Muzičari

Nataša Djordjević – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Nataša Đorđević je naša popularna pevačica narodne i folk mzika, koja u bogatoj muzičkoj karijeri ima nebrojene hitove, te iako u poslednje vreme nije toliko medijski zastupljena, njena slava ne jenjava, i u nastavku teksta će biti nešto više reči o karijeri i privatnom životu ove lepe brinete.

Nataša Đorđević – biografija

Popularna pevačica Nataša Đorđević je rođena 13. maja 1974. godine u Beogradu, te je od 1990. godine postala aktivna na muzičkoj sceni, i iza sebe do danas ima mnogo hitova i 13 solo albuma, a intrigantan je medijima i njen privatni život.

Pevačica Nataša Đorđević iz braka sa nevenčanim suprugom Goranom Živkovićem, ima sina Aleksandra, i sa njim živi u Beogradu.

Mada je Nataša Đorđević bila jedna od najvećih zvezda naše estrade, te je imala odličnu karijeru i bila popularna na tekleviziji kao i na nastupima širom zemlje i regiona, ona je morala da stavi dužu pauzu na muzičku karijeru zbog probelma u privatnom životu, te se povukla sa scene na punih sedam godina, i njeno poslednje pojavljivanje je bilo na „TV „Grand“ 2017. godine, kada je izvela numeru „Sve mu veselo bilo“.

No čini se da je lepa brineta Nataša Đorđević ostavila najzad sve probleme iza sebe i da je rešena da opet vrati svoju staru slavu, te je ona početkom ove godine izdala singl „Žena tvojih snova“, te je značajno promenila i imidž i sada izgleda dosta mlađe ali je i dalje prava dama i kao i uvek sve nosi sa merom i ukusom, kako je bilo i kada je počinjala svoju muzičku karijeru.

Muzička karijera Nataše Đorđević

Pevačica Nataša Đorđević je aktivno počela da se bavi muzikom pomenute 1990. godine, kada je snimila svoj prvi solo album „Ti si otrov moj“, te je već naredne 1991. godine izašao njen drugi album „Hej đavole“, a potom 1992. godine i album „Kad tad“.

Smatra se da je najuspešniji album u karijeri Nataše Đorđević onaj koji je izdala 1994. godine, pod nazivom „Uzeo si sve“, a na kome su se kao najveći hitovi izdvojile numere „Uzeo si sve“; „Magija“ i „Avanturista“.

Od pomenute 1994. godine pa do danas, Nataša Đorđević je snimila i sledeće albume – „Prevara“ (iz 1995. godine); „Kletva“ (iz 1997. godine); „Da umrem od tuge“ (iz 1999. godine); „Alal vera“ (iz 2000. godine); „Zaboravi broj“ (iz 2001. godine); „Baš baš“ (iz 2002. godine); „Ne daj me srećo“ (iz 2003. godine); „Neoprostivo“ (iz 2006. godine) i „Koliko ti značim“ (iz 2012. godine), a singl numeru „Trebaju mi pare“ pevačica je snimila 2014. godine.

U toku svoje bogate karijere je Nataša Đorđević sarađivala sa najvećim muzičkim producentskim kućama kod nas, te je snimala za „Jugodisk“; „PGP-RTB“; „Diskos“; „Grand Produkciju“ i „Gold music“, a njeni najpoznatiji hitovi u karijeri su – „Da umrem od tuge“; „Kletva“; „Alal vera“; „Zaboravi broj“; „Golube“; „Splavovi Beograda“; „I da klečiš i da moliš“ i mnogi drugi koje rado peva na svojim nastupima u zemlji i dijaspori.

Popularna pevačica Nataša Đorđević je svoj najnoviji singl „Žena tvojih snova“ izdala za „Grand Produkciju“ u aprilu 2019. godine, i tako pokazala da i dalje može da parira brojnim i mlađim koleginicama, te njena popularnost ne jenjava, i ona je jedna od najvećih uzdanica Saše Popovića, koji joj je i privatno uvek bio veliki prijatelj i podrška.

Privatni život Nataše Đorđević

Poznata pevačica Nataša Đorđević je imala pravu dramu kada je njen nevenčani suprug Goran Živković, 2010. godine po njenim navodima pokušao da je ubije, tako što je nekoliko puta udario svojim u njen automobil, kako bi je izgurao sa puta kojim je vozila.

Naime, kako je pevačica Nataša Đorđević navela, ona je emotivnu vezu sa nevenčanim suprugom Goranom, raskinula 2009. godine, i on je to veoma teško prihvatio, te je jedne večeri kada je vozila majku kod lekara, počeo da je prati svojim automobilom, i nekoliko puta je od pozadi udario sasvim namerno, te je ona ostala na svu sreću prisebna i snašla se da sporednim ulicama dođe pored zgradu u kojoj je tada živela.

Mešutim, na njeno veliko iznenađenje Goran je čekao pevačicu ispred njene zgrade i počeo da udara u njen automobil, pa je Nataša Đorđević počela da opet beži od njega kolima, ali je on pratio svojim automobilom, i pokušao da je izgura sa puta, i Nataša Đorđević veruje da je tada i zapravo pokušao da je ubije, ali je na svu sreću ona uspela da stigne ispred policijske stanice u naselju Mirijevo, i slučaj je prijavila, a Goran je samo nastavio da vozi dalje.

Sve se desilo, kako kaže Nataša Đorđević kada je ona odlučila da ostavi Gorana Živkovića, a sa kojim je živela u nevenčanom braku, a sve jer je on već bio oženjen kada su stupili u vezu, te je u Pojatama imao ženu i dvoje dece, a natašu je ubeđivao da se razvodi i da je sve to već iza njega.

Kako je pevačica Nataša Đorđević saznala da je Goran i dalje sa svojom suprugom, a da se njoj opravdava da u Pojate ide zbog posla, ona je 2009. godine rešila da ga ostavi, ali je on to teško podneo jer je mislio da pevačica ima ljubavnika, i stalno joj je pretio i pokušavao da je vrati.

Nataša Đorđević je kako je sama priznala kada je saznala da Goran ima dvostruki život, otišla kd njega u Pojate i raskinula vezu, ali je pokušala da sa njim i dalje ostane u korektnim odnosima zbog sina Aleksandra, međutim nije imala mira jer je Goran stalno pravio ljubomorne scene i smatrao da je Nataši ljubavnik svaki muškarac sa kojim bi je video.

Pevačica Nataša Đorđević ističe i da ju je nevenčani suprug Goran Živković koštao karijere i da ju je i u finansijskom smislu upropastio, jer je i nakon njihovog raskida zvao njene menadžere i od zakazanih nastupa uzimao novac, jer je lagao da su on i pevačica i dalje u nevenčanom braku.

Iz braka sa Goranom Živkovićem, pevačica Nataša Đorđević ima sina jedinca Aleksandra, koji nosi njeno prezime i za koga stalno ističe da je za nju najvažniji na svetu i da je jedini muškarac za koga bi bila spremna sve da da, jer je majčinska ljubav učinila boljom osobom u svakom smislu.

Kako je godinama pevačica Nataša Đorđević gradila svoju karijeru odličnim glasom i sjajnim interpretacijama narodne muzike, bila je jedna od najvećih zvezda „Grand Produkcije“, ali je na žalost njena karijera trpela kada je ona imala pomenutih privatnih problema, te je napravila dužu diskografsku pauzu.

Pevačica je ranije plenila atraktivnim fizičkim izgledom i bila je poznata po dugoj smeđoj kosi i besprekornoj liniji, ali je nakon drame koju je 2010. godine proživela, počela da se povlači sa scene i promenila je frizuru, te se retko i šminka i sada nosi i dioptrijske naočare, a u celoj strašnoj drami koja se Nataši Đorđević desila, ona kaže da joj je najveći strah bio taj da će njen sin Aleksandar da ostane bez majke, ako bi Goran ostvario sve svoje pretnje.

Ipak je pevačica Nataša Đorđević uspela da sve teške trenutke ostavi iza sebe, te je 22. aprila ove godine izdala za „Grand Produkciju“ novi singl „Žena tvojih snova“, i očekuje se u skorije vreme i njen najnoviji solo album.

Za svoju besprekornu liniju, koju održava od početka svoje karijere, Nataša Đorđević kaže da je zaslužna zdrava ishrana, i da je ona kao medijska ličnost svesna da sebi ne može da dopusti neki zapušten izgled, te je tako uevek na nastupima i snimanjima sređena i tip-top našminkana, dok privatno ne voli uopšte da se šminka, ali zaista redovno trenira i vodi računa o sebi i svom zdravlju uopšte.

Od početka karijere pa do danas, pevačica Nataša Đorđević je menjala boju kose, ali nikada nešto drastično, te je uvek bila ili crnka ili brineta, a kako sama priznaje od nakita najviše voli minđuše i ima ih u zaista velikom broju, i uvek se oblačila vrlo elegantno i sa ukusom, te nikada nije imala ni želju ni potrebu da ističe svoje atribute i da na taj neki način gradi karijeru.

Što se tiče ishrane, Nataša Đorđević kaže otvoreno da izbegava masnu hranu i meso, te da jede puno voća i povrća kao i ribu, ali da pije i puno vode i da sama priroda posla jeste takva da ona ne vodi sedeći način života, mpa nikada nije niu imala problema sa viškom kilograma, jer je tako „utrenirala“ svoj metabolizam.

Ime i Prezime: Nataša Đorđević

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 13. maj 1974. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: narodna i folk pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/natasa_djordjevic_official/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...