Muzičari

Ivana Elektra – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Poznata estradna zvezda, Ivana Elektra, u javnosti je poznata kao neko bez dlake na jeziku. Uvek spremna da odgovori na pitanje novinara, otvoreno kritikujući svoje kolege i koleginice, zbog čega je sa mnogima ulazila u sukob.

Ova ekstravagantna četrdesetomogodišnjakinja, pored svoje muzičke karijere, slavu je stekla pojavljivajući se u jednom od najgledanijih reality show programa pod nazivom “Parovi“.

Mediji je često povezuju sa muškarcima koji su oženjeni ili se bave nekakvim ilegalnim poslovima.

Ono što je poznato je da Ivana voli mlađe muškarce, te često svoje veze krije od očiju javnosti.

Vrlo je kontraverzna i svoju kontraverznost u stvarnom životu prenosi na svoja dela, odnosno svoje pesme.

Ivana Elektra je poznata po singlovima “Prva liga“; “Srce moje“, kao i “Lomi mala“.

Skandali joj nisu strana pojava, čak šta više, ona u njima uživa. Reći ćemo ponešto o kontraverznom životu ove estradne ličnosti, njenoj pojavi na muzičkoj sceni, o njenom učešću u reality programu, kao i o njenoj pojavi na filmskom platnu.

Muzička karijera Ivane Elektre

Nakon dužeg vremena provedenog u studiju, Ivana Elektra objavljuje album pod nazivom “Spremna na sve“. Album je objavljen 2007. godine, a pored naslovne pesme, na njemu su svoje mesto našle sledeće numere: “Milenijum“ pesma čiji je aranžman radio Dream Team, a muziku i tekst Ivana Jovanović; “Pijana od ljubavi“ je numera pod rednim brojem dva, muziku, tekst i aranžman za ovu pesmu radila je popularna Grupa Luna čiji je osnivač Čedomir Raičić, poznatiji kao Čeda Čvorak.

Ova grupa je učestvovala na Beoviziji 2004. godine i 2005. godine, a njihova najpopularnija pevačica je Maja Marinković. Ova saradnja je bila pun pogodak, s obzirom da je pesma odlično prihvaćena od strane publike.

Sledeća numera na albumu je “Ledena Madona“, za koju je aranžman radio D.K. Struja, dok je muziku radila Ivana Jovanović, a tekst Biljana Vujović. Aranžman za pesmu “Đurđevdan“ radio je Mirko Čajić, dok se muzikom i tekstom pozabavio Tradicional.

Pesme “Tvrdoglava“; “Po dobrom me pamti“ i “Alergična na ljubav“ takođe su pronašle svoje mesto na albumu, za sve tri je aranžman radio D.K. Struja, tekst je pisala Ivana Jovanović, dok je muziku za pesmu “Tvrdoglava“ pisala poznata pevačica Leontina, za drugu pesmu je to uradio Arash, dok je za pesmu koja se pojavila na Radijskom Festivalu 05 “Alergična na ljubav“ muziku pisao Saša Milošević Mare, jedan od naših najpoznatijih kompozitora i aranžera.

Nakon malo duže pauze, Ivana Elektra se ponovo vratila na muzičku scenu, čime je obradovala mnoge fanove.

Pesme koje su najviše puta pregledane na Youtube- u su: “Lomi mala“ duet sa DJ Buka & Ermano koji je objavljen 2014. godine, a broj pregleda je 1 933 384. Muziku je radila Ivana Jovanović, a sa njom je tekst zajedno radio Ermano. Aranžman je uradio Pavle Radulović.

Pesma “Srce moje“ objavljena je 2016. godine, a uspela je da postigne 762 026 pregleda. Muziku i tekst za ovu pesmu radila je sama pevačica, dok je aranžman radio Pavle Radulović.

Ivana je snimla duet sa pevačem Jovanom Perišićem koji je postao hit među publikom. Pesma nosi naziv “Šampanjac“, koja je na youtube- u postavljena 2015. godine, a broj pregleda koji je dostigla iznosi 505 185.

Učešće u reality- u Ivane Elektre

Popularna plavuša još jednom je iznenadila javnost odlukom da se pojavi u jednom od najpopularnijih reality show programu “Parovi“ 2015. godine.

Do poslednjeg časa je bilo neizvesno ko će sve učestvovti u ovom megapopulanom televizijskom show programu, a pored Ivane Elektre u njemu su svoje mesto našle pojedine javne ličnosti, kao što su hrvatski stilista Neven Ciganović, glumica i model Aleksandra Grdić, pevačica Vesna Rivas, kao i već oprobane reality zvezde poput Mikija Đuričića i Miljane Kulić.

Elektrin honorar na nedeljnom nivou iznosio je 1 000 eura. Ivana Elektra se nije dugu zadržala u “Parovima“, nakon vanrednog izbacivanja, dobila je najmanju podršku glasova, te je stoga morala da napusti reality.

Pojava na filmu, ljubavni život Ivane Elektre

Zanosna plavuša, rođena 1970. godine, ovoga puta oprobala se u glumi, naime ona će se pojaviti u akcionom trileru “Someone Dies Tonight“, koji bi u bioskope trebalo da izađe u Novembru mesecu 2019. godine.

Film režira Aurelio Toni Agliata, a glavne uloge su dodeljene Eric- u Robertsu, Tomu Sizemor- u. Naime, produceti su zapazili Ivanu na jednom od njenih nastupa, prilikom čega su je pozvali na probno snimanje.

Elekra se oduševila što je dobila priliku da stane rame uz rame sa tako velikim glumcima, Eric Roberts je stariji brat poznate glumice Julie Roberts. Kako smo uspeli da saznamo, producenti ovog filma veoma su zadovoljni Ivaninom glumom.

Prošle godine se spekulisalo da je Ivana Elektra u vezi sa oženjenim političarem. Kako su medije pisale, Ivana se tajno viđala sa mlađim i oženjenim političarem, što ona nikada zvanično nije potvrdila.

U javnosti su “iscurele“ prepiske u kojima Elektra navodno razmenjuje eksplicitnije poruke i fotografije sa dotičnim političarem.

Ime: Ivana Elektra

Profesija: estradna zvezda

Visina: /

Težina: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...