Muzičari

Slavica Ćukteraš – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Poznata srpska pevačica Slavica Ćukteraš, bila je jedna od najpoznatijih pevačica iz „Zvezda Granda“, te je obeležila svoju karijeru brojnim pop-folk hitovima, da bi se povukla nakon udaje za golmana Vladimira Vladu Avramova, ali se polovinom ove godine vratila na muzičku scenu, nakon što je objavila singl i spot za pesmu „Budi samo moj“, nakon punih pet godina pauze.

Pogledajmo u nastavku njenu biografiju.

Slavica Ćukteraš – biografija

Pop i folk pevačica Slavica Ćukteraš, rođena je u Šapcu, 28. januara 1985. godine, a sa samo četri godine je počela i da svira violinu, te je i upisala i završila osnovnu i srednju muzičku školu na smeru klarinet i teorijski smer.

Inače je poznata pevačica počela da peva sa svega šest godina, i to pesmu Lepe Brene, iako su joj muzički uzori bili više „zabavnjaci“, Zdravko Čolić; „Bijelo dugme“, ali i Brena i Svetlana Ceca Ražnatović, uz čije je pesme odrastala.

Slavica se za takmičenje „Zvezde Granda“ prijavila 2004. godine, kada je u toj prvoj sezoni, sada već kultnog takmičenja, osvojila šesto mesto u finalu, te je iste godine snimila i svoju prvu pesmu „Život mi oduzmi“, a do danas je izdala i četri solo albuma.

Praktično na vrhuncu svoje karijere, mlada pevačica se povukla iz muzike kako bi se posvetila svojoj porodici, te se nakon udaje za golmana Vladimira Avramova, 2016. godine ostvarila kao majka ćerke Viktorije, a na muzičku scenu se vratila polovinom 2018. godine, sa singlovima „Da bih s tobom ostala“ i „Budi samo moj“, za koje je uradila i muzičke spotove.

Muzička karijera Slavice Ćukteraš

Svoju pevačku karijeru je mlada Slavica Ćukteraš započela upravo 2004. godine, nakon što je posle „Zvezda Granda“ snimila pesmu „Život mi oduzmi“, te je naredne 2005. godine snimila i svoj prvi solo album „Nema pravila“, sa devet pesama, a pored naslovne numere na njemu su se našle i pesme – „Votka“; „Život mi oduzmi“; „Zvaćeš je mojim imenom“; „Navikla“; „Ne gledaj me“; Mona Liza“; „Za mene kraj je, kraj“ i „Prevari me“.

Poznata pevačica je naredne 2006. godine učestvovala na „Grand festivalu“, te je objavila za „Grand produkciju“ i svoj drugi studijski album „Ćiribu, ćiriba“, sa pesmama – „Mrgude“; te i „Nije mi dobro“; „Računaj na mene“; „Hej“; „Okreni njen broj“; „Adrenalin“; „Doći će ti glave“ i „Sudbina“.

Ponovno učešće na „Grand festivalu“, Slavica Ćukteraš je ostvarila 2008. godine kada je osvojila šesto mesto sa pesmom „Ja te samo podsećam na nju“, te je iste godine i izdala svoj treći album „Exclusiva“, gde se pored naslovne pesme nalaze i numere – „Metar ispod zemlje“; te i „Munje i gromovi“; „Trešnje“; „Manija“; „Ružo bela“; „Manastir“; „Mon amour“ i „Ja te samo podsećam na nju“.

Svoj četvrti studijski album je za „Grand produkciju“, Slavica Ćukteraš snimila 2011. godine, pod nazivom „Nevreme“, te su se na njemu našle numere „Loša“; „Ni po srcu“; „Piši lomljivo“; „Savska priča“; „Heroina“; „Maštala“ i „Lomljiva“, da bi posle ovog albuma pevačica napravila pauzu od godinu i po dana, i odlučila da napusti „Grand produkciju“.

Sa pesmom „Prosjak“, Slavica se pojavila na „Pink music festivalu“ 2015. godine, i nakon toga je napravila pauzu u pevanju kako bi se mogla posvetiti porodičnom životu.

Od učešća na festivalima, Slavica Ćukteraš je četri puta učestvovala na „Grand festivalu“, i to pak 2006.godine; 2008.; 2010. i 2012. godine, sa pesmama „Mrgud“; „Ja te samo podsećam na nju“; „Prinče moj“ i „Zrno otrova“ (duetska pesma sa bosanskim pevačem Al Dinom), te je sa Nemanjom Nikolićem na festivalu „Zlatiborska pesma“, otpevala duet „Sudbina“, 2006. godine i na „Pink festivalu“ se predstavila 2015. godine sa numerom „Prosjak“.

U toku dosadašnje muzičke karijere, Slavica Ćukteraš je snimila sledeće singlove i neke poznate duetske numere – „Život mi oduzmi“ (2004. godine); „Voli me“ (2006. godine, duetska numera sa Banetom Mojićevićem); „Mon amour“ (iz 2007. godine); „Zmija i žaba“ (iz 2009. godine, duet sa Ognjenom Amidžićem); „Krvna slika“ (iz 2012. godine); te i pesme „Tačno je“ (iz 2012. godine, duetska pesma sa Dadom Polumentom); „Kao nova“ i „24 sata“ (iz 2013. godine); kao i „Prosjak“ (iz 2015. godine) i „Da bih s’ tobom ostala“ i „Busi samo moj“ (iz 2018. godine).

Privatni život Slavice Ćukteraš

Poznata mlada pevačica je 2015. godine počela da se zabavlja sa golmanom Vladimirom Vladom Avramovim, te kada je u martu 2016. godine saznala da je ostala u drugom stanju, morala je da se povuče iz šou programa „TLZP“ na TV „Prva“, i porodila se u Novom Sadu u oktobru 2016. godine, te postala majka devojčice Viktorije.

U međuvremenu je Slavica Ćukteraš iz Novog Sada pratila svog supruga koji je počeo da igra za FK u Italiji, pa u Dubajiu, te potom i u Japanu, da bi se posle pauze i mirnog života supruge, te i majke i vredne domaćice, pevačica ipak vratila ove godine na muzičku scenu Srbije sa dva nova singla.

U medijima se pre Slavicinog braka sa golmanom, dugo godina spekulisalo o njenoj romansi sa tadašnjim producentom „Grand produkcije“ Sašom Žikom Jakšićem, što oni nikada nisu javno ni potvrdili niti demantovali, ali su oni ipak nakon burne višegodišnje veze ipak raskinuli, i danas su dobri prijatelji i saradnici, i imaju samo lepe reči jedno o drugom.

Takođe je dobro poznat i sukob nekada dve odlične prijateljice iz jata „Zvezda Granda“, Slavice Ćukteraš i Tanje Savić, koji je trajao punih sedam godina, i o kome su mediji izveštavali, a kao razlog se navodilo to da je Slavica pokušala da zavede tadašnjeg Tanjinog dečka, ali su se dve pevačice pomirile i danas su u dobrim odnosima, te najavljuju duetsku numeru, koja je trebala da se desi i ranije, ali je odložena jer se najpre udala Tanja Savić, a potom i Slavica, te nikako nisu ni pronalazile vremena da ostvare muzičku saradnju.

Danas se dve drugarice često prisećaju svojih muzičkih početaka i zajedničkih nastupa, te je tako i Slavica otkrila da su se pred jedno gostovanje napile iako im je alkohol bio strogo zabranjen, ali su one njime razbijale tremu pred koncerte, i kao kaznu im je tadašnji menadžer oduzeo honorar, te su nastup morale „po kazni“ da odrade za džabe, ali su naučile važnu lekciju kako treba da se ponašaju kao muzički profesionalci.

Svoj veliki povratak na muzičku scenu, Slavica Ćukteraš je najavila u emisiji „Amidži šou“, kod svog inače velikog prijatelja Ognjena Amidžića, te je tako obradovala brojne fanove, ali i dala je demanti na spekulacije da joj je suprug Vlada branio da se bavi pevanjem, te da je sama želela da se malo „odmori od posla“, pa i da potpuno posvećeno uživa kao majka i supruga, te da proputuje svet i da upozna lepote zemalja u kojima je njen suprug bio profesionalno angažovan kao odličan fudbaler.

Ime i Prezime: Slavica Ćukteraš

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 28. januar 1985. godine, Šabac, Srbija

Zanimanje: pop-folk pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/cukterass/

Instagram: https://www.instagram.com/cukterasslavica/

Twitter: https://twitter.com/cukterasslavica

Sponzorisano:

Loading...
loading...