Muzičari

Marko Gačić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Marko Gačić je mladi pevač koji se proslavio kao takmičar u „Zvezdama Granda“, te će u daljem nastavku teksta biti nešto više reči o karijeri i privatnom životu ovog perspektivnog mladića, pred kojim je tek svetla budućnost na estradnoj sceni.

Marko Gačić – biografija

Popularni mladi pevač iz „Zvezda Granda“, Marko Gačić, rođen je u Beogradu 22. maja 1996. godine, a otac mu je popularni muzičar Mikica Gačić, te mu se majka zove Gordana i ima i rođenog brata i sestru.

Marko Gačić je za vreme takmičenja u pomenutom muzičkom šou programu, počeo emotivnu vezu sa koleginicom Goranom Babić, sa kojom se i venčao 2017. godine te imaju i ćerkicu Nikolinu i sina Tadeja, i žive u porodičnoj kući sa ostatkom porodice Gačić, pa se često šale da u tom domu žive čak četri generacije ove familije, poznate na našoj muzičkoj sceni.

Naime, u Beogradu u porodičnoj kući žive i baba i deda Marka Gačića, kao i njegovi roditelji i brat i sestra, te on na posebnom spratu porodične kuće živi sa suprugom i ćerkom Nikolinom i sinom Tadejom.

U rodnom Beogradu je Marko Gačić završio osnovnu i srednju školu, a svoje osnovno muzičko obrazovanje je stekao u osnovnoj i dalje u srednjoj Muzičkoj školi „Josip Slavenski“, takođe u Beogradu.

U takmičenju za „Zvezde Granda“ u sezoni 2013/2014. godine, Marko Gačić je ostvario odličan uspeh i ušao je u veliko finale u kome je i osvojio četvrto mesto.

Mada se sve vreme takmičenja spekulisalo da je Marko Gačić uplovio u romansu sa koleginicom Goranom Gogom Babić, koja je bivša članica popularnog tria „đavolice“, ipak su oni to uspešno skrivali od medija sve do 2016. godine, kada je prelepa pevačica ostala u drugom stanju.

Nakon što se Gorana porodila i na svet donela ćerku Nikolinu iste te2016. godine, par se venčao u oktobru 2017. godine, neposredno pre proslave Nikolininog prvog rođendana, a mladi bračni par je sredinom ove godine dobio i sina Tadeja.

Marko Gačić – muzička karijera

Mada se znalo u takmičenju „Zvezde Granda“ da je Marko Gačić sin poznatog pevača Mikice Gačića, koji je često i sam pratio sina na nastupima u ovom šou, ipak je mladi Marko svima i dokazao da ima izvanredan muzički talenat, pre svega izvodeći izuzetno teške numere starijih izvođača, a posebno je oduševio tadašnjeg člana žirija, sada već pokojnog Šabana Šaulića, čije je pesme često pevao, i odlično izvodio takozvane „dvojke“.

Iako je i pre učešća u popularnom takmičenju, Marko Gačić često nastupao sa svojim ocem Mikicom i pratio ga na gostovanjima, te sa njim pevao, smatra se da je zvanično karijera ovog momka počela nakon što je 2014. godine u „Zvezdama Granda“ u velikom finalu zautzeo četvrto mesto u konačnom plasmanu.

Iako je poznati pevač i harmonikaš Mikica Gačić, sarađivao sa skoro svim velikim imenima sa naše estrade, te je poznat i po svojoj poskočici „Što volim, što sam došo“, Marko Gačić je već više puta istakao da za vreme takmičenja u „Zvezdama Granda“ nije imao nikve posebne tretmane ni protekciju i da je sve morao da postigne sam, svojim radom i trudom, mada mu je otac naravno svojim iskustvom i savetima pomogao da postane bolji u nekim svojim nastupima.

Iste te 2014. godine je kao nagradu za odličan plasman u finalu, Marko Gačić dobio da snimi numeru „Majko moja, moj anđele“, a zatim je naredne 2015. godine snimio i numeru koja je bila duet sa pokojnom pevačicom Jelenom Krsmanović „Zaljubljeni mi smo“, kao i singl pesmu „Ti i ja“.

Naredne 2016. godine je Marko Gačić snimio numeru „Ludo srce“, a već 2017. godine i hit singl „Moja vilo“, a najnoviji singl mladog pevača koji je izašao 2018. godine u saradnji sa Kikom, zove se „Topčina“.

Marko Gačić – privatni život

Za vreme takmičenja „Zvezde Granda“, Marko Gačić je upolovio u romansu sa prelepom Goranom Gogom Babić, koja je jedno vreme pevala kao članica benda „Đavolice“, a potom je počela i solo karijeru, a manje je poznato da je ona bila i takmičarka reality programa „Hotel Maldivi“ koji se emitovao na TV „Happy“, te i da je tada bila u emotivnoj vezi sa dvostrukim pobednikom „Parova“, Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Kako je Gorana bila takmičarka u sezoni „ZG“ 2013/2014. godine, kada i njen sadašnji suprug, ali je ispala iz daljeg takmičenja već u trećem krugu, ona i Marko Gačić su mogli da od medija sakriju romansu, mada se prelepa pevačica prijavila za narednu sezonu takmičenja u 2015/2016. godini, i tada je ostvarila bolji plasman, pa je Saša Popović odlučio da oformi bend „Đavolice“, koji su pored Gorane Babić činile i još dve atraktivne pevačice, Teodora Džehverović i Tamara Milutinović, ali kako nisu imale nekih većih uspeha, pomenuti trio se ubrzo nakon formiranja i raspao.

U medijima se dosta često spekulisalo o romansi mladog para, ali su oni sve to uspevali da zadrže za sebe, sve dok se u medijima 2016. godine nije saznalo da je Gorana trudna i tada je ona ipak i odlučila sa Markom, da obeodane svoju vezu, te su iste te godine u maju mesecu dobili ćerku Nikolinu.

Mada je mladi par bio rešen da se iste te godine i venča, ipak su slavlje odložili dok se Gorana ne snađe oko majčinskih obaveza i svadba je održana oktobra 2017. godine u Beogradu, uz prisustvo velikog broja Markovih kolega sa estrade, a malo pre proslave Nikolininog prvog rođendana.

Kako je Marko Gačić ostao da živi u porodičnom domu sa svojim dedom i ocem, to je Nikolina odrastala u krugu velike porodice, a Gorana je često isticala kako ima veliku pomoć od svoje svekrve Gordane Gačić, te da joj je svekar Mikica velika podrška i puno joj pomaže savetima u vezi karijere pevačice.

Inače, i Gorana Babić je imala od koga da nasledi pevački talenat, jer se i njen stric takmičio u muzičkom programu „Nikad nije kasno“, čiji je autor Saša Žika Jakšić, koji je takođe jedan od čelnika „Grand Produkcije“.

U junu 2019. godine je Marko Gačić dobio iz braka sa prelepom suprugom Goranom, i svoje drugo dete, sina koji je dobio ime Tadej, i koji je već omiljeni mali član srećne porodice, a kome se svakako najviše obradovala starija ćerka mladih „Zvezda Granda“ Nikolina.

Marko Gačić je proslavio rođenje sina sa svojim prijateljima sa estrade, te je u šali za medije istakao da je u domu Gačića sada osam članova, i da se svi raduju novom malom mezimcu, koga će sigurnionmajvišpe da razmaze deda Mikica i pradeda.

Iako je mladi Marko Gačić za vreme takmičenja u „ZG“ imapo lepu i vitku liniju, i bio baš pravi miljenik tinejdžerki, on se u međuvremenu dosta ugojio, a prema nekim medijima je njegov višak kilograma veći za oko trideset od optimalnog, on se trudi da sve pravovremeno skine, te se hrani zdravo i redovno vežba, mada mu ne polazi za rukom, te se često šali da je sve to posledica ljubavi koju mu pruža supruga Goga, kao i njene ljubavi prema kuvanju, a njegove ljubavi i prema hrani.

Marko Gačić i Gorana se nadaju da će Tadej biti mirna beba kakva je bila i Nikolina, mada kažu da su srećnio jer imaju veliku podršku bake i prabake, i sada je i Goga već dovoljno iskusna pa veruju da će im sa malenim sinom biti mnogo mlakše da se snađu.

Inače je ovaj mladi par jedan od retkih koji nije poznat po nekim skandalima i napisima medija koji im mogu narušiti ljubavnu idilu, te se trude da se ugledaju na svoje roditelje, i imaju zaista baš i ogromnu podršku u svemu, ali i neprocenjive savete iskusnijih od sebe, pa kažu da će biti presrećni ako budu imali takvu ljubav i slogu kao Markovi baba i deda i otac i majka.

Marko ima veliki broj nastupa u zemlji i regionu, što sam, što sa ocem Mikicom, pa je Gorana trenutno više posvećena brizi o deci, ali svakako ni ona ne želi da zapostavi karijeru pevačice, pa kaže da je samo na kratkom porodiljskom odsustvu, te da ubrzo planira da snimi i svoj prvi album.

U međuvremenu mladi Marko Gačić prikuplja materijal za svoj album prvenac, te ima veliku tremu, ali ne izostaje pomoć oca Mikice, ali i velikih pevačkih imena naše estrade koji su redovni gosti u domu Gačića, te je svestan da en sme da razočara ni publiku ali ni muzičare od kojih je celoga života učio i kojima se divio.

Povodom rođenja sina Tadeja, Marko Gačić je na svom zvaničnom Instagram profilu napisao svojoj supruzi Gogi emotivnu poruku – „Volim svoju ljubav koja mi je podarila dva anđela, najviše na svetu!“.

Uz navedenu emotivnu izjavu, Marko Gačić je objavio i svoju fotografiju u pocepanoj majici, nakon što je sa prijateljima proslavio rođenje sina, a potom je nekoliko dana kasnije otišao po suprugu i malenog Tadeja u porodilište u društvu starije ćerkice Nikoline.

Kako je kasnije u medijima i pisano, mladi roditelji Marko i Gorana su dali ovo baš prelepo ime svom sinu u zajedničkom dogovoru i jer je značenje zaista posebno i Tadej predstavlja nekoga ko je „darežljiv, velikodušan; dobar čovek; duša od čoveka“ ako se posmatra poreklo imena iz staro-hebrejskog jezika.

Ime i Prezime: Marko Gačić

Nadimak: „mali Gačić“ (kako ga je prozvao Dragan Stojković Bosanac)

Datum i mesto rođenja: 22. maj 1996. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: pevač pop i folk muzike; finalista „Zvezda Granda“

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/marko.g.gacic

Instagram: https://www.instagram.com/marko.gacic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...