri meseca izazivajući mnogo različitih reakcija među gledaocima koji prate ovakvu vrstu programa.

Široj publici, Gabrijela može biti poznata ukoliko su gledali film “Južni vetar”.

Na početku filma, Gabrijela Pejčev se pojavljuje kao ona sama i peva pesmu “Luda po tebe” koju originalno izvodi bugarska pevačica Kamelija, a koja je zapravo pesma koju znamo u izvođenju Lepe Brene (Luda za tobom).

Sve je počelo kada se prijavila za popularno muzičko takmičenje Pinkove zvezde i došla do finala u prvoj sezoni koja se odigravala 2014/15. godine.

Poreklo i obrazovanje Gabrijele Pejčev

10.marta 1992. godine, u Dimitrovgradu je rođena Gabrijela Pejčev. Odrastala je u rodnom gradu gde je završila osnovnu i srednju školu.

Muziku je oduvek volela i pevala je u horu dok je pohađala osnovnu školu. Kasnije, u srednjoj školi, njeno bavljenje muzikom je postalo ozbiljnije.

Kada je završila srednju školu, odlučila je da ode u Sofiju (Bugarska) i da tamo upiše fakultet. Studirala je bugarski jezik i književnost.

2014.godine Gabrijela je odlučila da se prijavi za učešće na takmičenju Pinkove zvezde.

Takmičenje Pinkove zvezde i Gabrijela Pejčev

Kako je već pevala i shvatila da želi da se bavi ovim poslom, Gabrijela je odlučila da okuša svoju sreću na poznatom takmičenju Pinkove zvezde. Tada je imala 23 godine.

Takmičenje Pinkove zvezde je u tom trenutku počinjalo, odnosno trebalo je da se snimi prva sezona i svi su pričali da ovo takmičenje obećava. Autor čitavog takmičenja je Željko Mitrović, a organizatori televizija Pink i City records.

U okviru 49 emisija nastupaju različiti pevači i pevačice koji su prošli audiciju, žiri ocenjuje takmičare i po principu eliminacije bira se najbolji izvođač.

U prvoj sezoni voditelj emisije bio je Milan Kalinić, a prva epizoda je prikazana septembra 2014. godine.

Pravila takmičenja su veoma interesantna. Naime, članovi žirija sede na stolicama koje imaju hidraulični mehanizam i sa svoje leve i desne strane imaju po jedan taster, zelene i crvene boje. Ukoliko se pritisne zeleni taster, stolica kreće na gore, dok je crveni spušta.

Žiri ne može da vidi kandidata koji peva sve dok ne podigne stolicu pritiskom na zeleni taster. Takmičar ne može da otpeva drugu pesmu po redu ili da porazgovara sa žirijem sve dok se najmanje tri stolice ne podignu.

Ukoliko žiri odluči da prođe dalje preko deset kandidata, onda oni idu u tzv. baraž, pa se žiri povlači i posle toga bira deset takmičara koji idu u sledeći krug.

U prvoj sezoni takmičenja, u kojoj je nastupala Gabrijela Pejčev, u žiriju su bili popularni i dokazani pevači Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Miroslav Ilić, Bora Đorđević i tekstopisac Marina Tucaković.

Gabrijela Pejčev je pobrala velike simpatije publike i žirija. Uglavnom je birala pesme Cece Ražnatović koje inače voli da peva i izvodi ih veoma dobro. Izdvajala se od ostalih takmičara svojim izgledom, talentom i harizmom.

Gabrijelu je na takmičenju prilično podržavala njena majka Slavica koja je često sedela u bekstejdžu. Takođe, ogromna podrška bio joj je i otac kome je ne malo puta odlučivala da posveti pesmu pre nastupanja. Na žalost, otac joj je 2015. godine preminuo od karcinoma pluća.

Gabrijela Pejčev je uspela da stigne do finala emisije Pinkove zvezde zajedno sa Majom Milošević, Zenaidom Đukić, Aleksandrom Aleksić, Bojanom Golubović, Danilom Živkovićem, Nemanjom Maksimovićem, Milošem Radovanovićem, Slobodanom Radanovićem, Mlađenom Tošovićem i Ivanom Kurtićem.

Finalno veče se održalo 27. juna 2015. godine u Šimanovcima, a pobedu je odneo pevač Ivan Kurtić.

Snimanje prvog singla i ulazak na rijaliti Farma

Iste te godine (2015), u decembru mesecu, Gabrijela Pejčev je zahvaljujući popularnosti koju je stekla u Pinkovim zvezdama, ali i svom talentu i izgledu, uspela da snimi prvi singl.

Radni naslov je bio “Ne dam nikom da me zeza”. Pored porodične tragedije i smrti oca, ona je skupila snagu i nastavila da se bori.

Svoj prvi singl je snimila neposredno pre ulaska na rijaliti Farma 6, ali je njen produkcijski tim koji je stajao iza ove nove muzičke numere odlučio da za objavljivanje singla sačeka kraj rijalitija Farma, što je bio pravi potez.

Ulazak u rijaliti Farma 6 doneo je Gabrijeli veliku popularnost u tabloidima, naročito nakon različitih skandala koji prate ovakvu vrstu programa. Prvo se govorilo o njenoj ljubavnoj romansi sa Radetom Lazićem, manekenom.

Potom je  imala ljubavnu priču sa Semirom Džankovićem, oženjenim kolegom i ovaj skandal je punio stupce mnogih novina.

Kako stoji u člancima žute štampe, Gabrijela i Semir su se upoznali još na Pinkovim zvezdama i bili su u vezi više meseci, bez obzira na to što je Semir bio oženjen. Semirova supruga je ipak ostala u braku sa njim i rešila da pređe preko nevere.

Na kraju Farme 6, Gabrijela je uspela da osvoji peto mesto. Kada je napustila rijaliti šou, ušla je u vezu sa Milošem Medenicom, rukometašem. Verili su se, ali nakon nekog vremena su i raskinuli veridbu.

Sledeće godine (2016), Gabrijela Pejčev je dobila priliku da bude specijalni gost na velikom koncertu poznatog pevača Miroslava Ilića koji je on održao u Bugarskoj.

Svoj drugi singl pod nazivom “Nisam udata”, Gabrijela Pejčev je objavila februara 2017. godine.

U intervjuima je davala izjave da je pristalica estetske hirurgije.

2018.godine ova provokativna pevačica je dobila priliku da otpeva bugarski hit pevačice Kamelije “Luda po tebe” na početku domaćeg filma “Južni vetar” koji je imao izuzetno veliku gledanost.

Ime i prezime: Gabrijela Gabi Pejčev

Datum i mesto rođenja: 10. mart 1992. godine, Dimitrovgrad

Obrazovanje: studije bugarskog jezika i književnosti u Sofiji

Zanimanje: pevačica (pop-folk)

Instagram: @gabrijela_pejcev_official

Poznate pesme: Ne dam nikom da me zeza, Na pola, Luda po tebe, Ja te još uvek volim, Nisam udata

Sponzorisano:

Loading...
loading...