Muzičari

Nadica Ademov – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Nadica Ademov je popularna pop i folk pevačica, koja se proslavila učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“, ali je i pažnju medija privukla svojom veridbom za dvadeset godina starijeg dečka, pa su se njeni roditelji ove poznate mlade zvezde, odrekli putem subotičkih novina.

U nastavku teksta pogledajte njenu biografiju.

Nadica Ademov – biografija 

Poznata mlada pevačica, rođena je kao Nadira Ademov, 18. novembra 1996. godine u Skoplju u Makedoniji, od roditelja Đulijana Ademova i Džemile Bekir, a ubrzo se preselila sa porodicom u Suboticu, gde je živela sve do svoje udaje prošle godine.

Nadica ima i starijeg brata Rančeta, koji je takođe pevač, ali koji danas živi u Skoplju sa svojom suprugom.

Pevanje je kao svoju veliku ljubav otkrila još od malena, a najveći uspeh je postigla kada se prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“ u sezoni 2011/2012. godine, kada je ušla među finaliste.

Muzički idol joj je Svetlana Ceca Ražnatović, a omiljene pesme su joj „Pustite me da ga vidim“ i „Da si nekad do bola voleo“, od pomenute folk zvezde.

Sada ćemo videti kako se razvijala Nadičina karijera.

Muzička karijera Nadice Ademov 

Kako je i napomenuto, Nadica Ademov je svoj najveći uspeh i zvanični početak pevačke karijere imala 2012. godine, kada je ostvarila plasman u finale takmičenja „Zvezde Granda“.

Sa samo 19 godina, Nadica je postala jedna od najtraženijih pevačica na raznim veseljima u našoj zemlji i u dijaspori, a kako se u medijim spekuliše, ona je postala najmlađa zvezda koja je dobila titulu „kraljice romskih svadbi“, te je za jednu otpevanu pesmu, dobila čak 1200 evra, jer ume da napravi odličnu atmosferu, a uz to kako tvrde upućeni, ne postoji pesma koju ona ne zna ili neće da otpeva.

Od tada pa sve do danas, mlada pevačica je snimila sledeće numere – „Ni pod nokat“ (iz 2102. godine); „Daj Bože“ (iz 2016. godine); „“Crno i belo“; „Najlepša“ i „Nekretnine“ (sve pesme su iz 2017. godine); kao i „Šta će tebi moja pesma“; „Loš je“; „To nisam ja“; „Zabranjena ljubav“ i „Tako je suđeno“ (iz 2018. godine).

Nadica ima ambiciju da izda svoj prvi album, a do tada vredno nastupa po zemlji i inostranstvu, te po tvrdnjama nekih medija, za samo 45 minuta, koliko joj traje jedan „blok pesama“, ona uspe da zaradi neverovatnih 15 hiljada evra, koliko je zaradila na jednom od svojih nastupa u Danskoj.

Privatni život Nadice Ademov – od povučene pevačice do „skandalozne zvezde“ 

Iako je u toku takmičenja za „Zvezde Granda“, Nadica Ademov važila za jednu od najmirnijih i najskromnijih učesnica, njen privatni život je u poslednje vreme bio kao prava „španska serija“.

Naime, kako su mediji otkrili, Nadica je uplovila u tajnu vezu sa 20 godina starijim razvedenim klavijaturistom Daliborom Stanojevićem, koji je uz to i otac troje dece i već 20 godina živi i radi u Beču, te su se on i pevačica u junu 2017. godine i tajno verili, te su i planirali da organizuju svadbeno veselje u julu iste godine.

Međutim, takav ćerkin izbor nisu podržali roditelji, Đulijan i Džemila Ademov, te su se pod vrlo jasnim izgovorom da im je osramotila prezime, odlučili na radikalan korak, i objavili oglas u jednim subotičkim dnevnim novinama, u kome se „odriču“ svoje ćerke i ograđuju se od svih njenih postupaka.

Takođe se u medijima spekulisalo da su roditelji poznate pevačice nakon što su primili vest da im se ćerka u tajnosti verila, završili u bolnici, te da je njena majka bila u pred-infarktnom stanju.

Iako je svadba bila planirana za jul mesec, te su zakazali jednu svečanu salu na Novom Beogradu za oko 300 gostiju, pa su i Nadica i njen budući suprug za svoje kumove odabrali pevača Dragana Ćirkovića Ćiru i estradnog menadžera Zvonka Grujića, do svadbenog veselja na samom kraju pak nije ni došlo, jer je potencijalni mladoženja završio u zatvoru u Italiji, jer je uhapšen po poternici iz Austrije na aerodromu u Rimu.

Naime, Dalibor Stanojević je u Beču optužen za nekoliko krivičnih dela krađe, te kako se nije odazivao na sudske pozive, on je po pomenutoj poternici uhapšen, a Nadica je pokušavala na sve načine da ga uz pomoć advokata spasi iz zatvora, te su nakon nekog vremena i raskinuli veridbu i do svadbe nije došlo.

U julu 2018. godine, Nadica je objavila vest da se verila sa svojim sadašnjim momkom Nenadom Paunokvićem, a i to da ju je zaprosio nakon romantične vožnje helikopterom u Beču, te se svojim vereničkim prstenom pohvalila na svom „Instagram“ profilu.

Kako se u medijima spekuliše, Nadica Ademov je u lošim odnosima sa nekadašnjom drugaricom i koleginicom Aleksandrom Prijović, a sve zbog toga što je Prijovićka pričala kako se čudi da sin Lepe Brene Stefan Živojinović (sa kojim je Nadica Ademov bila u kraćoj emotivnoj vezi, koja je po njenim rečima trajala nepuna dva meseca), može uopšte da bude u romansi sa jednom ružnom pevačicom koja romskog porekla, a nakon toga se i sama Aleksandra, koja je Romkinja, udala za Filipa Živojinovića, najstarijeg sina porodice Živojinović.

Ime i Prezime: Nadica Ademov (rođena kao Nadira Ademov)

Nadimak: Nada; Nadica

Datum i mesto rođenja: 18. novembar 1996. godine, Skoplje, Makedonija

Zanimanje: pop-folk pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/ademov_nadica/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...