Muzičari

Darko Lazić – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook, Youtube

Od trenutka kada je 2009. godine odneo pobedu u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Gradna”, Darko Lazić važi za jednog od najpopularnijih Grandovih pevača. Pesma sa kojom se Darko Lazić proslavio, jeste pesma pod nazivom “Korak do sna”, koju je Darko snimio neposredno nakon završetka učešća u pomenutom muzičkom takmičenju.

Od tada, pa do danas, Darko Lazić je snimio i objavio je ukupno devet singlova i dva muzička albuma, sa kojih su brojne pesme postale zapaženi i vrlo slušani hitovi.

Darko Lazić – biografija

Darko Lazić, rođen je 13. oktobra 1991. godine u mestu Brestince koje se nalazi u blizini opštine Pećinci u Vojvodini, tačnije u Sremu. U svom rodnom mestu, Darko je proveo period najranijeg detinjstva, ali se neposredno pred polazak u prvi razred sa porodicom preselio u Holandiju, gde je završio osnovnu školu i gde je živeo ukupno osam godina.

Po završetku osnovnog obrazovanja, Darko Lazić se zajedno sa porodicom vratio u Brestince i tu je u svojoj porodičnoj kući živeo sve do započinjanja muzičke karijere i do preseljenja u Beograd.

Darko Lazić ima nekoliko godina mlađeg brata Dragana, koji je kao i Darko talentovan za muziku i koji je takođe u jednoj od sezona, tačnije u sezoni koja je održana 2013. godine učestvovao u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Kako Darko navodi, on i njegov nekoliko godina mlađi brat Dragan, nasledili su svoj muzički talenat, tačnije svoj talenat za pevanje od svog oca Milana koji takođe može da se pohvali izvanrednim vokalnim sposobnostima.

Osim ljubavi prema muzici, Darka i njegovog nekoliko godina mlađeg brata Dragana, spajaju i brojna druga interesovanja, ali ono što ih u najvećoj meri spaja, jeste izuzetno snažna bratska ljubav koja se među njima rodila prvog dana koji su proveli zajedno i koja traje i danas, kada su već uveliko odrasli muškarci.

Građenju prisnosti između Darka i njegovog brata Dragana, u ogromnoj meri su doprineli skladni i harmonični odnosi koji vladaju u porodici u kojoj su rođenji i u kojoj su odrasli, tačnije skladni i hramonični odnosi između njihovih roditelja Milana i Branke.

Osim sa svojim bratom i sa roditeljima Milanom i Brankom, u periodu detinjstva, kao i u periodu celokupnog odrastanja, Darko Lazić je bio izuzetno blizak i sa svojom bakom Milkom i sa svojim dekom Živkom sa kojima je takođe živeo tokom najranijeg perioda detinjstva, ali i nakon povratka iz Holandije gde je kao što smo već napomenuli završio osnovnu školu. S obzirom da su se Darkovi baka i deka bavili negom i uzgojem domaćih životinja, zahvaljujući njima, Darko je kao sasvim mali dečak naučio da voli životinje i da ima lep odnos prema njima.
Jedan od najlepših načina na koje je Darko Lazić uzvratio svojoj baki i deki za to što su mu priuštili mnogo nezaboravnih i lepih trenutaka u detinjstvu, jeste to što im je priuštio ogromnu radost time što je 2009. godine pobedio u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Naime, Darkovi baka i deka, pored njegovih roditelja i njegovog rođenog brata, najviše su se obradovali njegovoj tituli pobednika i najviše su bili ponosni na tu titulu.

Na žalost, nekoliko godina nakon što je Darko pobedio na takmičenju “Zvezde Granda”, njegov deka Živko je preminuo, ali je Darkova baka Milka i dalje živa i i dalje sa ogromnim ponosom i sa ogromnom radošću dočekuje svaku vest o Darkovim uspesima.

Po povratku iz Holandije, tačnije po završetku osnovnog obrazovanja, Darko Lazić je završio kurs za frizera i to je nešto na šta je kako kaže izuzetno ponosan jer “imati zanat u rukama” znači da nikada nećeš postati nemoćan da zaradiš novac za sebe i za svoju porodicu.

Ipak, kako je veoma rano napravio uspešnu i izuzetno stabilnu muzičku karijeru, Darko Lazić se nikada nije posvetio profesiji frizera.

Osim ljubavi prema muzici, tačnije osim ljubavi prema pevanju, od rane mladosti, Darko Lazić gaji izuzetno veliku ljubav prema motorima i može se pohvaliti time da poseduje celokupnu opremu za jednog savremenog i dobro opremljenog motociklistu.

O tome koliko je Darkova ljubav prema motorima velika, dovoljno svedoči podatak da je pre nekoliko godina zajedno sa svojim dobrim prijateljem iz detinjstva čak i napravio ručno izrađen motor kvad. Motor kvad koji su Darko Lazić i njegov prijatelj sami napravili u garaži, može da razvije brzinu od 80km/h, a u njegovu izradu uloženo je čak oko 1.000 eura.

Ono u čemu Darko Lazić takođe izuzetno uživa i čemu se veoma često posvećuje, jeste kuvanje. Naime, Darko se sjajno snalazi u kuhinji i potpuno sam, bez ičije pomoći ume da pripremi zaista dosta različitih jela.

Jedan od najstresnijih događaja koje je Darko Lazić doživeo u svom životu, dogodio se 2013. godine, kada je Darkov otac Milan Lazić doživeo moždani udar. Vest o tome da mu je otac doživeo moždani udar, Darko je dobio tokoma nastupa u Crnoj Gori. Iako pogođen i skrhan tim saznanjem, Darko je odreagovao kao pravi profesionalac i završio je svoj nastup, nakon kojeg se hitno uputio u svoje rodno mesto. Na svu sreću, nakon teške i uporne borbe, Darkov otac je uspeo da se oporavi od moždanog udara i da nastavi život uz svoju porodicu.

Ono što je prema lično Darkovom mišljenju, ali i prema mišljenju čitave njegove porodice doprinelo tome da njegov otac dobije moždani udar, jeste stres koji je ovaj čovek doživeo zbog činjenice da ga je izvesna Jasmina iz mesta Ašanja optužila da je otac njene ćerke Gordane. Naime, zbog pomenutih optužbi, Darkov otac Milan Lazić, duži vremenski period je bio izložen klevetama i osudama okoline, trpeći samim tim veliki psihološki teret i stres.

Nekoliko meseci pre nego što je Darkov otac doživeo moždani udar, pomenute glasine i osude su zaustavljene i to zahvaljujući lično Darku, koji je doslovno naterao oca da uradi DNK analizu i da na taj način konačno dokaže da li jeste ili nije otac dotične devojke. Čovek je nakon dužeg ubeđivanja pristao na testiranje i dokazao je da nema vanbračnu ćerku, ali je zbog pretrpljenog stresa kojem je bio izložen doslovno godinama, dva meseca nakon vršenja DNK analize i nakon dokazivanja istine doživeo moždani udar.

Razlog zbog kojeg Darkov otac toliko vremena nije želeo da se podvrgne testiranju, prema njegovim rečima ogledao se u tome što je bio apsolutno siguran da to nije istina jer od kada je sa Darkovom majkom u braku, nije imao ni jednu paralelnu vezu. Ipak, kako glasine nisu prestajale i kako je pritisak koji je trpeo postajao sve veći, on je pristao na Darkovu želju da se sprovede pomenuto testiranje i da se na taj način konačno prekine hajka na njega i na njegovu porodicu.

O neprijatnom iskustvu, tačnije o optužbama koje su bile upućene na račun njegovog oca, Darko smatra da je sve to pokušaj zlobnih ljudi da rasture i da unište sreću i sklad u njegovoj porodici.

Na svu sreću, sve se završilo dobro po Darkovu porodicu i njegovi roditelji, ostali su u srećnom i u skladnom braku.

Od početka karijere do danas

Svoju muzičku karijeru, Darko Lazić je započeo 2009. godine i to učešćem u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Na ovom takmičenju, svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, ali i harizmom koju je pokazao na sceni, Darko Lazić je uspeo da se izbori za titulu pobednika.

Nakon osvojene pobede u četvrtoj sezoni takmičenja “Zvezde Granda”, Darko je od Grand produkcije dobio na poklon pesmu “Korak do sna”, koju je snimio i objavio i koja je postala veliki hit.

Za veoma kratak vremenski period, pomenuta pesma, dospela je na sam vrh brojnih top listi i zavrtela se na doslovno svim vodećim radio i televizijskim stanicama. Ta činjenica, plasirala je Darka Lazića među najpopularnije i najslušanije pevače godine. Iste godine, takođe u saradnji sa Grand produkcijom, Darko Lazić je snimio i objavio je i svoj prvi muzički album, a to je album pod nazivom “Brate moj”.

Već sledeće, 2010. godine, Darko Lazić se publici predstavio kroz učešće na Grandovom festivalu, na kojem je nastupio sa pesmom pod nazivom “Čemu ovo sve”.

2011. godine, Darko je snimio i objavio je najpre singl pod nazivom “Pusti me da je prebolim”, a zatim i svoj drugi po redu muzički album pod nazivom “Godinu dana 300 kafana”. Sa pomenutog muzičkog albuma, najbrže se izdvojila istoimena pesma koja se čak i danas smatra jednim od najvećih Darkovih hitova.

2012. godine, Darko se publici još jednom predstavio svojim učešćem na Grandovom festivalu, na kojem je ovog puta nastupio izvodeći duetsku pesmu pod nazivom “Drugarstvo najbolje”, sa svojim kolegom i prijateljem Slobodanom Slobom Vasićem. Iste godine, u saradnji sa svojim kolegom MC Jankom, Darko Lazić je snimio i objavio duetsku pesmu pod nazivom “Slatka mala veštica”.

2014. godine, Darko Lazić je snimio i objavio je čak 4 nova singla i to singl pod nazivom “Palim klub” koji je realizovao u formi dueta sa MC Jankom, singl pod nazivom “Provereno”, singl pod nazivom “Ti si ta” koji je realizovao takođe u formi dueta i to sa svojom suprugom Anom Sević i singl pod nazivom “Ja te volim” koji je premijerno izveo u okviru još jednog u nizu učešća na Grandovom festivalu.

2016. godine, u saradnji sa muzičkim sastavom “Evrokrem barabe”, Darko Lazić je snimio i objavio pesmu pod nazivom “Najbolje godine”. Iste, dakle 2016. godine, Darko Lazić je dobio značajno muzičko priznanje, a to je “Bečki oskar popularnosti”. Pomenuto muzičko priznanje, iste godine je dobila i Darkova supruga Ana Sević.

Darko Lazić privatno

Privatno, Darko Lazić je već nešto manje od tri godine ponosni otac svoje ćerkice Lorene, koju je dobio sredinom 2014. godine kao proizvod ljubavi sa svojom suprugom Anom Sević.

Darko i Ana, upoznali su se 2013. godine, kada su i započeli emotivnu vezu i kada su ušli u brak.
Iako je Darko pet godina mlađi od svoje supruge Ane, ta činjenica čak ni u najmanjoj meri ne ometa njihovu ljubav niti njihov skladan bračni odnos.

U proteklim mesecima, u medijima se spekulisalo o tome da je Darkovoj i Aninoj ljubavi došao kraj i da će se par razvesti. Međutim, njih dvoje su ubrzo demantovali takve navode i to sasvim spontano kroz svoje zajedničko pojavljivanje u televizijskim emisijama, kao i kroz objavljivanje zajedničkih fotografija na svojim profilima na društvenim mrežama.

Ime i prezime: Darko Lazić

Datum i mesto rođenja: 13. oktobar 1991. godine, Brestince, Srbija

Zanimanje: Pevač

Visina: /

Težina: /

YouTube:

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...