Biznismeni

Toni Bijelić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Toni Bijelić je poznati biznismen iz Beča, koji je u našoj javnosti i najpoznatiji kao suprug folk pevačice Dragane Mirković.

Danas Dragana i Toni, koji je od svoje supruge mlađi pet godina, žive u Beču sa decom Markom i Manuelom, a njihovo bogatstvo se meri milionima evra.

O Toniju Bijeliću, nema praktično nikakvih drugih informacija, osim samo kao o „mužu Dragane Mirković“, te su sve informacije koje naša javnost o njemu ima, povezane sa nekim novinskim natpisima, ili su pak iz intervjua koje je poznata  pevačica davala medijma tokom niza godina.

U nastavku teksta pogledajte biografiju.

Toni Bijelić – biografija 

Toni Bijelić je rođen u Beču u Austriji, kao Antonije Bijelić, od roditelja koji su srpskog porekla, a i danas radi i živi u Beču, te se pre svega bavi biznisom u automobilskoj industriji, pa poseduje salon za prodaju automobila, auto kompaniju „Majbah“, ali i televizijsku kuću „DM SAT“, koja emituje program preko satelita, te i brojne preskupe i velelepne nekretnine.

Sada ćemo videti njegovu karijeru kako se razvijala.

Karijera Tonija Bijelića 

Toni Bijelić je jedan od najuspešnijih biznismena koji vodi poreklo sa naših prostora, koji je u Austriji stekao vrlo veliko bogatstvo, ulažući u industriju automobila, te je od nedavno kupio kompaniju „Majbah“, čiji jedan automobil košte najmanje 70 hiljada evra.

Pored toga, Toni u Beču poseduje luksuzne nekretnine, te ima i građevinsku firmu koja pak već decenijama uspešno posluje, a kupio je i velelepnu vilu u predgrađu Beča u kojoj živi sa svojom porodicom.

Naime Toni je kupio luksuzni dvorac „Ebenfurt“ (koji je jedno od istorijskih zdanja i potiče iz perioda XII veka), u koji je uložio puno novca kako bi mu vratio stari sjaj, te se 2012. godine dogodio i manji incident sa radnicima iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji su na gradilištu oko dvorca radili bez boravišne dozvole.

Pomenuti dvorac ima površinu od 12 hiljada kvadratnih metara, četiri kule i imanje od jednog i po hektara, a pre kupovine Toni i Dragana su morali da potpišu stroge ugovore po kojima će uložiti u restauraciju ovog velelepnog zamka, ali da njegova istorijska vrednost neće biti nikako narušena i ugrožena.

Privatni život Tonija Bijelića 

Sudbonosni susret sa Draganom Mirković, dogodio se na jednom njenom nastupu u Beču, kada je Tonija i njegovu današnju suprugu, upoznao estradni menadžer, te je Toni shvatio da je u pitanju ljubav na prvi pogled i potrudio se da pronađe Draganin broj telefona.

Usledili su svakodnevni pozivi i dugi razgovori, te je pevačica nakon godinu i po dana veze na daljinu, otišla kod Tonija u Beč, i odlučila da sa njim otpočne zajednički život.

Toni je kako sam kaže, dugo smišljao način kako da zaprosi Draganu, ali je ipak odustao od bilo kakvnih planova, te je popularnoj pevačici, predložio da se za njega uda, spontano, dok su stajali na semaforu i u automobili čekali da se „otvori zeleno svetlo“.

Dragana i danas taj momenat smatra za najromantičniji u svom životu, te svim mladim momcima poručuje – „najlepše je da svoju devojku zaprosite dok je na semaforu crveno svetlo, jer tako ne može da vam pobegne“.

Toni i Dragana su se venčali 28. septembra 1999. godine, te iz braka imaju starijeg sina Marka i ćerku Manuelu, a iako žive u Beču, zbog poslovnih obaveza i prijatelja često dolaze u Beograd.

Danas popularni par ima jedan od najskladnijih brakova na estradi, te je Toni priznao da uopšte nije znao ko je Dragana Mirković, kada ju je prvi put video, jer je odrastao u Austriji, i nije bio upućen u tadašnju srpsku muzičku scenu.

Toni i njegova poznata supruga, Marka i Manuelu su odgajali kao sasvim „običnu decu“, te oni nisu ni razmaženi uprkos svemu što poseduju, niti su pak „opterećeni slavom“ svoje majke, koja je i danas nazaboravna zvezda, i sve češće nastupa i u Srbiji ali i u dijaspori, pre svega iz ljubavi prema muzici i fanovima, a ne zbog nedostatka novca.

  1. godine, Toni je imao intervenciju na mozgu, te je bio u bolnici i Dragana se vrlo uplašila za njegovo zdravlje, ali na sreću je sve prošlo kako treba, te su supružnici sebi priuštili odmor u vrlo mirnom gradu u Italiji gde su se družili sa starim prijateljima.

Takođe iste 2017. godine, Toni je imao i jaku upalu pluća, ali je odbio da ide u bolnicu, te je uz adekvatnu negu i brigu svoje supruge, njegov oporavak tekao u porodičnom domu.

Koliko voli svoju suprugu, Toni je nebrojeno puta pokazao i dokazao, pre svega kada joj je za 50. jubilarni rođendan, a kao poznatoj ljubiteljki brze vožnje, poklonio automobil marke „Mercedes“, koji košta prema procenama oko pola miliona evra (a kakav ima i popularni reper Kanje Vest).

Takođe, Toni je po Draganinom priznanju, njoj prepisao svu imovinu koju je stekao u Beču, te je kako kaže na njeno pitanje, zašto je tako odlučio, on samo odgovorio – „Jer sam tako želeo“.

Ime i Prezime: Antonije Bijelić

Nadimak: Toni

Datum i mesto rođenja: Beč, Austrija

Zanimanje: biznismen

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: /

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...