Muzičari

Olja Bajrami – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Olja Bajrami je jedna od najpopularnijih bosanskih pop pevačica mlađe generacije, a svoju muzičku karijeru je započela 2006. godine, te se danas može pohvaliti velikim brojem hitova, među kojima je najpopularnija njena relativno nova pesma „Mjesečar“.

Olja Bajrami – biografija 

Pevačica je rođena u Doboju, u Bosni i Hercegovini, 21. marta 1986. godine, gde je i završila osnovnu i srednju školu.

Nakon toga, Olja se preselila u Sarajevo, gde je upisala Fakultet Političkih Nauka, gde je u okviru jedne modne revije nastupila i kao pevačica.

Kako sama Olja ističe, tada ju je čula popularna Vesna Mrak, koja joj je predložila da počne da se bavi pevanjem, te je tako i uplovila u muzičke vode, a u kojima je danas jedna od mlađih i veoma popularnih regionalnih zvezda.

Muzička karijera Olje Bajrami 

Svoju pevačku karijeru, Olja je započela 2006. godine, ali je najzapaženije uspehe na estradi ostvarila kada je 2012. godine, izdala hit pesmu „Pola Balkana“, te iste godine i snimila duet sa svojim kolegom Milanom Dinčićem Dinčom – „Promaja u glavi“.

  1. godine, u saradnji sa svojim prijateljem iz detinjstva, Sašom lazićem, izdaje hit „Na moru Crne Gore“, te slede numere – „Ludi od rođenja“; „Andoli“; „Aperitiv“ i „Loša navika“.
  1. godine, Olja je snimila popularnu duetsku pesmu sa kolegom Urošem Živkovićem „Stanje za plakanje“, a zatim i pesmu „Dao si mi zeleno“ i „Mjesečar“, koje su postale najslušanije pop numere širom regiona.

Tekuće 2018. godine, izašle su još dve Oljine pesme, koje su veoma slušane – „Nek pukne grom u ruzmarin“ i „Promaja u glavi“.

Među ostalim Oljinim hitovima, koje sva publika rado peva na njenim nastupima u klubovima i diskotekama su i – „Sačmara“; „Amnezija“; „Panika“ i „Izbriši moj broj“.

Iako nikada nije imala loša iskustva sa ljudima na estradi, Olja ipak ima mali krug prijatelja iz javnog posla, a među njenim kolegama koje izuzetno voli i poštuje i sa kojima se i privatno druži su – Zorica Marković; Enis Muslimović (sin popularnog pevača Halida Muslimovića); te Stefan Živojinović (sin Lepe Brene, takođe mladi pevač); Gabrijela Pejčev; Milan Dinčić Dinča; Goran Ratković Rale (muzički producent i tekstopisac); Mirza Hamzić; Sanja Đurić i Aysela.

Privatni život Olje Bajrami 

Mlada pevačica, nikada nije bila meta tabloida zbog bilo kakvih skandala ili poroka, te je već duže vreme u vezi sa momkom koji nije iz javnog života, i koji joj je velika podrška i oslonac u njenoj karijeri.

Olja ističe da joj prija kada je porede sa slavnom prezimenjakinjom i sunarodnicom, Selmom Bajrami, a među svoje najbolje prijatelje ubraja svoju rođenu sestru i majku, te i Sašu Lazića i Dragana Gagija.

Kako često voli da istakne, sve što je do sada postigla i zaradila u karijeri, jeste zahvaljujući njenom ličnom trudu i zalaganju, ali kaže da na cipele koje obožava uvek može da potroši više nego što zaradi. 

U slobodno vreme, Olja voli da se opušta na putovanjima, ali kaže i da redovno energiju crpi iz meditacije kao i napornih treninga u teretani, kojima i održava svoju besprekorno vitku liniju.

Kao svoj savršen dan, poznata pevačica navodi svaki onaj dan koji završi ispunjenjem zadatih obaveza i ciljeva, te kada ustane oko 10h obično se prvo čuje telefonom sa sestrom i roditeljima koji su u Doboju, pa onda napravi svoj spisak obaveza, koji kada završi, ispunjena i srećna, može da ode na počinak.

Kao svoje najveće poroke, lepa bosanska pevačica navodi kafu i cigarete, dok narkotike nikada nije probala, i smatra da su joj za pozitivnu energiju dovoljni ljubav najbliže porodice i prijatelja i uspeh koji ostvaruje na profesionalnom planu.

Olja se pre nekoliko godina suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom – karcinomom štitne žlezde, te je nakon uspešne operacije shvatila da treba da više brine o svom zdravlju, i danas je pobornik zdrave ishrane i redovnog vežbanja i meditacije.

Poznata pevačica o sebi često iskreno kaže i to da od kućnih poslova nikako ne voli da usisava podove, da joj samoća nekada prija, te da je njen najveći strah – strah od pauka, te da ima vrlo izraženu arahnofobiju i da planira da potraži savet stručnjaka zbog toga.

Iako je često pitaju za njenu prelepu kosu, Olja kaže da ne postoji nikakva posebna tajna, te da i pored redovnih tretmana kod frizera, ona povremeno na svoju kosu stavlja i majonez.

Mlada pevačica je vrlo aktivna na društvenim mrežama, veruje u prijateljstva i ljubav, kao i u Boga, te je zahvalna za svoje zdravlje i uspeh koji je do sada postigla, i kaže da svakome savetuje da nikada od svojih snova ne odustaje, već da se bori za ono što iskreno želi.

Kao i veliki broj svetskih zvezda, Olja ističe da veruje u kristaloterapiju i da sa sobom uvek nosi dva omiljena kristala „Citrin“ i „Tigrovo oko“, koji joj kako veruje daju energiju i iz kojih crpi snagu i pozitivnost kojom zrači.

Iako se zbog bolesti, mlada pevačica borila sa viškom kilograma, zahvaljujući redovnim vežbama i zdravoj ishrani, ona danas izgleda bolje nego ikada, te joj prijaju pohvale i komplimenti, i trudi se da svaki dan ide u teretanu, te da svakih dvadeset dana uradi dubinski kozmetički tretman lica, kako bi sačuvala svoj prepoznatljiv mladalački izgled.

Ime i Prezime: Olja Bajrami

Nadimak: Mrvica

Datum i mesto rođenja: 21. mart 1986. godine, Doboj, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: pop pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/olja.bajrami.official/

Instagram: https://www.instagram.com/oljabajrami/

Twitter: https://twitter.com/BajramiOlja

YouTube: https://www.youtube.com/user/OljaBajramiOfficial

Sponzorisano:

Loading...
loading...