Muzičari

Sanja Maletić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Sanja Maletić je svoju popularnost stekla veoma rano, za nju se pročulo nakon njenog prvog albuma, kada je imala svega dvadeset i pet godina.

Tokom svoje dugogodišnje karijere snimila je šest albuma, sa kojim su se izdvojili brojni hitovi, poput: “S vremena na vreme“; “Tebi sam rođena“; “Velegradskim ulicama“; “Na kraju balade“; “Burma“; “Idi, idi nevero“; “U snu još te zovem“; “Putuj severom“; “Razvedi me“; “Evo sviće zora“; “Ruzmarin“ i mnoge druge.

Sanja Maletić je 2014. godine bila u žiži javnosti, kada su se, iste godine, pojavile prepiske između nje i Ćazima Osmanija, sa kojim se viđala iako je bila u braku u to vreme. Njen suprug ju je napustio, ali se vratio nakon godinu dana, kada su uspeli da izglade svoj odnos.

Danas Sanja i Ljubiša žive u srećnom braku, a poslednjih nekoliko godina vredno rade na proširenju svoje porodice, jer željno iščekuju da se ostvare u jednoj od najlepših uloga u životu, ulozi roditelja.

Sanja Malatić – Biografija

Prelepa pevačica, Aleksandra Sanja Maletić, rođena je 27. aprila 1973. godine, u Bosni i Hercegovini, u Tuzli, gde je i odrastala.

Sanja je u Tuzli završila osnovnu i srednju školu, a nakon toga je odlučila da upiše stuije Prava, kako bi ispunila želju svojih roditelja. Naime, oni nisu želeli da se ona bavi pevanjem, bez obzira na ogroman talenat koji je pokazivala još od malih nogu. Stoga je upisala Studije Prava, koje je veoma uspešno završila.

Njeni roditelji su bili veoma strogi, te je morala da nađe rešenje kako bi uspela da se bavi svojom jedinom željom, pevanjem. Odlučila je da se uda, kako bi naizad mogla samostalno da odlučuje o svom životu, naime, udala se za Ljubišu, koji joj je od početka njene karijere bio ogromna podrška i sa kojim je i dan- danas u braku.

Muzička karijera Sanje Maletić

Sanja maletić je 1998. godine započela svoju profesionalnu muzičku karijeru, uz ogromnu podršku svog tadašnjeg i sadašnjeg supruga Ljubiše.

Na njenom prvom albumu “Kani suzo“ iz 1999. godine, na kom su se pored naslovne numere našle pesme: “Usne boje vina“; “Ne traži me, ne zovi me“; “Tražićeš me“; “Otiš’o si Dragane“; “Ljubav se ne prodaje“; “Eh, da znaš“; “Ubiće me, ubiće“; “Beli jastuk“; i “Puče bruka“.

Drugi album po redu izdala je za Grand Produkciju 2001. godine, album je nosio naziv “Snegovi“, a na njemu se nalaze pesme: “Milo moje“; “Snegovi“; “Putuj severom“; “Gde si bio“; “U snu još te zovem“; “Ni Bogovi“; “Idi, idi nevero“; “Varaj, varaj“; “vode teku“; i “Kopriva i ruža“.

Godinu dana kasnije izdaje novi album pod nazivom “Ruzmarin“, na kom su skoro sve esme postale hitovi, naročito naslovna numera. Na albumu su svoje mesto našle pesme: “Tebi iz inata“; “Malo, malo“; “Tebe volim, a živim kraj njega“; “Ne laži me“; “Sa tobom neću“; “Na kraju balade“; “Kani suzo“.

2004.godine izdaje album “Amajlija“, na kom su se našle numere: “Ne gledaj me kao da me nema“; “S vremena na vreme“; “Nepristojna ponuda“; “Otkud ti“; “Amajlija“; “Burma“; “Ljubav je igra“; kao i “Nek’ je veselo“.

2005.godine snima album “Noć u mojoj sobi“, na kom su se našle pesme: “Malo promene“; “Mlađi“; “Jako“; “Ti si ljubav mog života“; “Grana masline“; “Plava krv“; “Tamo preko reke“; “Bezobrazna“; “S vremena na vreme“; i “Burma“.

Sanja pravi pauzu kada su albumi u pitanju, te tek četiri godine kasnije, 2010. godine, izdaje svoj album “Golden Girl“, na kom su se našle numere: “Mali je svet“; “Tebi sam rođena“; “Evo sviće zora“; “Procvali su jorovani“; “Razvedi me“; “Nemirna duša“; “Šta li si mislio“; “Velegradskim ulicama“; “Luda“; i “Kako da ne“.

U međuvremenu Sanja je snimila nekoliko duetskih numera: pesmu “Sudbina je moja“, zajedno sa Bojanim Stojanovićem Bokijem; “Ko u doba medeno“ zajedno sa Fistikom; “Ne žuri Sanja“, sa Zokom Janković; kao i “Hajde, hajde“ duet koji je snimila sa Maidom Halilovićem.

U periodu od 2006. do 2012. godine, Sanja Maletić je snimila sledeće singlove: “A ona ko da zna“; i “Ah mene zabole“; dok je 2013. godine snimila “Baci burmu“; “Mlađi“; “Malo pomerene“; “Grane masline“ i druge.

Privatni život Sanje Maletić

Atraktivna crnka je u braku više od dve decenije sa svojim suprugom Ljubišom, za kog kaže da joj je najveći oslonac kako u muzičkoj karijeri, tako i generalno u životu.

Pre pet godina, 2014. godine, prelepa Sanja Maletić upoznala je Ćazima Osmanija, markantnog biznismena, na jednom od nastupa u Poreču. Ćazim je javnosti poznat po vezama sa poznatim pevačicama poput Ane Nikolić i Nataše Bekvalac.

Iako je Sanja u to vreme bila u braku, ipak je kao udata odlučila da uplovi u romasnu sa njim. Međutim, sve je krenulo po zlu kada su u javnosti “procurele“ poruke između njih dvoje. Mnogi su spekulisali da je poruke dostavila medijima tadašnja Ćazimova devojka, koja je bila ljuta zbog njegove prevare.

Ovo je bio jedan od najvećih estradnih skandala, te se o njemu pisalo tokom čitave godine. Novinari Sanju nisu ostavljali na miru, pratili su je i često postavjaji pitanj u vezi sa kontraverznim albanskim biznismenom.

Usled ovih skandala, Sanjin suprug, Ljubiša, odlučio je da je napusti, te su oni jedno vreme živeli odvojeno. Prelepu pevačicu pratili su skandali da se i ranije viđala sa muškarima, naročito mlađima od nje.

Godinu dana kasnije, te naredne 2015. godine, mediji su opet pokrenuli priču od ljubavnom životu Sanje Maletić, naime, u novinama su kružile priče da se ona viđa sa Predragom Todorovićem, što je ona naravno dematovala i izjavila da su njih dvoje stari prijatelji.

Ipak je ljubav među njom i njenim suprugom Ljubišom prebrodila sve. Nakon teških godinu dana razdvojenosti, Ljubiša je odlučio da se vrati u njihov dom, kako bi ponovo pokušali da porade na svom zajedničkom životu.

Od kada se Ljubiša vratio kući, Sanja i on pokušavaju da prošire svoju porodicu. Kako su ostavili sve iza sebe, te zaboravili na Sanjino neverstvo, potpuno se se posvetili u ostvarenju uloge roditelja.

Svetlana Seka Aleksić je jedna od najboljih Sanjinih prijateljica, s obzirom da je svoje dete, sina Jakova, dobila vantelesnom oplodnjom, odnosno metodom VTO, bila joj je najveća podrška kada su ona i Ljubiša pokušali da dobiju dete istim putem.

Ova prelepa i atraktivna pevačica danas je jedna od najtraženijih, te najviše nastupa u zemljama regiona i dijaspori, gde je rado viđen gost u raznim klubovima, diskotekama, kao i splavovima, na kojima pravi fantastičnu atmosferu. Njeni nastupi su unikatni, sa sjajno osmišljenim scenskim nastupom.

Energija kojom zrači navodi ljude na igru i uživanje u njenim nastupima, a njene vokalne sposobnosti su takođe na zavidnom nivou, te nikada ne štedi glas ni na jednom nastupu.

Ime i Prezime: Aleksandra Sanja Maletić

Nadimak: Sanja

Datum i mesto rođenja: 27.04.1973. godine, Bosna i Hercegovina, Tuzla

Zanimanje: turbo- folk i narodna pevačica

Visina: 167 cm

Težina: 57 kg

Sponzorisano:

Loading...
loading...