Biznismeni

Andrej Atijas – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Andrej Atijas je u našoj javnosti poznat pre svega kao muž poznate pevačice Anabele Atijas (ex Đogani), te je inače po zanimanju biznismen iz Bosne i Hercegovine, koji je pak od svoje druge supruge Anabele mlađi punih 11 godina, i sa kojom ima ćerku Blankicu.

U medijima se pre samo nekoliko dana, pojavila informacija da je Andrej pretukao svoju suprugu Anabelu, te da su oboje završili u policiji, i da je Anabela odlučila da se od poznatog biznismena razvede, jer je i sa bivšim supugom Gagijem prošla kroz slične probleme, jer je i on kao i Andrej imao probleme sa alkoholom, i fizički i psihički je maltretirao pevačicu.

Na žalost, ni susedi poznatog para u Beogradu, nemaju lepe reči za Andreja Atijasa, te tvrde da se on često opija u lokalima u blizini stana u kome žive, te da se par u poslednje vreme sve češće i više svađa, a kao jedan od razloga se navodi i ponovno učešće Anabeline ćerke Lune Đogani u „Zadruzi 2“, koja na žalost ne zna ništa o tome kroz šta njena majka trenutno prolazi.

Pogledajmo sada biografiju Andreja Atijasa.

Andrej Atijas – biografija

Andrej je rođen u Sarajevu u Bosni i Hercegovini, u porodici Atijas, 21. februara 1987. godine, a svoju suprugu Anabelu je sasvim slučajno upoznao i kako kaže u nju se „zaljubio na prvi pogled“ i oni su svoju romansu započeli dok je Andrej bio u vanbračnoj zajednici sa izvesnom Jasminom Skender, koja je tada bila u šestom mesecu trudnoće.

Brak Anabele i Andreja Atijasa, koji traje već više od pet godina, a koji su sa velikom radošću prihvatili i njegovi roditelji, dobio je novi i potpuni smisao sa rođenjem mezimice Blankice, koja je od svog oca dobila ime, a Andrej ima i vanbračnog sina Leona, sa već pomenutom Jasminom Skender, kome otac plaća alimentaciju, i koga u početku nije ni želeo da prizna.

U početku veze i braka sa Anabelom, Andrej Atijas je često imao verbalne sukobe sa Gagijem Đoganijem, koji je u medijima prozivao Anabelu te i samog biznismena, ali su oni svi za opštu dobrobit pre svega svoje troje dece, ostvarili sasvim korektne odnose, te se moglo reći da su postali i prijatelji, i Anabela i Gagi su čak i obnovili muzičku saradnju, a Luna i Nina su Andrehja odlično prihvatile kao svog očuha.

Iako je i sam Gagi Đogani, imao probleme sa alkoholom i sam je fizički u toku braka nasrtao na Anabelu, vest da ju je Andrej pretukao ga je potpuno šokirala, te je u medijima izrazio svoju vrlo veliku zabrinutost, ali i istakao da će Anabelu podržati u svakoj njenoj odluci, jer je ona majka njegove dve ćerke.

Skandalozni život bosanskog biznismena – istine ili laži bivše devojke

U trenutku kada je Andrej Atijas otpočeo romansu sa pevačicom Anaebelom Bukvom, medijima se obratila njegova tadašnja devojka Jasmina Skender, koja je vlasnica jednog kozmetičkog salona u Zenici i koja ima 31 godinu, sa tvrdnjama da ju je uprravo zbog pevačice Andrej ostavio u šestom mesecu trudnoće, te da je izrazio sumnju da je dete njegovo i od nje zatražio da urade pak i test očinstva.

Kada je te 2012. godine, u medijima Jasmina Skender saznala da je Andrej u vezi sa Anabelom, ona je istakla kako ju je biznismen ostavio trudnu, ali i da ju je u toku veze fizički maltretirao, te da ima sklonost da koristi narkotike i da previše pije.

Naravno, tada je poznati bosanski biznismen sve takve tvrdnje oštro demantovao, navodeći da mu Jasmina nije bila dugogodišnja devojka, već samo prolazna avantura, i da mu je tek nakon trećeg meseca javila da je trudna i da je zahtevala od njega da za dete plaća alimentaciju, ali su ipak oni posle brojnih nesuglasica uspeli da se dogovore i tako danas Andrej ima zakonitog sina Leona, koji je rođen 2012. godine, i kome je dao svoje prezime i kome plaća alimentaciju, a koji živi sa svojom majkom Jasminom u Zenici.

U septembru iste 2012. godine, Andrej Atijas i Anabela Bukva su svoju vezu najpre ozvaničili veridbom, i to na beogradskom splavu „Fristajler“, na rođendanskoj proslavi TV „Pink“, da bi se venčali već u decembru 2012. godine u Sarajevu, na intimnoj ceremoniji u krugu porodice i onih najbližih prijatelja.

Već u maju 2013. godine, par je dobio naslednicu Blankicu Atijas, za koju je ime odabrao ponosni otac, ali je takođe on u odličnim odnosima sa Anabelinim ćerkama iz prvog braka, Lunom i Ninom.

Iako je delovalo da je brak Anabele i Andreja sasvim skladan, te je i on podržao ulazak Lune Đogani u „Zadrugu 1“, i sačekao je posle izlaska u studiju, te ga je i Luna pred kamerama uvek opisivala kao sasvim opuštenog i dobrog očuha, ispostavilo se da su na žalost tvrdnje nekadašnje Andrejeve devojke i majke njegovog sina Leona istinte, te je tako Andrej u septembru mesecu u stanu u Beogradu pretukao pevačicu Anabelu Atijas, dok je bio u alkoholisanom stanju.

Iako se u medijima najpre spekulisalo da je tuča poznatog para izbila zbog psa, ipak se naknadno ispostavilo da je Andreju Atijasu zasmetalo učešće Lune Đogani u „Zadruzi 2“, te i Anabelina opterećenost ćerkinim životom, kao i Lunine tvrdnje iz prve sezone reality formata, da se Andrej često drogira, koristeći „lake droge“.

Kako je Anabela odlučna u nameri da se od Andreja razvede, jer ne želi da prolazi kroz baš istu torturu kao sa prvim suprugom, dok joj se biznismen izvinjavao više puta i obećao da se takvo šta nikada neće ponoviti, ostaje da se sačeka konačan rasplet novonastale drame, koju mediji pomno prate iz dana u dan.

Ime i Prezime: Andrej Atijas

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 21. februar 1987. godine, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: biznismen; preduzetnik; poslovni čovek

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/atijasandrej/

Twitter: https://twitter.com/atijasa

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...