Muzičari

Savo Perović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Intrigantni novi učesnik „Zadruge 2“, pevač Savo Perović, široj javnosti je najpre postao poznat kao učesnik takmičenja „Zvezde Granda“, da bi trenutno postao takmičar jednog od najgledanijih reality programa na našim prostorima i uopšte na Balkanu.

Sada ćemo u nastavku teksta videti njegovu biografiju.

Savo Perović – biografija

Savo Perović je rođen u Podgorici, u Crnoj Gori, a njegova majka je poznata Suzana Perović Blondy, koja je takođe učestvovala u reality programu „Snajke“, a koji se emitovao na TV-u „Happy“.

Mladi momak Savo Perović je pokazao neosporan pevački talenat kada se prijavio za takmičenje „Zvezde Granda“ 2013. godine, ali kako je konkurencija bila veoma jaka, on nije tada postigao veći i zapaženiji uspeh, pa se ponovo za isto takmičenje prijavio i u sezoni 2015. godine, kada je i žiri i publiku oduševio i pevanjem ali i izvanrednim scenskim nastupima, koji su oduševili i tada najveću kritičarku u žiriju, pop divu Jelenu Karleušu.

Najveće oduševljenje je Savo Perović izazvao kada je izveo Karleušinu pesmu na sceni, naravno propraćenu izvanrednom koreografijom, pa mu je Jelena tada rekla da ima potencijal da postane velika zvezda i nove gay ikona, što kako je tada istakla, može samo neko ko je veliki pevač i ko se ne boji izazova i truda i ulaganja u karijeru.

Da pogledamo sada kako se razvijala njegova karijera.

Savo Perović – poznati pevač i reality takmičar sasvim privatno

Za vreme takmičenja u „Zvezdama Granda“ 2013. godine, u javnost su dospele optužbe jedne maloletne devojke koja je tvrdila da je Perovićeva bivša devojka koja je sa njim bila šest meseci, te su i razmenjivali intimne fotografije, i optužila ga da ju je iskoristio, ali mladi pevač nije želeo da komentariše takve navode.

Manje je poznato da je Savo Perović bio u emotivnoj vezi sa pevačicom i sa sadašnjom „reality cimerkom“, Marijanom Zonjić, ali ni jedno od njih se u „Zadruzi 2“ nije ponašalo pak ni kao da se poznaju, te je prelepa plavuša trenutno u vezi sa Adamom Đoganijem.

Takođe se spekulisalo da je pevač bio u emotivnoj vezi sa koleginicom Sandrom Rešić, ali on nije želeo da u medijima komentariše na tu temu.

Jedna od najuspešnijih Savinih pesama jeste duet sa kontroverznom reperkom Sajsi MC, koja se zove „Derište“, a on sam kaže da je oduševljen i pesmom i saradnjom sa poznatom koleginicom.

Za sebe pevač Savo Perović kaže da je sasvim jednostavna i prirodna osoba, te koja i kod drugih ljudi ceni iskrenost i vedar duh, i najviše voli da provodi vreme sa ljudima koji su mu po najpre i karakteru i temperamentu slični.

Mladi pevač ističe da mu je majka Suzana najveći uzor, ali i oslonac i podrška u životu, te da ima želju da se ostvari kao suprug i otac, i da postane uspešan pa da dalje on održi svoj veliki koncert u „Areni“ u Beogradu.

Pored pesme „Derište“, Savo Perović je izdao i singlove „Kockar“ (duet pesma sa Aleksandrom Džidžom Stojković) i „Odelo“, a vredno radi na novim pesmama i svom prvom albumu, a želja mu je da se u reality programu ispromoviše i da pokaže koliko je zanimljiv i duhovit.

Iako su u medijima bile česte spekulacije koje su vezane za seksualnu orijentaciju mladog Save, Perovića, on ističe da iako nije homoseksualac, pak podržava svačije pravo na slobodu u svakom smislu, te i citira Jelenu Karleušu, da samo velike zvezde mogu imati čast da budu proglašene za „gay ikone“.

Inače je mladi pevač Savo Perović i veliki ljubitelj tetovaža, te pak ima na oba ramena po jednu zvezdu, a na grudima istetoviranu pticu u letu, a pevač smatra da nije sramota da se slika nag i ističe da se uopšte ne stidi fotografija koje su pomenute 2013. godine dospele u javnost.

Ime i Prezime: Savo Perović

Nadimak: „derište“

Datum i mesto rođenja: Podgorica, Crna Gora

Zanimanje: pop pevač; reality takmičar

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/savo.perovic.52

Instagram: https://www.instagram.com/savo_perovic_je.deriste/

Twitter: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...